Herbeleven van je mooiste foto’s.

Je hebt allemaal wel van die dagen of gebeurtenissen die in je geheugen gegrift staan. Je trouwdag, een vakantie, een dag aan het strand, noem maar op. Vaak maken we daar foto’s van om de herinneringen later nog eens op te halen. “Weet je nog, toen in…. Hebben we daar nog een foto van?” 

Het idee voor deze week is om één van die oude foto’s nog eens over te doen. Zoek er één uit waar je warme herinneringen aan hebt en creëer dezelfde situatie nog een keer. Ga weer samen op de foto op dezelfde plek en doe het nog eens over. Je kunt ook een stukje (vakantie)film overdoen, maak je herinneringen weer levend, herhaal de mooie momenten samen.

Wat zijn voor jullie de mooiste belevenissen uit de oude doos?

herinneringen

2 antwoorden
  1. Gerben Schut zegt:

    Blijft leuk, foto’s kijken! We hebben de computer in de huiskamer zo ingesteld dat er als screensaver al onze foto’s voorbijkomen. Ook de oude foto’s heb ik ondertussen bijna allemaal ingescand. Altijd leuk om mooie herinneringen op te halen!

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] tijd met elkaar door, maak mooie herinneringen. Samen naar een bijzondere plek. Dingen doen die je met een ander niet doet. Te veel mannen en […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *