Heb je er wel eens over nagedacht om je bed omhoog te zetten?

Er zijn rijzers te koop die je bed 8, 12 en zelfs 20 cm omhoog kunnen brengen. De bed omhoogmeeste zullen gelijk denken aan de zwangerschapstijd als je bed omhoog moet om het de verloskundige makkelijker te maken. Het ziet er vaak niet uit maar de instap in bed is vaak veel makkelijker.

De hoogte van je bed aanpassen kan hele goede resultaten opleveren. De meeste spiegels hangen vaak te hoog om nog enige actie te zien als je in bed ligt. Je kunt natuurlijk een spiegel aan het plafond hangen maar dat is een kwestie van smaak. Om nou gelijk met jezelf te worden geconfronteerd als je wakker wordt….

Ook het geven van een massage is heel wat makkelijker als je niet constant met een gebogen rug naast het bed hoeft te staan. Op je knieën naast je partner zitten is ook een mogelijkheid maar zeker als je wat ouder wordt zijn je ledematen eerder stram. Het is niet voor niets dat een senioren bed altijd hoger is, of zelfs verstelbaar in hoogte. Makkelijker instappen noemen ze dat, ja ja, wij weten wel beter.

Nog een reden om je bed hoger te zetten.

Misschien wel de belangrijkste reden is dat de uitlijning van jullie intieme delen zo beter uit komt. Het maakt het mogelijk dat de man staande penetreert, wat voor hem heel opwindend is om te zien. Een tafel is ook een mogelijkheid daarvoor maar je bed is toch wat comfortabeler.

Tenslotte kun je door het hoogteverschil een heel scala aan nieuwe posities uitproberen. Voor inspiratie kun je op onze standjespagina verschillende mogelijkheden vinden.

Al met al een redelijk goedkope manier om wat variatie in jullie seksleven aan te brengen. Heb je een bed met verstelbare bodem dan kun je daar eens mee experimenteren, zonder gelijk aanpassingen te maken.