7 Dagen Seks Tour, breng de passie weer terug in je relatie.

Waarom de ‘7 dagen seks’ tour?

Sleur, het is een van de meest frustrerende waarheden over relaties: Ook al hou je verschrikkelijk veel van je geliefde, voel je je nog steeds enorm aangetrokken tot de ander, het is heel makkelijk om in een seksuele sleur terecht te komen.

Elk stel krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Tussen drukke schema’s, veeleisende banen, kinderen en oneindig veel verantwoordelijkheden, kan het voelen alsof jij en je geliefde zijn verdwenen naar de onderkant van je to-do lijst.

Oplossing.

Stel dat je tijd gaat inruimen, vrijmaken voor jullie, is dat dan automatisch de oplossing? Hoe doorbreek je sleur en breng je de passie terug in je relatie? Je weet waarschijnlijk het antwoord al: Doe iets anders, iets nieuws, ontdek nieuwe seks ideeën.

Het is wetenschappelijk bewezen dat nieuwe dingen doen een van de beste manieren is om een ​​relatie fris en opwindend te houden, zowel binnen als buiten de slaapkamer.

seks tour 7 dagen

Als je iets nieuws gaat uitproberen, zie je je geliefde in een nieuw licht. Het voelt alsof je met elkaar aan het daten bent, om elkaar nog beter te leren kennen. Juist dan voelt het fris en nieuw in plaats van bekend en saai.

Timing.

Het grappige is dat zodra je nieuwe manieren begint te proberen, het veel gemakkelijker is om ook creatief te blijven. Maar waarschijnlijk ben je zoals de meeste mensen. Je denkt: ‘Ik wil iets nieuws proberen.’ Maar voordat je dat ook daadwerkelijk doet  zit je er alweer midden in: Saaie seks!

De volgende keer vraag je je geliefde,  ‘Wat wil je doen?’ Maar tegen die tijd is het eigenlijk te laat om creatief te gaan worden.

Dus hoe dan?

Hebben wij even een goede suggestie voor je: De ‘7 dagen seks’ tour.

De ‘7 dagen seks’ tour is een frisse uitdaging om jullie intieme leven een boost te geven. In slechts een week stap je rigoureus uit de sleur en hebben jullie samen een ervaring die je je hele huwelijksleven niet meer vergeet. Dit is een beproefde methode waarbij je vanzelf de motivatie krijgt om blijvend meer moeite voor elkaar te doen.

Wat mag je verwachten?

Jij en je geliefde krijgen elke dag een mail. Iedere morgen lees je die samen voordat jullie dag begint.  De eerste opwindende factor is al dat je niet precies weet wat je die dag gaat doen totdat je de mail krijgt. Eén ding is zeker: Jullie gaan quality time hebben samen en goede seks.

Makkelijk te doen.

De ‘7 dagen seks’ tour is bedoeld om leuk te zijn, maar ook praktisch. Per dag vraagt het niet meer dan een half uur van je tijd. Je hoeft niets extra’s aan te schaffen zoals speeltjes of outfits. Het is ontworpen om je een beetje uit je comfortzone te duwen, zonder intimiderend te zijn. Met humor en niet therapeutisch.

We willen de investering van deze sekscursus zo laag mogelijk houden, omdat dit precies is waar Liefdeskruiden om draait. Dit is onze missie, daarom moet dit voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar zijn en blijven.

Dit krijg je!

10 DAAGSE EMAIL CURSUS DIE JULLIE INTIMITEIT EN SEKSLEVEN NAAR EEN HOGER PLAN BRENGT

HET ‘GROTE VAKANTIE VRIJEN BOEK’ MET LESSEN EN UITDAGINGEN

HET 7 DAGEN SEKS TOUR E-BOEK OM JE ALLES LATER NOG EENS TE HERHALEN

10 daagse email cursus

Investeer €9,95 in je relatie, inclusief twee e-boeken

Vakantie Vrijen Boek

Al meer dan 1500 deelnemers

Sinds april 2019 hebben al meer dan 1500 mensen meegedaan met de ‘7 dagen seks’ tour.

Jij wilt toch ook een relatie vol liefde en passie?

Handig en privé

Aangezien de ‘7 dagen seks’ tour op basis van e-mail is, kun je er thuis, op je eigen tijd en plaats, samen mee aan de slag.

Ontsteek het vuur opnieuw

Het is zo heerlijk om het goed te hebben met je geliefde. Goed in alle opzichten, ook in de slaapkamer. Als het vuurtje daarvoor een beetje opgepord moet worden is dit HET moment om De ‘7 dagen seks’ tour te gaan doen. Het gaat jullie helpen de magie van de eerste jaren te heroveren en weer helemaal opnieuw verliefd te worden.

