Testikels onder geschoven.

Veel vrouwen vergeten dat het aanraken van de testikels een bron van genot kunnen zijn voor een man. Het hangt er maar zo’n beetje bij hè. En het is nogal gevoelig weten we en dus blijven we er uit voorzorg maar van af. Maar dat is jammer, want je man heeft daar veel zenuwen zitten en zijn vel is juist daar heel gevoelig. Het is wel goed om je daar in te bekwamen zodat je het klokkenspel helemaal bij het liefdesspel kunt betrekken.

Hoe doe je dat?

Hier een paar aanwijzingen voor de beste balcontrole. :)

testikels

Voorzichtigheid is alles. Je weet dat het een kwetsbaar gebied is, dus ga teder beginnen. Bekijk zijn gezichtsuitdrukking en let op zijn lichaamstaal, dat zal je duidelijk maken of je op de goede weg zit. Als hij het lekker vindt, kun je altijd nog wat ruiger te werk gaan.

Anatomie.

Even een kleine anotomie les. Bij mannen zit een heel gevoelige plek tussen de balzak en de anus (Bij vrouwen tussen de vagina en de anus.) Perineum genaamd. Eronder in het lichaam bevindt zich de prostaat.

Als je man masturbeert zal hij die plek graag stimuleren vlak voor hij klaarkomt. Dat intensiveert zijn orgasme. Logisch dat hij het ook lekker zal vinden als je deze plek meeneemt in het verwennen van de testikels.

Vraag advies.

Niemand kent zijn edele delen beter dan hijzelf. Ookal ontkent hij het, omdat hij bang is voor jouw puriteinse reactie, hij zit er dagelijks aan, al is het maar om te urineren. Logisch dus dat hij beter weet wat hij lekker vindt dan jij.

Vraag wat hij graag zou willen voordat je dingen uitprobeert. De één houdt van hete adem, de ander van ijsblokjes. Er zijn er zelfs die houden van tikjes tegen de testikels. Uiteraard geen echte klappen. Iedereen heeft weleens gezien wat het met een man doet als het te hard aankomt.

Glijmiddel.

Zijn plezier wordt vergroot als je glijmiddel gebruikt. Daardoor voelt hij beter wat je doet. Neem de balzak in je hand en trek er voorzichtig aan. Je kunt de ballen zachtjes masseren, hierbij is het belangrijk dat de zaadleider niet klem komt te zitten, want dan wordt het een zaadlijder.

Dat voel jij natuurlijk veel minder goed, dus let op zijn reacties.

testikels horen ook bij de penis

Testikels oraal verwennen.

Oraal is wel een toverwoord als het gaat om de erogene zones van je man. Je mond en tong gaan tenslotte veel zachter te werk dan je handen. Begin met likken. Neem er dan één in je mond en zuig er op.

Laat dan je tong het werk doen. Draai er om heen. Laat hem voorzichtig uit je mond glijden en begin aan de andere. Als je ze allebei in je mond kunt hebben zonder dat je hem zeer doet, is het plezier nog groter.

Neurie tijdens het zuigen en likken, dan is je mond een natuurlijke vibrator.

Vibrator.

Als je een vibrator hebt (link) kun je die ook gebruiken. Ook voor mannen is de vibratie op de edele delen opwindend. Zachtjes masseren of rondjes draaien zal hij zeker lekker vinden. Als hij ergens heel sterk op reageert houd de vibrator dan een poosje stil, terwijl je met je tong en je mond andere delen stimuleert.

Lees ook: Onze blog over fellatio.

Kanttekening.

Er zijn behoudende mensen die overtuigd zijn van de connectie tussen fellatio (pijpen) en keelkanker. Het is een eigen leven gaan leiden waardoor veel christenen zijn gaan denken dat fellatio niet mag.

Sowieso is het ons inziens erg gevaarlijk om ziekte te koppelen aan iets wat we doen of niet doen.

Maar ook ligt de waarheid veel genuanceerder.

Zo zit het:

Het zogenaamde HPV virus kan keelkanker veroorzaken.

Maar:

Het virus is ALLEEN seksueel overdraagbaar.

De meeste besmettingen vinden plaats via penis/vagina.

Bij 94 % van de besmettingen ruimt het lichaam het virus binnen 5 jaar op.

Ook daarna wordt niet iedereen die binnen de 6% valt ziek.

Met andere woorden:

Als je besmetting wilt voorkomen mag je niet alleen geen fellatio bedrijven, maar ook geen gemeenschap meer hebben. Dit geldt niet als je altijd trouw bent geweest aan degene waar je voor het eerst het bed mee deelde.

Dus:

Als je alleen maar seks hebt gehad met  je geliefde en beiden monogaam bent, krijg je geen HPV.

Dit is een hele mooie reclame voor levenslange trouw.

Het schrijnende is, dat wij mensen nu eenmaal zwak zijn en aan verleidingen bloot staan, ook christenen. En als je voor de bijl bent gegaan en je gaat vreemd met een drager van een SOA, word je zelf ook drager en besmet je je geliefde.

Levenslang.

Er is genade voor je fout.

Maar de SOA is je erfenis. Als je weer vreemdgaat zul je het verder verspreiden.

En weer zal er genade zijn…