Seks standjes pagina

Inhoud

Standjes pagina van Liefdeskruiden.

Je kunt in heel veel verschillende standjes seks hebben. Iedereen heeft zijn persoonlijke favoriet, de kunst is om als koppel uit te vinden welke standjes jullie samen prettig vinden. Hieronder staan een groot aantal voorbeelden die kunnen dienen als inspiratie.

Meer dan 50 Seks standjes.

Om het jullie veel makkelijker te maken hebben we op deze standjes pagina alle seks standjes van de week verzameld zoals ze op de blog staan. Ze staan vermeld op volgorde zoals ze gepost zijn. Op deze standjes pagina vindt je een nieuwe positie voor 56 weken, dus minstens een jaar lang inspiratie!

Beste seks standjes voor mannen met grote en kleine penis

Voor veel stellen geldt dat ze de liefde bedrijven in hun favoriete posities. Vaak zijn dat er 3, die in het begin het meest opwindend waren en voor beiden comfortabel. Daar is op zich niets mis mee, maar als je elke dag boerenkool met worst krijgt gaat je eetlust op een gegeven moment wel over. Dus waarom niet eens een nieuw standje uitproberen? Er zijn zoveel mogelijkheden. Voordeel is dat iets nieuws uitproberen ook altijd opwindend is. Gooi de sleur overboord en experimenteer met de verschillende standjes die je op deze pagina vindt.

Als je samen wilt experimenteren zul je open moeten staan voor nieuwe mogelijkheden en sensaties. Er zijn posities die beter geschikt zijn voor mannen die wat kleiner geschapen zijn en standjes waarbij de vrouw meer controle heeft over mate van penetratie. Dat is vooral fijn als hij een grotere penis heeft. Wat voor de één opwindend is kan voor de ander een afknapper zijn.

Seks standjes die perfect zijn voor man met een grotere penis

Standje ‘body surfen’ is heel geschikt voor een man die wat groter geschapen is. De penetratie is in deze positie minder diep dan bij de “gewone” hondjespositie. Voordeel voor haar is dat zij zichzelf kan stimuleren met een vibrator of vingers terwijl jullie op deze manier vrijen.

‘Lepeltje lepeltje’. Door de zijwaartse ligging een heel ontspannen standje. Voor iedereen gemakkelijk uit te voeren zonder erg moe te worden. Als zij zich voorover buigt is diepere penetratie mogelijk. Nadeel is dat je elkaar niet in de ogen kunt kijken. Ook kan zij haar lief moeilijk strelen in deze positie.

Seks standje voor groot geschapen mannen.

De vrouw bovenop posities zijn allemaal geschikt als hij een grote penis heeft. Zij bepaalt de mate van penetratie en kan ondertussen zichzelf ook stimuleren. Ook het tempo wordt door haar bepaalt. Nog een voordeel is dat de man heel makkelijk bij haar borsten en clitoris kan. In de meeste ‘woman on top’ posities wordt ook de G-spot geraakt.

Omgekeerd penetreren zorgt ook voor minder diepe penetratie. De penis voelt kleiner en dat kan voor een vrouw een voordeel zijn. Wees wel voorzichtig met het buigen van de penis, niet iedere man vindt dat fijn.

Ook de zijdelingse positie zijn hier erg geschikt voor. Posities waarbij de vrouw zijdelings op de benen van haar man zit. Met haar handen of benen kan ze de mate van penetratie bepalen.

Seks standjes die perfect zijn voor mannen met kleinere penis.

De ‘doggy style’ positie is voor mannen die wat minder groot geschapen zijn de manier om hun penis groter te laten voelen. Hij kan heel diep stoten, terwijl hij een opwindend beeld voor ogen heeft. Ook kan hij gemakkelijk haar borsten en clitoris stimuleren. Een goed standje om een vibrator bij te gebruiken, dat kan zorgen voor een dubbel gevoeld orgasme, zowel vaginaal als clitoraal.

De Lotus is ook een hele goede manier alles uit je lengte te halen. Hele diepe penetratie en hoe verder jullie achteroverleunen hoe dieper het wordt. Voor beiden ook een geweldig uitzicht en de mogelijkheid elkaar te strelen en in de ogen te kijken. Voeg daar ook nog G-spot stimulatie aan toe en je hebt een winnaar. Een waarschuwing voor mensen met een slechte rug, dit is heel pittig voor je rugspieren!

