Downloads

Downloads voor privé gebruik.

Hier vind je alle downloads die in de blogs voorbij gekomen zijn op een rijtje.  downloads Gebruik ze waarvoor ze bedoeld zijn, als middel om jullie relatie te ‘verwarmen’. Dus niet om je zin te krijgen. Als je meent dat je ergens recht op hebt dan ga je al in de fout. Dus overleg met elkaar wat jullie willen proberen en doe niets waarbij de ander zich niet goed voelt.

Dit gezegd hebbend…laat je vooral niet tegenhouden om iets te proberen wat je in beginsel niet zo erg lijkt. Heel vaak zul je merken dat dingen pas fijn worden als je er wat vaker mee gestoeid hebt, ontneem elkaar die kans om te stoeien dus niet. Spruitjes zijn de eerste keer ook niet lekker…

De bonusgids behorend bij Ultiem Intiem vind je hier bonus gids

Durf jij het aan? 28 dagen samen werken aan intimiteit. Liefdeskruiden Februari Uitdaging.

Geen Inspiratie? Valentijn Coupons 

Checklist seksuele wensen Wat zijn jullie voorkeuren op het gebied van erotiek?

liefde-coupons Om je partner eens mee te verrassen.

Kerst coupons Geef jezelf cadeau, en krijg ook wat terug.

36 Vragen over seks om aan je partner te stellen

De gouden regel lijst (wat wil een man eigenlijk van een vrouw op seksgebied)

19 Vragen voor geweldige seks met je partner

Spelregels Sexy Jenga

Sexy coupons voor Kerst

Veel plezier er mee.

Wil je een spetterend huwelijk?

Hoe zou je het vinden als je weer net als vroeger niet kunt wachten tot je je liefste weer ziet? Bij elkaar in de armen te vallen en je hart vol te voelen stromen met liefde? Om opgewonden te raken bij de gedachte dat jullie samen de nacht door gaan brengen? Weer creatief en met passie de liefde te bedrijven? Om elkaar weer terug te vinden en te genieten van het bij elkaar zijn?

Bestel Ultiem Intiem. En beleef het!

Martin en Ella Over ons Christelijke erotische site Martin en Ella schrijven al jaren over huwelijk en seksualiteit vanuit een Bijbels perspectief. Wil je onze missie ondersteunen, dan kan dat hier. Wil je ons uitnodigen om te komen spreken in kleine of grote kring, neem dan contact met ons op.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2023