Slipje scheuren.

Wat heel opwindend kan zijn in de slaapkamer is als je man je slipje in stukken scheurt net voordat je gaat vrijen. Dan kan het heel onhandig zijn als de stof niet mee wil geven. Of als je een exclusief setje aan hebt wat veel te duur is om zo maar weg te gooien. Als je dit eens wil proberen zorg dan dat je de onderstaande tips leest om het makkelijker te maken voor jouw en je man.

Shannon-string om kapot te scheuren

Zoek allereerst naar sexy slipjes (strings zijn het makkelijkst maar koop wat je fijn vind) die je heel goedkoop inkoopt. Kijk of de maat goed is en koop er gelijk een dozijn of wat. Soms vind je een hele bundel voor minder dan een euro per stuk. Kijk eens in de graaibakken bij de Hema of de Hennis en Mauritz.

Als je thuis komt trek er dan een aan en ga voor de spiegel staan. Stel je voor dat jullie de liefde willen bedrijven en hij je slipje van het lijf wil trekken. Om het voor jou en hem makkelijker te maken heb je een schaar of desnoods een nagelknipper nodig.

Begin met bijvoorbeeld een string. slipje scheuren

Knip een kant waar het touwtje aan de stof vast zit in. Niet te ver maar wel zo dat het weinig meer om het lijf heeft. Als je het goed doet is het bijna niet te zien.

Strings zijn natuurlijk erg makkelijk maar het kan met alle soorten slips. Hier bij een zwarte boyshort.

slipje gescheurd

Knip van onder naar boven en zorg dat je de band bovenaan niet te ver in knipt. Die heb je nodig om de slip op zijn plek te houden. Bij de brede banden van tegenwoordig is het voldoende om nog net een paar elastiekjes intact te laten. Bedenk dat voor een linkshandige man een knip aan de linkerkant niet handig is.

Op deze manier zorg je er voor dat je op jullie date avond speciale slipjes aan hebt. Met net genoeg elastiek om ze aan te kunnen houden. En ver genoeg ingeknipt om het voor je man makkelijk te maken als hij ze van je af wil scheuren in de hitte van het moment.

Niet vertellen.

Het leukste is natuurlijk als je dit niet aan je man verteld. Dan kun je op het juiste moment tegen hem zeggen ‘scheur m’n slip kapot en neem me’ of iets van die strekking. Heel goed voor zijn ego als hij het moeiteloos kapot scheurt.

Wat ook kan is je partner deze blog laten lezen en voorstellen om hier iets mee te doen. Het is heel makkelijk inpasbaar in het liefdesspel. Als je weet dat je man je graag van achteren neemt kun je er ook voor kiezen om daar een scheur in te maken zodat hij daar zijn kracht op kan testen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *