Seks onder de douche kan heel fijn zijn.

Als je een bubbelbad hebt dan is dat heel geschikt om een vrij marathon in te houden. Maar de eerste keer dat je seks hebt in het water zal je merken dat het water al het natuurlijke glijmiddel van je vrouw wegspoelt. Zelfs al zijn jullie allebei opgewonden en er helemaal klaar voor. Penetreren onder water gaat lastig en kan zelfs pijnlijk zijn. Dus spring je uit het water om je glijmiddel te halen, probleem opgelost? Misschien niet. Een glijmiddel is vaak gebaseerd op water, wat betekent dat het snel verdwijnt in het water. Dus wat te doen als je deze fantasie uit wilt laten komen?

siliconen glijmiddel jaccuzi

Als je alle moeite doet om een romantisch samenzijn te hebben in het water vergeet dan niet om een speciaal glijmiddel mee te nemen. Eén gebaseerd op siliconen. Er zijn  genoeg verschillende soorten te vinden.

Siliconen glijmiddel is niet alleen fijn in het water, er zijn nog een paar voordelen.

Het blijft lang zitten. Je kunt uren doorgaan voordat het opgedroogd is. Niet irriterend. Siliconen wordt gemakkelijk door de huid opgenomen daardoor is het ook te gebruiken bij een gevoelige huid. Het is heel glad. Handig als je het zo glibberig mogelijk wil.

Er zijn ook een paar nadelen.

Het beschadigt siliconen speeltjes. Gebruik het niet op seksspeeltjes die gemaakt zijn van siliconen. Wees voorzichtig als je het niet zeker weet. Check eerst welk materiaal er gebruikt is. Moeilijk schoon te maken. Gebruik het niet in bed, het gaat in je lakens zitten en is er bijna niet meer uit te krijgen. Het smaakt niet. Het is niet giftig (check voor de zekerheid), maar gebruik het niet voor orale seks. Siliconen glijmiddel, een extraatje voor in je speelgoedkistje.

siliconen glijmiddel