Dit is de eerste positie die vooral bedoeld is voor anale seks.

We hebben al een aantal standjes beschreven die voor zowel anale als vaginale seks geschikt zijn. Deze positie is vooral voor de liefhebbers van anale seks. Velen zullen zich niet aangetrokken voelen tot anale seks maar voor diegenen die dat wel doen deze week een positie speciaal voor hen. (Tip: onderaan lees je hoe je deze positie kunt omvormen voor vaginale seks)

Als eerste heb je een barkruk of hoge stoel nodig. Laat je echtgenote zo op de kruk plaats nemen dat haar billen bijna van de kruk afvallen. Ze kan dan voorover buigen en zich vasthouden aan de leuning van de kruk of aan bv een tafel of een ander stevig vaststaand onderwerp. Nu kan de man achter haar gaan staan en haar staand penetreren. Dit kan natuurlijk alleen als de hoogte van de kruk op gelijke hoogte met zijn genitaliën is.

Eventueel kun je dit uitproberen met een lage stoel terwijl de man op zijn knieën zit.

anale

barkruk

Voor: Een positie die het mogelijk maakt voor de liefhebber van anale seks om onder een andere hoek te penetreren. Vrouw steunt haar gewicht op de kruk.

Tegen: Er is niet veel ruimte voor clitorale stimulatie. Eventueel kun je een kleine vibrator gebruiken om in de hand te houden of op te zitten. Kijk in onze shop voor ons aanbod.

Tip: Ben je geen liefhebber van anale seks dan is het de moeite waard om de positie anders uit te voeren. De vrouw zit op de ‘gewone’ manier op de kruk, nu kan de man haar vaginaal penetreren terwijl zij haar benen om hem heen slaat. Dit is een alternatief voor een staand standje. Hier vangt de kruk het gewicht van de vrouw op waardoor de rug van de man minder belast wordt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *