Intieme positie voor in bad.

Heb je al eens seks in bad gehad? Dat is weer een heel andere ervaring. Omgeven door het warme water beweeg je makkelijker en de geluiden erbij doen met wat fantasie denken aan de zee en het strand. Nooit te oud om iets nieuws te proberen, dus ga er voor. 

Het is een makkelijke positie maar er zijn een paar dingen waarmee je kunt variëren. Begin door beiden lekker in bad te gaan. Dan ben je allebei ook heerlijk schoon en fris. De man gaat zitten met zijn benen rechtuit. De vrouw gaat nu op hem zitten met een been aan elke kant en kan nu de penis inbrengen. Nu kunnen beiden hun knieën optrekken zodat de voeten op de bodem van het bad staan. Nu ben je klaar om de liefde te bedrijven in bad. Het klotsende water zorgt voor een extra dimensie. Er zal best wat water overheen slaan maar dat mag de pret niet drukken tijdens de intieme momenten. Seks in bad is de moeite waard om eens te proberen. 

Seks in bad.

Wil je het eens iets anders? Probeer eens om beiden de armen om je knieën te vouwen daardoor wordt het stoten vergelijkbaar met samen in een schommelstoel zitten.

Voor:  Hele intieme positie waarbij knuffelen en kussen heel goed mogelijk is.

Tegen: Je hebt waarschijnlijk een glijmiddel gebaseerd op siliconen nodig voor onder water seks. Je hebt maar weinig ruimte om te bewegen.

intieme positie

Seks in bad