Christelijke erotiekshop lingerieUltiem Verlangen spelVibrator voor iedereenbliss bliss massage gelLingerieslide body

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een trillend speeltje voor tijdens het vrijen en is verkrijgbaar in heel veel soorten en afmetingen. De goedkopere werken vaak op batterijen, de duurdere exemplaren zijn oplaadbaar met alle voordelen van dien. Vibrators bestaan er in heel veel verschillende uitvoeringen. Gemaakt van uiteenlopende materialen zijn ze verkrijgbaar met G-spot stimulator, clitoris stimulator en soms voorzien van extra ribbels of randen. Ook waterdichte uitvoeringen die je kunt gebruiken in bad of onder de douche zijn voorradig. Om een vibrator schoon te maken is water en zeep voldoende, maar er zijn ook speciale toycleaners te koop.

Waarom gebruik je een vibrator?

Vibrator duoDe trillingen van een vibrator kunnen je clitoris stimuleren of als je hem inbrengt je hele vagina. Veel vrouwen hebben moeite om tot een orgasme te komen tijdens seks. Een vibrator kan je helpen om opgewonden te raken en daardoor makkelijker klaar te komen.  Wist je dat mannen ook kunnen genieten van de trillingen? Sommige mannen kunnen er zelfs een orgasme door bereiken.

Er zijn ook duo vibrators die gedragen worden tijdens het vrijen. Vaak zijn ze zo gemaakt dat ze de erectie van de man harder maken en uitstel van zijn orgasme bevorderen. Ondertussen zijn de trillingen voor man en vrouw heel goed voelbaar. Vooral de vrouw zal er baat bij hebben om op die manier makkelijker te kunnen klaarkomen. Op die manier is het plezier voor twee.

Kom ook erotisch winkelen met respect voor het huwelijk.

De Tarzan vibrator

Dankzij tv programma’s als Sex and the City is de Tarzan vibrator erg populair geworden. Deze vibrator combineert vaginale en clitorale stimulatie. Je brengt hem dus in en tegelijkertijd is er een klein extra uitsteeksel wat je clitoris stimuleert. Wist je dat de vibrator eigenlijk per ongeluk uitgevonden is? Lees dit artikel maar eens.

Wat anderen zeggen over ons

vd Bovenkamp

Na jaren praten over een vibrator nu eindelijk samen gekocht. Een uitvinding!

vd Bovenkamp
Anna Versteeg

Van mijn man een Vibe cadeau gehad, keek er eerst wel raar van op, nu echt blij mee.

Anna Versteeg