Naakt zwemmen of skinny dipping.

Glij op een koude winterdag in een hottub. Of koel af in een meer of zwembad als het zomers heet is. Het gevoel wat het water teweeg brengt op je naakte huid als je in het water glijdt blijft heerlijk. Geniet je van naakt zwemmen met je partner, en wil je de liefde bedrijven in het water, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Gesnapt worden tijdens naakt zwemmen.

Hoewel de spanning van gesnapt kunnen worden een onderdeel van de opwinding kan zijn, wil niemand echt ‘caught in the act’ gezien of gevonden worden.  Dus zoek een plek waar je privacy hebt en het risico dat anderen je zien minimaal is. Of je nu in een hottub zit of in een ander water, zorg er voor dat je je badkleding bij de hand hebt voor het geval dat er iemand aan komt.

Glijmiddel.

Omdat het water je natuurlijke sappen weg wast doe je er goed aan een waterproof glijmiddel op siliconen basis mee te nemen. Dat zorgt voor een veel gemakkelijker penetratie.  Wij hebben keuze uit verschillende soorten in de shop om je te helpen

Waar doe je het? In een zwembad. Een hottub, meer of in de zee. Zolang je maar je privacy en passie zonder meekijkers kan beleven.

Is het een zonde?  Niet als je niemand anders dan je eigen partner meeneemt om je plannen uit te voeren. Spring er in en geniet van de sensatie die het water op je blote huid teweeg brengt.

Naakt zwemmen is heerlijk ontspannend en tegelijk een spannende manier om je liefdesleven wat te kruiden. Dus als je de volgende keer met je geliefde het water induikt, neem dan de gelegenheid te baat om samen herinneringen op te bouwen die je je leven lang niet meer vergeet.

naakt zwemmen