De Kandelaar

Het is altijd leuk om zelf iets nieuws proberen te maken van een positie. Ga uit van een standaard positie en verander wat in houding of hoek en voor je het weet heb je een nieuwe favoriet om aan je lijstje toe te voegen. Zoals deze kandelaar. Deze positie is niet makkelijk maar zorgt wel voor de nodige calorie verbranding.

Laat je man plat op zijn rug gaan liggen met zijn knieën gebogen en de bal van zijn voeten op het bed. Ga nu op hem zitten met je gezicht naar zijn voeten, een omgekeerde vrouw bovenop positie zeg maar. Laat je bovenlichaam zakken tot je bovenop je man ligt en plaats je voeten en handen naast zijn lichaam en duw je lichaam omhoog. Dat ziet er ongeveer zo uit.

standje week 41

kandelaar

Nu kunnen jullie beiden bewegen tijdens het penetreren. Hij kan omhoog komen en jij kunt hem tegemoet komen terwijl je op je armen steunt. Als je jezelf met één arm kunt ondersteunen kun je met de andere jezelf stimuleren met bv een vibrator. Je man kan met zijn handen je borsten stimuleren of je ondersteunen.

Voor: In deze positie worden en de G-spot en de clitoris gestimuleerd waardoor een geweldig orgasme mogelijk is.

Tegen: Het vergt nogal wat kracht en energie om dit vol te houden.

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] De vrouw gaat op haar knieën op hem zitten of zoals op de plaatjes hieronder aangegeven. Zoek een positie die je past en waarbij je comfortabel zit en goed kunt […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *