Er zijn heel veel erotische spelletjes.

erotische spellen voor twee Natuurlijk, er zijn heel veel sexy of erotische spelletjes te koop. Kijk maar eens in onze shop op de pagina met spellen. Belangrijk is wel dat er geen dingen in het spel voorkomen die niet gewenst zijn, zoals een trio en dergelijke. Per definitie is er tussen twee personen die elkaar trouw hebben beloofd niets wat niet bespreekbaar is. Als jullie het samen eens zijn kan het dak er af.

Helaas zijn er ook nogal wat erotische spelletjes op de markt die er van uit gaan dat erotiek en trouw niet samen hoeven te gaan, en dat zie je dan terug in de opdrachten. Zulke erotische spelletjes kun je beter ver van blijven. Erotische spelletjes Ultiem verlangen Je kunt een keus maken uit onze ruime collectie in de shop of zelf iets bedenken. Eigenlijk kun je bijna overal een erotisch spelletje van maken. Je bedenkt je eigen spelregels, dus hoe ver wil je gaan?

Om het nog makkelijker te maken hier een aantal spellen die erg geschikt zijn om een erotische versie van te maken. Bij een aantal krijg je de aangepaste spelregels er alvast bij.

De erotische spelletjes voor twee.

Wish me luck, een erotisch spelletje wat nooit verveeld.

Sexy Jenga. Goed voor een heerlijk avondje samen.

Truth or Dare, de enige echte Liefdeskryuiden versie van dit leuke spel.

Sexy Scrabble, test je eigen vocabulaire op het gebied van seks.

Sexpert. Dit bordspel is een gedurfde quiz over seksualiteit en liefde! Met uiteenlopende en verrassende vragen, zoals: met welk standje verbrand je de meeste calorieën (als actieve partner)?. Met meer dan 200 vraagkaarten (deels met illustraties), 1 spelbord, 6 pionnen en 6 bijbehorende antwoordfiches.

Stripkaarten.

Dobbelstenen. Heeft iedereen wel in huis, dus hier een leuk erotisch spelletje voor twee.

Mens erger je niet, maar dan anders..

Yahtsee

Rolletjes met opdrachten, want die kun je bij elk spel gebruiken.

Rollenspel, speel je fantasieën uit.

Truth or Dare: Hoe bloot durf jij jezelf te geven? Meer dan 100 afwisselende, Truth or Dareverrassende en uitdagende vragen en opdrachten die jullie verleiden om openhartig te zijn over de meest intieme onderwerpen. Klik op de afbeelding voor meer info.

Twister. Bekend spel waarbij je halsbrekende toeren uithaalt om alle gevraagde posities te behalen. Tip: Speel het eens naakt of in ondergoed. Omdat je dan nog eens wat nieuwe ideeën voor posities op doet.       erotische game voor christenen

Ultimate Intimacy. Een app voor op je smartphone. Door christenen in elkaar gezet erotisch spel, echt een aanrader. De gratis versie biedt je al heel veel mogelijkheden en informatie. Wil je meer, dan betaal je een kleine vergoeding per jaar. Een erotisch spelletje voor je telefoon of iPad.

Chocodammen. Liefhebber van chocolade? Speel chocodammen en lik elkaar af!