Seksdrive, hoe werkt dat?

Stel je voor dat iemand zich zo aan je voorstelt.

Hallo, ik ben Peter”

Jij: “Ha Peter”

Peter: “en ik heb een penis.”

seksdrive

Sommige mensen zullen bevestigend knikken, anderen kijken even opzij of doen alsof hun neus bloed. Ik ben gelukkig nog nooit iemand tegen gekomen die zich zo voorstelt.

Heb je wel eens gedacht dat er een cursus zou moeten zijn over hoe je met je penis moet omgaan? Of in ieder geval hoe je met je seksdrive om moet gaan? En hoe zit dat in relatie tot je vrouw?

Veel christen mannen schijnen te denken dat ze zich moeten verontschuldigen voor het feit dat God hun een voortplantingsorgaan heeft gegeven en de daaraan gekoppelde seksdrive. Ze zien hun seksualiteit als slecht of geloven dat hun seksualiteit niet bedoeld is voor iets moois en heiligs.

Je seksdrive is door God gegeven!

God gaf jou je penis om samen met je vrouw van te genieten. Hij gaf jou ook een hogere seksdrive dan je vrouw om er zeker van te zijn dat jullie vaak seks hebben; meer als wanneer jij en je vrouw dezelfde seksdrive hadden gehad. Doordat jij meer zin in seks hebt zul je je best moeten doen om je vrouw daartoe te verleiden. Zij heeft emotionele connectie nodig om zich lichamelijk te geven. Voor een man is het precies andersom. Die heeft lichamelijke connectie nodig om zich emotioneel te kunnen binden. Je zult dus aandacht aan je vrouw moeten besteden en lief en charmant voor haar moeten zijn om meer seks te krijgen. Praten met haar over wat je bezig houdt. Haar zo hier en daar helpen met haar werkzaamheden om te zorgen dat zij zich kan ontspannen.

Dat is precies wat zij nodig heeft om aan seks te gaan denken. En dat wil jij!

Je penis is een instrument om je vrouw te zegenen en je seksdrive is bedoeld om er zeker van te zijn dat dat vaak gebeurd. Natuurlijk, je kunt alles verkeerd gebruiken en Satan heeft erg veel manieren gevonden om dat met seks te doen. Maar, de oorspronkelijke bedoeling en ontwerp wat God er mee bedoeld heeft is niet alleen goed maar ook heilig.  Seks is bedoeld om man en vrouw samen één vlees te laten worden en ons zo te laten begrijpen wat God voor een relatie met ons wil. Om seks tot zegen te laten zijn is niet een moeilijk proces, terug gaan naar zo als God het bedoeld heeft is alles wat nodig is.

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Wat als zij meer zin heeft? Er is niet zo veel informatie over. Als jij een vrouw bent met een sterkere seksdrive, dan hopen wij dat wat je nu gaat lezen je aanmoedigt vol te houden in je streven naar seksuele […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *