Wij zijn toch juist voorstander van minder smartphone gebruik?

Zeker, dat we tegenwoordig aan onze smartphone gekleefd zitten is eerder een nadeel dan een voordeel voor je relatie. Lees het artikel Netnix-seks nog maar eens door. Toch zijn er ook mogelijkheden om er iets goeds voor je relatie mee te doen. Kijk eens naar de app Ultimate Intimacy, je vindt hem hier. Op de markt gebracht door twee christelijke koppels met de missie om huwelijken te versterken, porno te bestrijden en het aantal scheidingen terug te brengen.

Het spel is gratis te downloaden, en te spelen. Wil je echt alle mogelijkheden gebruiken dan kun je tegen betaling van $6,99 een heel jaar enorm veel plezier hebben van je aankoop.

Er zijn legio mogelijkheden om een opwindend en bindend avondje te vullen samen. Ook veel informatie over lichamelijke en emotionele intimiteit, 190 posities om te proberen en nog veel meer.

Voor deze week.

game Utimate Intimacy

De weekopdracht is, je raadt het al, installeer deze app en neem de tijd om het te spelen deze week. Echt waar, je krijgt er alleen maar veel plezier van.

Heb je nog tijd over, verdiep je dan eens in alle info. Alles in goed begrijpelijk Engels, voor sommigen misschien een probleem, maar met een beetje moeite speel je het spel ook zonder de Engelse taal machtig te zijn.

Veel plezier, en laat even weten wat jullie ervaringen zijn met Ultimate Intimacy.

Ps. Wij worden echt niet gesponsord. (helaas)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *