Wat is een vibrator?

Je gebruikt een vibrator om extra stimulatie te krijgen en zo (samen) een orgasme te beleven. Een vibrator is een trillend speeltje voor tijdens het vrijen. Er zijn heel veel verschillende soorten vibrators in vorm en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator?

Vibrator duoDe trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. de vibratie kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen.  Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen? Sommige mannen kunnen er zelfs een orgasme door bereiken.

Een kleine vibrator maakt het mogelijk dat je tegelijkertijd van clitoris stimulatie en penetratie kan genieten. Het beste hou je dan de vibrator tegen je clitoris tijdens het vrijen, dan voelen jullie beide de vibraties. Het is heel goed mogelijk dat jullie samen op hetzelfde moment een orgasme beleven op deze manier.

Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Vaak zijn ze zo gemaakt dat ze de erectie van de man harder maken en uitstel van zijn orgasme bevorderen. Ondertussen zijn de trillingen voor man en vrouw heel goed voelbaar. Vooral de vrouw zal er baat bij hebben om op die manier makkelijker te kunnen klaarkomen. Op die manier is het plezier voor twee.

Voor massages.

Met een vibrator een heerlijke massage geven is ook een mogelijkheid. Vooral de wat kleinere vibrators zijn daar erg geschikt voor. Ga alle gevoelige plekjes van het lichaam langs, begin niet gelijk intieme delen. Neem bijvoorbeeld eerst de nek, de armen en de dijen. Begin niet met de hoogste vibratie stand maar voer dat langzaam op. Kies voor een kleine, krachtige vibrator, die zijn nauwkeuriger te manoeuvreren.

Eerste vibrator kopen.

Als je voor het eerst een vibrator koopt is dat beste wel spannend. Of je nu een vibrator koopt voor jezelf of voor je geliefde, je moet rekening houden met persoonlijke voorkeur. Dan weet je vrijwel zeker dat de gekochte vibrator ook bevallen zal.

Ben je voor jezelf op zoek naar een vibrator dan weet je waarschijnlijk wel wat je wilt kopen. Als jullie samen op zoek zijn naar je eerste vibrator, of als je een vibrator voor je liefste wilt kopen, is het belangrijk dat je van elkaar weet wat jullie willen. Hebben jullie wel een een ander seksspeeltje uitgeprobeerd? Wat voor soort stimulatie houdt je van? Wil je een clitoris vibrator of liever één die ook vaginaal ingebracht kan worden? Praat samen over jullie wensen om tot een beslissing te komen.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.