Het grootste voordeel van de liefde bedrijven.

Er zijn veel redenen om de seksuele activiteit binnen je huwelijk te vergroten. meer liefde bedrijvenDe wetenschap heeft aangetoond dat het goed is voor je immuunsysteem, het functioneren van je brein, stress verminderend is, je calorieën verbrand en dat je er beter van slaapt. Allemaal voordelen van meer liefde bedrijven.

Dat is natuurlijk allemaal geweldig maar de beste reden om er werk van te maken is deze.

Vaker seks hebben is vaker seks hebben.

Er zijn geen regels voor hoe vaak je als koppel seks zou moeten hebben. In studies is aangetoond dat als je meer dan 1 keer per week seks hebt, je 12 keer meer kans hebt op een seksueel vervullend huwelijksleven. Dus niet 12%, maar 12 keer zoveel!

Maar hoeveel je ook de liefde bedrijft, er is een gebied in je huwelijk waarop meer de liefde bedrijven een grote invloed heeft; liefde.

5 manieren waarop de liefde bedrijven de liefde laat groeien.

  • 1) Het bind jullie samen. Gedurende een vrijpartij en vooral tijdens een orgasme komt het hormoon oxytocine vrij. Oxytocine werkt in je hersenen en zorgt voor een gevoel van binding tussen jullie twee. Het wordt ook wel het knuffel hormoon genoemd, het geeft je een geluksgevoel. Een ander hormoon wat vrij komt, vasopressine, heeft hetzelfde soort samenbindende effect. Het zorgt er voor dat je bij je partner wil blijven, die wil beschermen en jullie gebied wil beschermen. Vasopressine is ook verantwoordelijk voor de bloedstuwing in de penis die een erectie mogelijk maakt. Daarnaast wordt op het hoogtepunt van seksueel genot de hoeveelheid van het hormoon DHEA in het bloed vervijfvoudigd. DHEA helpt het lichaam beter reageren op insuline en helpt zo tegen diabetes.
  • 2) Het verdiept jullie emotionele band. Als je vaker de liefde bedrijft wordt ook de intimiteit tussen jullie groter. Van nature word door seks kwetsbaarheid gecreëerd. Je kunt dus niet met iemand intiem zijn zonder gekend te worden. Je kunt ook niet gekend worden zonder je kwetsbaar op te stellen. De slaapkamer (of waar jullie het dan ook doen) is een plek waar kwetsbaarheid heel belangrijk is. Voor de meeste mannen is seksuele bevrediging zoeken (ja zoeken) een manier om emotionele verbinding te maken met hun vrouw. De meeste vrouwen hebben die emotionele connectie juist nodig om seks te willen hebben. Dit zorgt dus voor een positieve cirkel van intimiteit tussen man en vrouw.

Positieve cirkel.

  • 3) Deze positieve cirkel van intimiteit maakt dat de sfeer binnen jullie huwelijk veranderd door een diep gevoel van welbevinden. Een man die merkt dat zijn vrouw hem begeert voelt zich erg geliefd. Ook bouwt het zijn zelfvertrouwen. Het zorgt er voor dat hij de hele wereld aan kan. Vrouwen genieten van de diepere emotionele connectie en intimiteit en voelen zich daardoor ook geliefd. Daar komt bij dat een man, zeker nadat hij seks gehad heeft, veel meer attent is voor zijn vrouw. Een win-win situatie dus!

liefde bedrijven

Lage seksdrive.

  • 4) Als de partner met de lagere seksdrive seksuele intimiteit zoekt met de ander die een hogere seksdrive heeft zegt dat heel duidelijk ‘ik hou van jou. “Het is een prioriteit voor mij om jouw behoeftes te vervullen.” Kort gezegd, als je de liefde bedrijft zegt dat: ‘Ik hou van jou. Ik wil intimiteit met jou, kwetsbaar zijn bij jou en door jou gekend worden’.
  • 5) Het is de ultieme manier om één te zijn. God heeft seks bedoeld om het plezierige middelpunt te zijn van intimiteit. Het is een prachtige uitdrukking van liefde tussen man en vrouw. Zijn bedoeling met “en zij zullen één vlees zijn” komt hier letterlijk tot stand.

Meer liefde bedrijven.

Wil jij ook meer liefde in je huwelijk? Meer genegenheid en veiligheid thuis? Probeer een prioriteit te maken van seksuele intimiteit. Zet er tijd voor apart, zorg dat je energie over hebt om het te doen. Door vaker de liefde te bedrijven voorkom je dat jullie uit elkaar drijven. Naar elkaar groeien kost altijd energie en moeite, maar als je het niet doet kom je er op dag achter dat jullie vreemden zijn geworden voor elkaar. De beste en leukste oplossing is deze: Bedrijf de liefde en de liefde zal zeker groeien tussen jullie.

Wist je dat de Eskimo’s de liefde bedrijven heel anders verwoorden? Zij noemen het ‘samen lachen’. Daar zit een grote kern van waarheid in. Als je het goed hebt samen dan lach je wat af, waarschijnlijk ook in bed. Als je de liefde bedrijven van een afstandje zou bekijken zou je waarschijnlijk ook in de lach schieten. Die twee mensen die moeilijk doen en ondertussen zuchten en kreunen alsof het zeer doet, maar toch vooral door blijven gaan. Het is plezierig om bij elkaar te zijn, je hebt er lol aan. Samen lachen is samen blijven.

Seks Tour.

Als je al langer niet meer de liefde hebt bedreven wordt het steeds moeilijker om er aan te beginnen. Zo soepel als de liefde bedrijven in het begin van een relatie gaat, zo ongemakkelijk en vreemd kan het worden als je het erg lang uitstelt. Dan wordt seks een toer in plaats van plezierig.

Om je daarmee te helpen hebben we de 7 Dagen Seks Tour opgezet. Door middel van de Tour gaan jullie weer tijd maken voor intimiteit. We geven allerhande tips en uitleg over het hoe en waarom het belangrijk is om te vrijen. Hieronder kun je gratis inschrijven. Ook als je een goed seksleven hebt is het een leuke uitdaging om te doen. Je kunt tenslotte nooit teveel tijd investeren in je relatie en liefdesleven.

Kijk ook eens naar ons lijstje muziek, daarmee kun je heerlijk de liefde bedrijven op de zwoele en opwindende klanken van liedjes die daar wel voor gemaakt lijken te zijn.