Een blinddoek zet je zintuigen aan het werk.
blinddoek je partner

Als je wilt dat je geliefde meer betrokken is tijdens de vrijage is een simpele blinddoek vaak genoeg. Vooral mannen zijn erg visueel ingesteld. Dat is niet erg, zo heeft God ze geschapen. Maar het wil ook wel eens afleidend werken. Daarom is het geen gek idee om het ‘zicht’ eens weg te nemen. Niet voor lange tijd natuurlijk maar tijdens het vrijen. Dan gaat automatisch meer aandacht richting het gevoel. En wordt wat je zegt en hoort ook veel belangrijker. Wie weet wat het allemaal voor nieuwe gevoelens aan de oppervlakte brengt.

Je partner blinddoeken is niet hetzelfde als in het donker vrijen.

Het vraagt om vertrouwen en afhankelijkheid van je partner. Ook vraagt het van jou dat je liefdevol en bewust de leiding neemt. Als je de ander blinddoekt en vervolgens in het donker laat zoeken wek je eerder gevoelens van frustratie. Leid bewust ergens heen, plaag, streel en laat merken waar je van geniet. Breng de handen daar waar je ze hebben wilt. Of de lippen, of geslachtsdelen, geniet van de vrijheid die jullie samen hebben in intimiteit. Het is door God gegeven.

Je partners zintuigen staan op scherp door de blinddoek.

Luisteren waar jij bent, hoe je ademt en hoe je hart bonst. Met de handen en het lichaam zal je partner proberen uit te vinden waar jullie lijven elkaar raken. Misschien in het hoofd proberen daar plaatjes van te maken, als je partner visueel is ingesteld.

Je kunt samen lieve woordjes zeggen, dirty talk doen of aanwijzingen geven. Tijdens de gemeenschap zul je merken dat jullie lichamen meer op elkaar betrokken zijn dan anders. Meer een eenheid zijn. Wat eerst voelde als hinderlijk kan leiden tot meer intimiteit. Het kan zelfs zo zijn dat jullie de aanwezigheid van God meer bemerken. Zo kan een simpele blinddoek een manier zijn om nieuwe dingen te leren tijdens seks. En het kan nog leuk zijn ook!