Wat is een vibrator?

Een vibrator is een trillend speeltje voor tijdens het vrijen en is verkrijgbaar in heel veel soorten en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator?

Vibrator duoDe trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. de vibratie kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen.  Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen? Sommige mannen kunnen er zelfs een orgasme door bereiken.

Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Vaak zijn ze zo gemaakt dat ze de erectie van de man harder maken en uitstel van zijn orgasme bevorderen. Ondertussen zijn de trillingen voor man en vrouw heel goed voelbaar. Vooral de vrouw zal er baat bij hebben om op die manier makkelijker te kunnen klaarkomen. Op die manier is het plezier voor twee.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.