Wat levert de 7 Dagen Seks Tour je op?

Diepere Emotionele Verbinding: Als je elkaar op 1 zet gedurende 7 dagen bouw je een diepere emotionele verbinding. Je gesprekken veranderen. Er is meer openheid en kwetsbaarheid.

Eenheid In Je Relatie: Als je een onderdeel van je relatie waarin je moeite hebt oplost heb je energie over om de rest op te bouwen en te versterken. Als seks altijd een twistpunt is, kies je er nu voor met de ander te bouwen in plaats van ruzie te maken.

Hernieuwde Passie: Lichamelijke intimiteit brengt twee mensen dichter bij elkaar en zorgt voor hernieuwde passie en liefde voor de ander. Door je op de ander te focussen komt de vonk weer terug. Je komt meer op één lijn samen, geestelijk en lichamelijk.

Meer Zin In Seks: Hoe meer verbinding je hebt hoe meer seks je zult willen.

Ben je klaar om jouw relatie te veranderen?

Vandaag is het dag 3.

We hebben hiertoe besloten omdat ik merkte dat mijn vrouw bevangen raakte door angst als gevolg van de Corona crisis. De sociale verplichting om afstand te houden tot iedereen had zijn weerslag op onze relatie. Het had tot gevolg dat alle spontaniteit en tederheid in onze relatie verdween. Deze 7- daagse brengt ons in een flow van liefde: niet alleen voor elkaar maar voor alle mensen die zich -evenals wijzelf- onvrij voelen. Als christenen geloven we dat we op deze manier wat meer Liefde in de wereld brengen.

F. D.70 en 75 jaar

We hadden er enorm uitgekeken naar de 7 dagen seks tour.

Het heeft bij ons een zeer positieve omslag in onze intimiteit opgeleverd. En dat gebeurde al na de 1e dag. Een geweldige ervaring om dit samen mee te maken. Er is nog heel veel te ontdekken waar we beiden nu voor open staan, en zeker mee doorpakken.

Een zeer nuttige tour.

J en F

Hoe werkt de ‘7 Dagen Seks Tour?’

Tien dagen lang krijg je een e-mail van ons met een nieuw idee. Zeven seksuele uitdagingen. Het is zo ontworpen dat jullie allebei plezier beleven en gaandeweg ook meer inzicht krijgen in hoe opwinding en verbinding voor jullie werkt.

7-dagen-seks tour

We zijn er om je te helpen.

7 dagen seks tour

Iedere relatie is een leerschool.

Al jaren schrijven wij over huwelijk en seksualiteit, nadat ons eigen huwelijk bijna gestrand was door veronachtzaming. Wij zijn bijna 40 jaar bij elkaar en weten alles van de worsteling om de passie levend te houden. Noem ons gerust ervaringsdeskundigen.

Omdat we het zelf hebben meegemaakt kunnen we jullie helpen de valkuilen te omzeilen. We zijn blij dat we deze dingen met jullie mogen delen.

Is dit voor jou?

De ‘7 dagen seks’ tour is zeker geschikt voor jou als:

  • Je de vonk opnieuw wilt aansteken met uitvoerbare dagelijkse uitdagingen.
  • Jij altijd al nieuwe dingen in de slaapkamer hebt willen proberen, maar soms moeite hebt om specifieke ideeën te bedenken.
  • Je meer plezier wilt hebben en het allemaal wel wat speelser mag.
  • Jij geen middelmatig seksleven meer wilt.
  • Je uit de sleur wilt komen. Of wil voorkomen dat je er in terechtkomt.
  • Je meer zin in seks wilt.

Iedere relatie is het waard.

Prioriteit geven aan je seksleven met de ‘7 dagen seks’ tour brengt een aantal belangrijke aspecten terug in je relatie. Door het ‘Vakantie Vrijen Boek’ erbij te gebruiken diep je alle aspecten verder uit. Leer je de moeilijke gesprekken over onvervulde wensen aangaan. Je investering is minder dan drie kopjes koffie, hiervoor gaan jullie samen genieten van meer spanning, verbinding, variatie en verwachting.

Het is waardevol om te investeren in je seksleven.

Jullie zullen je dieper met elkaar verbonden voelen dan ooit tevoren.

Dat wil jij toch ook?

Nou dan…

Waar wacht je nog op?

SCHRIJF JE NU IN!

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2022