Je eigen erotische herinneringen.

Hebben jullie wel eens film of foto’s gemaakt tijdens seks? Zo niet, dan is het een aanrader om dat eens te doen, het is gewoon heel leuk om te doen. Je ziet de dingen vanuit een andere hoek en dat is opwindend. Het is wat vreemd om jezelf seks te zien hebben maar wel heel erotisch.

Je kunt bijvoorbeeld foto’s maken die een beetje meer laten zien. Zoals sexy lingerie of naakte huid zonder dat je intieme delen laat zien. Dat is een leuke start. Daarna kun je een serie maken waarin je bepaalde delen van je lichaam bloot geeft. Of maak beelden van een standje wat je heerlijk vindt. Film eens als je samen aan het vrijen bent. Zet je camera op een statief en zorg ervoor dat je samen helemaal in beeld bent voor het mooiste resultaat. Voor de creatievelingen onder ons zou je bepaalde shotjes met de camera in de hand kunnen maken. Bedenk zelf maar wat je allemaal kunt doen, maak plezier samen.

foto en film tijdens zseks

Film en foto’s achter slot en grendel.

Natuurlijk is er het risico dat iemand ze vind. Dat is een praktisch probleem en je kunt er zelf voor zorgen dat je maatregelen neemt om dat niet te laten gebeuren. Maar eerlijk, 100% garantie dat het niet gebeurd is er nooit. Als je dat wilt voorkomen kun je de beelden direct na het bekijken het beste wissen. Wat jammer is want het zijn herinneringen die je samen hebt en waar je waarschijnlijk nog wel eens op terug wilt kijken.

Als je voorzorgsmaatregelen wilt nemen kun je de sexy foto’s of film na het maken gelijk opslaan op de harde schijf van je computer. Of gebruik een aparte ‘harddrive’ of geheugenkaart om ze op te slaan en bewaar die bijvoorbeeld in je slaapkamer achter slot en grendel.

Nog een waarschuwing. Als je jezelf vanaf een andere hoek hebt bekeken is er een kans dat je besluit om naar de sportschool te gaan…..

Geniet van je erotische fotoshoot!