Erotische spelletjes

Inhoud

Er zijn heel veel erotische spelletjes.

erotische spelletjes voor twee Natuurlijk, er zijn heel veel sexy of erotische spelletjes te koop. Kijk maar eens in onze shop op de download pagina met erotische spellen. Belangrijk is wel dat er geen dingen in het spel voorkomen die niet gewenst zijn, zoals een trio en dergelijke.

Per definitie is er tussen twee personen die elkaar trouw hebben beloofd niets wat niet bespreekbaar is. Als jullie het samen eens zijn kan het dak er af.

Helaas zijn er ook nogal wat erotische spelletjes op de markt die er van uit gaan dat erotiek en trouw niet samen hoeven te gaan, en dat zie je dan terug in de opdrachten.

Zulke erotische spelletjes kun je beter ver van blijven.

Ruime keuze.

Je kunt een keus maken uit onze ruime collectie in de shop of zelf iets bedenken. Eigenlijk kun je bijna overal erotische spelletjes van maken. Je bedenkt je eigen spelregels, dus hoe ver wil je gaan?

Als je wilt kun je zelfs van mens erger je niet nog een erotische beleving maken. Of Uno bijvoorbeeld. Spreek af dat bij een bepaalde kaart een kledingstuk wordt uitgetrokken en bij een joker een seksuele handeling plaats vindt, en je hebt je eigen erotische versie van Uno.

Om het nog makkelijker te maken hier een aantal spellen die erg geschikt zijn om een erotische versie van te maken. Bij een aantal krijg je de aangepaste spelregels er alvast bij.

De erotische spelletjes voor twee.

101 Erotische Spellen. In dit boek vindt je inspiratie voor heel veel opwindende avonden. Voor een paar euro heb je minstens een jaar lang erotische inspiratie.

Sexy Kaartspel. Welk kaartspel je ook spelen wil, met deze kaarten win je altijd een opwindend avondje.

Sexy Memory, speel je net als memory maar de uitkomst is heel anders. Download onze versie en geniet van dit opwindende spel.

Wish me luck, een erotisch spel wat nooit verveeld.

Sexy Jenga. Goed voor een heerlijk avondje samen.

Truth or Dare, download en speel de enige echte Liefdeskruiden versie van dit leuke spel.

Sexy Scrabble, test je eigen vocabulaire op het gebied van seks.

Sexpert. Dit erotisch bordspel is een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde! Met uiteenlopende en verrassende vragen, zoals: met welk standje verbrand je de meeste calorieën (als actieve partner)?. Met meer dan 200 vraagkaarten (deels met illustraties), 1 spelbord, 6 pionnen en 6 bijbehorende antwoordfiches.

Liefde coupons. Download een set van 48 liefde coupons om je lief mee te verrassen. Bevat 16 romantische, 16 opwindende en 16 ronduit erotische liefde coupons.

Plus ook een aantal waar je je eigen tekst op kunt zetten, en twee verschillende voorkanten om uit te kiezen. Genoeg voor een heleboel heerlijk intieme avonden.

Ultiem Verlangen.

Erotische spelletjes Ultiem verlangen

Ultiem verlangen

Volgens ons één van de beste erotische spellen. Vrouw vriendelijk, een mooie opbouw en voldoende mogelijkheden om je erotische palet uit te breiden. Echt een aanrader van Tease and Please. Lees ook onze review over Ultiem verlangen.

Stripkaarten. Speel een spelletje, desnoods Kwartetten en spreek af dat er bij een bepaalde kaart een kledingstuk moet worden uitgedaan. Simpel, maar doeltreffend sexy spel.

Dobbelstenen. Heeft iedereen wel in huis, dus hier een leuk erotisch spelletje voor twee. Voor erotiek dobbelstenen, klik hier.

Mens erger je niet, maar dan anders..

Yahtsee

Rolletjes met opdrachten, want die kun je bij elk seks spelletje gebruiken.

Rollenspel, speel je fantasieën uit.

Truth or Dare: Hoe bloot durf jij jezelf te geven? Meer dan 60 afwisselende, verrassende, uitdagende vragen en opdrachten die jullie verleiden om openhartig te zijn over de meest intieme onderwerpen.

Twister. Bekend spel waarbij je halsbrekende toeren uithaalt om alle gevraagde posities te behalen. Tip: Speel het eens naakt of in ondergoed. Omdat je dan nog eens wat nieuwe ideeën voor posities op doet.

Strip Twister voor gevorderden:

Telkens wanneer de pijl op rood belandt, trekken jullie één kledingstuk uit terwijl je je evenwicht probeert te bewaren. Toch iemand gevallen? Die trekt dan een extra kledingstuk uit.      ero game voor christenen

Ultimate Intimacy. Een app voor op je smartphone. Door christenen in elkaar gezet erotisch spel, echt een aanrader. De gratis versie biedt je al heel veel mogelijkheden en informatie.

Wil je meer, dan betaal je een kleine vergoeding per jaar. Een erotisch spel voor je telefoon of iPad. Ook als gratis versie de moeite waard.

Strip Chocolade dammen. Liefhebber van chocolade? Speel chocolade dammen en lik elkaar af!

Lekker ding, een erotisch spelletje.

Wat heb je nodig? Een blinddoek, een touw of handboeien en een zak van jullie favoriete snoepjes. Blinddoek je geliefde voordat je verder gaat. Verstop 10 snoepjes op je naakte lichaam, van je lippen tot aan je intieme delen. Laat je lief nu met de mond op zoek gaan naar de lekkernijen.

De stoute spelregels?

Voor een nog spannender versie bindt je de handen van de zoeker op de rug. Zodra de geblinddoekte de tien snoepjes gevonden heeft, draaien jullie de rollen om.

Inspiratie voor een erotisch avondje? Speel een opwindend spel!

Truth or Dare. De Liefdeskruiden editie is er in 2 versies.

Verras met sexy cadeaubonnen!

De opwinding en passie terug in je huwelijk? Lees Ultiem Intiem!

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2023