Cat standje.

Dit is een variatie op de missionaris positie. In deze houding ligt de heer niet op de dame, maar ondersteunt hij zijn gewicht met zijn armen. De penetratie is heel diep en de vagina heel strak. Een erg opwindende positie als hij wat minder in te brengen heeft. De penis voelt groter en wrijft tegen de clitoris wat voor extra stimulatie zorgt.

Er zijn zoveel verschillende standjes en variaties, dat je niet snel uitgekeken bent. Stel dat je in zwanger bent, dan zijn ook daarvoor posities te vinden. We hebben ook een kleurencode toegevoegd waardoor bepaalde kenmerken zichtbaar zijn. Sommige standjes hebben dus meerdere kleuren nodig om aan te geven waar ze voor staan. Als je op de link klikt ga je naar de beschrijving.

Groen: Gemakkelijk standje dat comfortabel is en voor iedereen uit te voeren, als je gezond bent.

Rood: Erotisch, vaak wat moeilijker maar zeker zoveel plezier om te doen.

Roze: Acrobatisch, vereist twee heel flexibele lichamen en soms ook geesten.

Blauw: Orale standjes om elkaar met de mond te verwennen.

Oranje: Voor als penetreren niet mogelijk of gewenst is.

De lijst met alle standjes.

 1. De Scharenstandjes pagina
 2. Cowgirl
 3. Op de Kussens
 4. Vrouw bovenop
 5. Oraal buffet
 6. Borstenseks
 7. Omgekeerde show
 8. Bad seks
 9. Op de tafel
 10. Rollen omgedraaid
 11. Achterlangs
 12. Oraal verwennen
 13. Bondage, maar dan een beetje anders
 14. Push up
 15. De schommel
 16. Doggy style
 17. Dijenkletser
 18. De rit

 19. Stimulatie voor hem en haar
 20. Het zwembad
 21. Body surfen
 22. Variatie 69
 23. De botsauto
 24. De Buttler
 25. Glijpartij
 26. Shake baby shake
 27. Waterpret
 28. Erotische brug
 29. Oraal experiment
 30. De kruiwagen
 31. Lekker makkelijk
 32. Buitenseks
 33. De barkruk
 34. Waterlingus
 35. Billen in zicht
 36. Perineum
 37. Massage
 38. Achtervanger
 39. Schaamlippen buffet
 40. De Drilboor
 41. Vrouw dominant
 42. Missionaris standje met CAT techniek
 43. De amazone
 44. Honingpotje
 45. Twin peaks
 46. Hotdog
 47. Variatie doggy style
 48. Tegen de muur
 49. Vagina snoepen
 50. Benen in de knoop
 51. Lotus standje
 52. Slow seks, en dan lekker langzaam genieten
 53. Bron van plezier
 54. Omgekeerd penetreren, een workout voor beiden.

Veel plezier met het uitproberen van alle mogelijkheden van deze standjes pagina.

Laat je niet dwingen om al deze posities te proberen, daar is dit absoluut niet voor bedoeld. Als je moet kokhalzen van orale standjes kun je proberen die reflex te leren onderdrukken, of kiezen dat niet te doen. Lees gewoon samen de omschrijvingen en kies dan een standje uit wat jullie allebei leuk lijkt om te gaan doen. Bedenk wel, je kunt eigenlijk pas iets afwijzen als je het geprobeerd hebt. Als je niets nieuws wilt proberen leer je ook niets meer en staat de ontwikkeling stil. Dat zou heel jammer zijn, omdat er nog zoveel valt te ontdekken.

Jouw favoriet aan de standjes pagina toevoegen?

Mocht je een toevoeging hebben dan horen wij dat ook graag van je. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen posities die de voorkeur hebben en dan vaak voorkomen. Soms kom je dus door gewoon wat creatief te zijn op weer nieuwe variaties op een thema. Daarmee maak je het nu juist zo leuk en afwisselend. Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties, dus heb je een toevoeging op het gebied van erotiek, laat dan hier even een reactie achter en verras ons. Daardoor komt de creativiteit op gang, en dat is iets waar we allemaal plezier van hebben.

standjes pagina, posities

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2023