De blow job.

Volgens mij zijn er nogal wat vrouwen die behoefte hebben aan informatie over hoe je een man oraal verwent. Hoe zou je ook aan de info komen? Als je over het web surft zie je heel veel sites die gaan over hoe je een blow job geeft maar het christelijk perspectief is vaak ver te zoeken. Hoe geef je een heerlijke blow job Het punt is dat mannen graag willen dat hun vrouwen zich op hen storten, daar beneden. Sommige vrouwen proberen het of willen dat wel eens vaker proberen. Maar er zijn er blijkbaar heel wat die niet goed weten hoe ze het moeten doen. Dusss…hier een lesje over hoe je een man oraal verwent. Als je geen zin hebt in duidelijk onderwijs, klik dan svp weg.

Is het wel echt een blow job? Blazen dus? Nou, nee. Probeer alsjeblieft niet om je man op te blazen via die kleine opening in zijn lijf. Waarom het dan niet anders heet? Geen idee. Er zijn veel benamingen voor, waaronder fellatio, wat klinkt als een Italiaanse lekkernij. Het is gewoon een naam die er aan gegeven is als een vrouw de penis van haar man in de mond neemt. Wat er daarna gebeurt bepaalt of het een goede of slechte ‘job’ is geweest.

Hoeveel van de penis neem je in je mond tijdens een blow job?penis anatomie

Dat kan variëren. Je kunt je mond over het topje, de eikel, doen of verder laten glijden over de schacht of stam. Het hangt ook af van wat je in je mond hebben kunt. Je kunt zelfs proberen een ‘deep throat’ (zie verderop) bij je man uit te voeren. Dat heeft niks met doorslikken te maken, het gaat om orale stimulatie van zijn sensitieve genitaliën.

Terwijl je hem oraal verwent zul je veelal door je neus moeten ademen. Niet voor de verkouden types dus.

Wat doe je met je mond?

Het is duidelijk dat je bij een blow job niet blaast, maar kust, likt en zuigt met je lippen en tong. De tong kan heel belangrijk zijn voor de stimulatie. Je kunt er zacht mee likken langs de eikel, de top, de gevoelige rand van de eikel en op en neer langs de schacht. Met de penis in je mond kun je met je tong ook wat meer druk zetten door hem op te bollen.

Zuigen verhoogt ook de druk, vooral als je de mond op en neer beweegt over de penis. Je kunt ook je handen er bij gebruiken, dat geeft een extra sensatie. Ga met je handen en je mond tegelijkertijd op en neer, terwijl je met je handen druk zet op de stam van de penis. Denk maar aan een bolletje ijs op een hoorntje. De penis is het bolletje en de hoorn de schacht. Dat wil wel eens helpen.

Wat voelt het beste voor hem?

De grootste concentratie van zenuwen zit in de top van de penis. Hoewel het lekker is als de stam wordt gestimuleerd, het gevoeligst is de rand van de eikel, de top en de eikel zelf. Likken, zuigen en druk uitoefenen met de tong voelen vaak het prettigst. Hou wel in gedachten dat je niet steeds hetzelfde kunt blijven doen. De beste seks is gevarieerde seks en dat geld ook voor orale seks.

Wat is “deep-throating”?

Als je tijdens orale seks de penis zo diep in je mond neemt dat de top tegen je keel komt wordt “deep throat” genoemd. De keel is smaller dan de mond en kan zorgen voor meer druk en wrijving. Als je het wilt proberen: Open je keel en mond zo ver mogelijk zodat als de penis van je man er in schuift je nog kunt ademen. Verwacht niet dat je lang in deze positie kunt blijven, dat is voor niemand te doen. Je kunt de huig in je keel aanraken en daarna weer terug. Dat zal sowieso lekkerder voelen voor je man.

Slikken of spugen?

Sommige vrouwen willen gewoon niet het zaad van hun man in hun mond. Punt uit! Dat kan zijn uit de overtuiging dat je zaad niet mag verspillen (een katholiek principe geloof ik), of omdat ze het simpelweg smerig vinden. Als jij er daar één van bent, zorg dan dat je op tijd je mond wegtrekt. Als je man het punt bereikt waarop hij niet meer terug kan, zal hij ejaculeren, of dat nu in je mond is of niet.

Hoe geef je een heerlijke blow job Wil je hem wel in je mond wil laten klaarkomen, dan zijn er nog wat dingen die je moet weten. Allereerst, het doorslikken van zaad is niet schadelijk voor de gezondheid. Ten tweede, vraag je eens af hoe je het zou vinden als je man jou oraal zou verwennen en een probleem zou maken van jouw natuurlijke afscheiding. Ten derde, als je niet wilt slikken, spuug het dan uit in een mok oid die je bij de hand hebt.

Je kunt altijd later naar de badkamer gaan om je tanden te poetsen of je mond te wassen als je dat wilt. Als je wel wilt doorslikken, de smaak van zaad varieert, het smaakt een beetje als een ei, zoet en zoutig tegelijk. Zaad bevat vitaminen, natrium en fructose en bevat tussen de 5 en 25 calorieën. Zelfs als je op dieet bent is dat dus geen bezwaar.

Wat als ik er niks aan vind? Moet een blow job?

Er zijn veel koppels die seksueel tevreden zijn en niet aan orale seks doen. Er staat nergens geschreven dat orale seks een verplichting is. Maar vraag jezelf eens af wat je er niet prettig aan vond. Hou je niet van sommige sensaties? Deden je kaken pijn? Is het iets wat je de volgende keer zou kunnen aanpassen? Als je het echt niet meer wilt doen zeg dat dan tegen je man. Probeer niet zoiets te zeggen als: “Dat was zo smerig”. Hij kan het persoonlijk opvatten dat je geen oraal contact wilt met zijn mannelijkheid. Zeg liever dat je er niet comfortabel mee bent en dat je liever andere dingen wilt doen tijdens het vrijen. Misschien wil je hem niet oraal verwennen maar liever een strip-tease voor hem uitvoeren. Je kunt ook een seksspeeltje kopen wat het van je overneemt. Of verwen zijn mannelijkheid met je handen.

Wat kan je man doen om je te helpen?

Belangrijk is dat jij de controle hebt over je mond. Als je even wilt terugtrekken om op adem te komen zal hij dat moeten begrijpen. Op het hoogtepunt van plezier wil een man misschien jouw hoofd vasthouden en je mond over hem heentrekken. Dat is meestal geen goed idee, mannen zijn soms sterker dan ze zich realiseren op dat moment. Belangrijk is dat jij de bewegingen bepaalt. Ook belangrijk is dat je man vertelt wat lekker voelt voor hem en dat hij aangeeft wat zijn gevoeligste plekjes zijn. Hij kan ook met geluidjes aangeven wat het beste werkt voor hem.

Praat er eventueel vooraf over met elkaar. Voor de meeste vrouwen is het ook belangrijk dat manlief laat merken dat hij je inspanningen waardeert. Achteraf kun je elkaar vertellen hoe je het ervaren hebt en wat de volgende keer anders zou kunnen. Als je moeite hebt met het beeld van zijn penis in jou mond denk je dan eens in dat het onderstaand plaatje is. Hoe geef je een blow job?

“Als een appelboom tussen de bomen van het bos. Zo is mijn lief tussen de jongens. Ik verlang in zijn schaduw te zitten, met mijn tong wil ik zijn zoete vruchten proeven. Hooglied 2:3

Ps. Als er sprake is van een SOA (seksueel overdraagbare aandoening) dan is een blow job geen goed idee. De aandoening verspreid zich via oraal-genitaal contact.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *