Een penisring aanschaffen? Dit moet je weten!

Wil je een penisring aanschaffen dan kan het goed zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, zoveel soorten, modellen en maten. Welke is voor jou de beste keuze en waarom? We vertellen je alles wat je moet weten over de aanschaf van een penisring.

Penisring aanschaffen

Wat doet een penisring?

Een penisring of cockring is een seksspeeltje dat je om de basis van de penis draagt, of tegelijkertijd om de testikels en penis. Bedoeld om de erectie langer te behouden en om seks fijner te maken voor zowel man als vrouw. Er zijn een veel verschillende soorten penisringen die kunnen worden gebruikt, niet alleen in materiaal, maar ook vorm en functie. Sommige kunnen beide geliefden tegelijkertijd stimuleren.

Voordelen van de penisring.

Kan helpen bij erectieproblemen. Als je moeite hebt om een stevige erectie te behouden, kan een penisring je daarbij helpen. Hij zorgt ervoor dat het bloed wat bij opwinding naar je penis vloeit niet meer terug kan waardoor je erectie langer in stand blijft. Heb je moeite om een erectie te krijgen dan kan een penispomp je daar bij helpen.

Het plezier vergroten. Doordat je penis hard en gevoelig blijft kan de seks ook intenser aanvoelen. Dat geldt ook voor je partner, omdat de omtrek groter is bij penetratie. Je kunt ook een vibrerende penisring gebruiken, die haar clitoris en het gebied daaromheen stimuleert.

Ejaculatie uitstellen. Als je last hebt van te snel klaarkomen kan een penisring te helpen om het langer vol te houden. Niet elke man is hierbij gebaat, maar voor de prijs van een goede penisring is het de moeite waard om te proberen.

Hoe aanbrengen?

Een penisring wordt omgedaan voordat je gaat vrijen, als de penis nog slap of half rechtop staat. Gebruik een beetje glijmiddel op waterbasis om het aanbrengen makkelijker te maken. Wanneer je volledig opgewonden bent zit de penisring veilig op zijn plaats en blijft dan goed zitten. Heb je een vibrerende penisring zorg er dan voor dat het vibrerende gedeelte zo is geplaatst dat hij contact kan maken met haar gevoelige plekjes.

Hoe strak moet een penisring zitten?

Hoe strak een penisring moet zijn hangt af van je persoonlijke voorkeur. Als je voor het eerst een penisring gaat dragen raden we aan om een setje rekbare penisringen te kopen. Deze zijn makkelijk aan te brengen en meestal gemaakt van TPR of siliconen. Dit materiaal voelt prettig aan op de huid en is voldoende rekbaar om te experimenteren met de draagwijze. Algemene regel is om een penisring niet langer dan 20 a 30 minuten te dragen. Eenmaal gewend aan het dragen van een penisring kun je verder kijken naar bijvoorbeeld een metalen ring in jouw maat.

Set penisringen

Met of zonder vibratie

Je kunt natuurlijk ook een penisring dragen als speeltje, er zijn legio modellen die bedoeld zijn om , al dan niet met vibratie, ook de clitoris te stimuleren tijdens penetratie, wat voor haar extra genot oplevert. Een win-win situatie. Ga voor niet voor een koopje, vaak zijn deze lawaaierig en snel kapot. Er zijn ook penisringen die tegelijk het perineum of de prostaat stimuleren. Een mooie manier om te experimenteren met anale stimulatie. Wil je nog een stapje verder dan is een prostaat vibrator een idee om je seksuele ontdekkingsreis voort te zetten.

© Copyright - Liefdeskruiden by M-Art in 2018-2023