Over ons en waarom christelijke seksualiteit.

Inhoud

Hé hallo!

Over ons: Wij zijn Martin en Ella, 39 jaar getrouwd, vader en moeder van 3 volwassen kinderen. Martin en Ella Over ons Christelijke erotische siteLiefdeskruiden is ontstaan vanuit onze eigen behoefte meer te willen weten over het belang van een gezonde seksuele relatie voor IEDER huwelijk. Ik, Martin, struin dagelijks het hele internet af om van mensen over de hele wereld ervaringen en wijze lessen te lezen en het te vertalen naar ons eigen leven.

God en seks.

Inmiddels geloven wij dat het Gods bedoeling is dat je dagelijks van elkaar geniet en elkaar gaandeweg tot grote hoogte mag brengen. Zoals God de mens bedacht en Schiep, heeft Hij ook het auteursrecht op seksualiteit. Het is dus een goed idee om uit te vogelen wat het originele plan was. Hoe we daar in onze huidige hectische samenleving ons voordeel mee kunnen doen. Gods wens is duidelijk: Leef in intieme omgang met Hem en je geliefde, door je dagelijks te verdiepen in Zijn Bijbel en te spreken met Hem en elkaar.

Vanzelf gelukkig

Helaas verwachten veel (pas) gehuwden dat ze, zonder zich daar speciaal voor in te spannen vanzelf gelukkig zullen blijven. Vaak worden ze zich pas bewust van deze naïeve verwachting als het niet meer gaat zoals ze willen. Dan pas zien ze in, dat er aanpassingen nodig zijn, om de liefde te laten groeien. En niet de lichamelijke relatie op de waakvlam te zetten, zoals bij veel koppels aan de orde van de dag is, als de verliefdheid over gaat en de kinderen komen en de dagelijkse hectiek je belet om je geliefde prioriteit te geven. Ook als je niet in God gelooft biedt deze site praktische adviezen voor veelgehoorde problemen die de verschillen tussen man en vrouw nu eenmaal veroorzaken.

Wij kennen de schaduwzijde.

Door veel mensen werd ons huwelijk, dat stormachtig begon. (Zonder geld en met kind) als zeer gelukkig omschreven. ‘Jullie zijn zo zichtbaar gek op elkaar.’ was een veelgehoorde opmerking. Maar, zoals dat in elk leven gaat: Nieuwe stormen kwamen, in onze blogs kun je lezen hoe we moesten dealen met misbruik, porno, overspel en meer regelrechte vijanden van huwelijksgeluk. De belangrijkste verkeerde verwachting was, dat we allebei dachten dat onze betere helft ons gelukkig moest maken. Veel hartzeer, tranen en frustraties later begonnen we in te zien dat een geweldig huwelijk niet geserveerd wordt op een presenteerblaadje, maar dat je het samen moet creëren.

Monogamie en het huwelijk lijken uit de mode.

Maar niets is minder waar. Graag delen wij de lessen die we hebben geleerd. We hopen dat ook jullie er naar gaan verlangen bewust werk te maken van je huwelijk. Dat klinkt zo niet romantisch en zakelijk, maar we gaan je laten zien dat God aan jullie kant staat. Dat romantiek wel degelijk de beloning is op oefenen en volhouden.


Samen kunnen jullie een huwelijk creëren dat een leven lang meegaat.


Zelfs als je geliefde (nog) niet staat te springen, of erger nog, er niet meer in gelooft, moedigen we je aan om jouw deel te gaan doen, vertrouw op God. (Dat is een dapper besluit, wat sterven aan jezelf met zich meebrengt!)

Afdrijven of klimmen?

Jim Rohn zei het zo, ‘Het probleem met drijven is dat je nooit naar de top van een berg drijft. We kunnen niet afdrijven naar vreugde en geluk, we moeten zelf gaan klimmen.’

  • Dus dagen we je uit om elke dag bewust bezig te zijn met houden van je lief.
  • Willen we je helpen een mentaliteit te kweken, die nodig is om alles te overwinnen.
  • Om te worden zoals God je in gedachten had, toen Hij je maakte.
  • Voor degene die al langer getrouwd zijn, laat je geliefde niet alleen, hou vol!
  • Als wij het kunnen, kunnen jullie het ook.
  • Er ligt een prachtige beloning klaar!

Wil je ons ondersteunen in onze missie dan kan dat via onderstaande knop. 

Hartelijk dank voor je steun.

Wil je een spetterend huwelijk?

Hoe zou je het vinden als je weer net als vroeger niet kunt wachten tot je je liefste weer ziet? Bij elkaar in de armen te vallen en je hart vol te voelen stromen met liefde?

Om opgewonden te raken bij de gedachte dat jullie samen de nacht door gaan brengen? Weer creatief en met passie de liefde te bedrijven? Om elkaar weer terug te vinden en te genieten van het bij elkaar zijn?

Bestel Ultiem Intiem. En beleef het!

Martin en Ella Over ons Christelijke erotische site Martin en Ella schrijven al jaren over huwelijk en seksualiteit vanuit een Bijbels perspectief. Klik hier als je onze missie wilt ondersteunen. Wil je ons uitnodigen om te komen spreken in kleine of grote kring, neem dan contact met ons op.

Liefdeskruiden in het nieuws, nog meer over ons:

Interview AD

Interview EO nieuwlicht

In het Nederlands Dagblad.

In het RTL Nieuws

NRC handelsblad

Interview op Linda.tv

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2023