Hoe is jullie liefdesspel?

Kun jij je nog herinneren wanneer de laatste keer was dat jullie elkaar de kleren van het lijf scheurden. Dat je sterren zag na een passionele vrij sessie?Je weet wel, dierlijke seks zeg maar. Als je pas getrouwd bent wil het nog wel eens gebeuren dat je niet kan wachten tot na het eten of tot je de trap op bent naar boven. Kleren vliegen in het rond en achteraf lig je uitgeteld in elkaars armen. Wachten tot je endorfine weer op het normale niveau is beland.

Ineens kom je er achter dat jullie liefdesspel de afgelopen maanden wel heel voorspelbaar is geworden. De één vraagt of de ander zin heeft en als jullie het samen eens zijn dan duik je samen onder de dekens. (in de winter moet je dan ook nog eens opwarmen voordat je ook maar aan seks moet denken)

Als je verlangt naar verandering is dit de beste tijd. Het is nu zomer en dat geeft veel meer mogelijkheden om jullie liefdesspel ergens anders uit te voeren dan in het echtelijk bed.

Verras.

Verras je partner eens door de kleren van zijn/haar lijf te scheuren als het liefdesspel saai?niet verwacht wordt. Vrij eens ergens anders of draai de rollen eens om. Ben jij degene die vaak het initiatief neemt? Nemen jullie nog maar zelden echt de tijd om van elkaar te genieten? Spreek eens af om dat nu anders te doen. Probeer wat nieuws uit, ga op zoek naar opwinding! Vaak heb je in je geheugen nog een aantal momenten opgeslagen die je bijgebleven zijn als bijzonder opwindend. Vaak is het niet zo dat je de verschillende standjes bijgebleven zijn maar veel meer dat de omstandigheden of de setting anders waren. Dat veroorzaakt dus opwinding.

Ga er op uit, vrij eens in de open lucht, in je schuur of tuinhuis, in de auto, zoek een privé strandje langs het water van een meer of rivier. Laat je fantasie de vrije loop en geniet. Wedden dat het vuur zo weer terug is in jullie liefdesleven?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *