Christelijke erotiekshop lingerieUltiem Verlangen spelVibrator voor iedereenbliss bliss massage gelLingerieslide body

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een trillend speeltje voor tijdens het vrijen en is verkrijgbaar in heel veel soorten en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator?

Vibrator duoDe trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. Een vibrator kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen.  Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen? Sommige mannen kunnen er zelfs een orgasme door bereiken.

Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Vaak zijn ze zo gemaakt dat ze de erectie van de man harder maken en uitstel van zijn orgasme bevorderen. Ondertussen zijn de trillingen voor man en vrouw heel goed voelbaar. Vooral de vrouw zal er baat bij hebben om op die manier makkelijker te kunnen klaarkomen. Op die manier is het plezier voor twee.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.

Koppel vibrator

Een duo vibrator is plezier voor man en vrouw. Bekijk onze collectie!

Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator, de meest gekochte ter wereld. Er is er één voor iedere voorkeur.

Op afstand

De nieuwste generatie vibrators zijn snoerloos en oplaadbaar.

Vibrerende eitjes zijn een leuke toevoeging.

Vibrerende eitjes zijn kleine vibrators in de vorm van een eitje met een klein lusje op het uiteinde. De vibrerende eitjes zijn meestal uitgerust met een afstandsbediening! Ook zijn er die draadloos te bedienen zijn. Daarmee bepaal jij of je geliefde hoe hard en wanneer het eitje trilt. Vibrerende eitjes zijn eenvoudig vaginaal in te brengen en geven heerlijke trillingen van binnenuit. Elk vibrerend ei heeft verschillende functies en vibratie standen. Het lusje is bedoeld om het vibrerende eitje weer te verwijderen.

Je kunt de vibrerende eitjes gebruiken als voorspel maar ook tijdens de seks. Als je avontuurlijk bent ingesteld kun je er ook een dragen tijdens een avondje uit of tijdens het shoppen. Geef de afstandsbediening dan aan je partner en laat je verrassen. Het beste is om bij dit product voldoende glijmiddel te gebruiken op waterbasis. Na het gebruik grondig reinigen.

Wat anderen zeggen over ons

vd Bovenkamp

Na jaren praten over een vibrator nu eindelijk samen gekocht. Een uitvinding!

vd Bovenkamp
Anna Versteeg

Van mijn man een Vibe cadeau gehad, keek er eerst wel raar van op, nu echt blij mee.

Anna Versteeg
© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018