Er zijn heel veel erotische spelletjes.

erotische spelletjes voor twee Natuurlijk, er zijn heel veel sexy of erotische spelletjes te koop. Kijk maar eens in onze shop op de pagina met spellen. Belangrijk is wel dat er geen dingen in het spel voorkomen die niet gewenst zijn, zoals een trio en dergelijke. Per definitie is er tussen twee personen die elkaar trouw hebben beloofd niets wat niet bespreekbaar is. Als jullie het samen eens zijn kan het dak er af.

Helaas zijn er ook nogal wat erotische spellen op de markt die er van uit gaan dat erotiek en trouw niet samen hoeven te gaan, en dat zie je dan terug in de opdrachten. Zulke spellen kun je beter ver van blijven. Je kunt een keus maken uit onze ruime collectie in de shop of zelf iets bedenken. Eigenlijk kun je bijna overal erotische spelletjes van maken. Je bedenkt je eigen spelregels, dus hoe ver wil je gaan? Als je wilt kun je zelfs van mens erger je niet nog een erotische beleving maken. Of Uno bijvoorbeeld. Spreek af dat bij een bepaalde kaart een kledingstuk wordt uitgetrokken en bij een joker een seksuele handeling plaats vindt, en je hebt je eigen erotische versie van Uno.

Om het nog makkelijker te maken hier een aantal spellen die erg geschikt zijn om een erotische versie van te maken. Bij een aantal krijg je de aangepaste spelregels er alvast bij.

De erotische spelletjes voor twee.

Wish me luck, een erotisch spel wat nooit verveeld.

Sexy Jenga. Goed voor een heerlijk avondje samen.

Truth or Dare, de enige echte Liefdeskruiden versie van dit leuke spel.

Sexy Scrabble, test je eigen vocabulaire op het gebied van seks.

Sexpert. Dit erotisch bordspel is een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde! Met uiteenlopende en verrassende vragen, zoals: met welk standje verbrand je de meeste calorieën (als actieve partner)?. Met meer dan 200 vraagkaarten (deels met illustraties), 1 spelbord, 6 pionnen en 6 bijbehorende antwoordfiches.

Ultiem Verlangen.

Erotische spelletjes Ultiem verlangen

Ultiem verlangen

Volgens ons één van de beste erotische spellen. Vrouw vriendelijk, een mooie opbouw en voldoende mogelijkheden om je erotische palet uit te breiden. Echt een aanrader van Tease and Please. Lees ook onze review over Ultiem verlangen.

Stripkaarten. Speel een spelletje, desnoods uno en spreek af dat er bij een bepaalde kaart een kledingstuk moet worden uitgedaan. Simpel, maar doeltreffend erotisch spel.

Dobbelstenen. Heeft iedereen wel in huis, dus hier een leuk erotisch spelletje voor twee. Voor erotische dobbelstenen, klik hier.

Mens erger je niet, maar dan anders..

Yahtsee

Rolletjes met opdrachten, want die kun je bij elk spel gebruiken.

Rollenspel, speel je fantasieën uit.

Truth or Dare: Hoe bloot durf jij jezelf te geven? Meer dan 100 afwisselende, Truth or Dareverrassende en uitdagende vragen en opdrachten die jullie verleiden om openhartig te zijn over de meest intieme onderwerpen. Klik op de afbeelding voor meer info en de productomschrijving. Of download onze eigen versie.

Twister. Bekend spel waarbij je halsbrekende toeren uithaalt om alle gevraagde posities te behalen. Tip: Speel het eens naakt of in ondergoed. Omdat je dan nog eens wat nieuwe ideeën voor posities op doet.       ero game voor christenen

Ultimate Intimacy. Een app voor op je smartphone. Door christenen in elkaar gezet erotisch spel, echt een aanrader. De gratis versie biedt je al heel veel mogelijkheden en informatie. Wil je meer, dan betaal je een kleine vergoeding per jaar. Een erotisch spel voor je telefoon of iPad. Ook als gratis versie de moeite waard.

Chocodammen. Liefhebber van chocolade? Speel chocodammen en lik elkaar af!