Toespelingen oftewel Sexy Scrabble.

sexy scrabble woord

Probeer eens hoe ver je komt met je erotische expressie met deze versie van Sexy Scrabble. Maar kijk uit; misschien moet je meer dan praten als de letters van je partner je uitdagen. Houdt er rekening mee dat je lichaam wellicht moet doen wat je zegt.

Setup.

Elke speler heeft een pen en papier nodig om zijn favoriete toespelingen op te schrijven. Elke speler draagt een volledige set kleding bij de start. Schoenen, panty’s en sokken gelden als één artikel.

Het spel wordt gespeeld volgens de normale regels.

Het spel eindigt als één speler geen letters meer heeft en alle letters dus op zijn, of er niet meer kan worden aangelegd. Wie de meeste punten heeft is ook de winnaar.

Speciale regels.

De volgende speciale regels worden aan het spel toegevoegd.

Om een woord te kunnen/mogen leggen moet het uitgesproken kunnen worden als een toespeling, een opdracht of een erotische betekenis. Symboliek mag als het zin heeft.

Pas – Als een speler geen woord kan leggen of letters aanleggen wordt er gepast. Er moet een extra letter worden gepakt of een kledingstuk worden uitgedaan.

Actieve werkwoorden – Als een woord duidelijk kan worden geïnterpreteerd als een werkwoord moet de speler die het gelegd heeft deze actie tien (10) seconden uitvoeren.

Lichaamsdelen – Als een woord gelegd wordt dat duidelijk als lichaamsdeel kan worden geïnterpreteerd moet het bewuste lichaamsdeel tien (10) seconden lang duidelijk worden getoond. Als er nog een kledingstuk gedragen wordt geldt dat ook als lichaamsdeel.

sexy scrabble

Spelonderdelen.

Blanco – Als een speler een blanco gebruikt in een woord (ook als die er al ligt) verliest de volgende speler zijn/haar beurt en een kledingstuk.

Dubbele letterwaarde – Als een speler dubbele letterwaarde legt, trekt de ander een kledingstuk uit.

Drie keer letterwaarde – Als een speler drie keer letterwaarde legt, trekt de ander twee kledingstukken uit.

Twee keer woordwaarde – Als een speler twee keer woordwaarde legt krijgt hij/zij een kledingstuk terug.

Drie dubbele woordwaarde – Als een speler drie keer woordwaarde legt krijgt hij/zij twee kledingstukken terug.

Hele woord – Als een speler alle letters weglegt krijgt hij/zij alle uitgetrokken kleding weer terug.

Winnaar van sexy scrabble.

Winnaar – De winnaar van het spel krijgt alle kleding terug mits alle letters zijn weggelegd. Tel het aantal punten van de overgebleven letters en deel dat door drie. Rond dat af naar beneden. De uitkomst is het aantal kledingstukken dat de winnaar weer aan mag doen. Eén kledingstuk per het aantal minuten dat gelijk is aan de som van de overgebleven letters. Ga door tot het aantal kledingstukken wat geoorloofd was op is.

Als extra mag de winnaar kiezen welke toespeling die tijdens het spel gelegd is (behalve die van hunzelf) werkelijkheid gaat worden.

Verliezer – De verliezer houdt alleen de overgebleven kleding aan. Tel de waarde van de overgebleven letters van beide spelers bij elkaar op. Pas nadat dat aantal minuten voorbij is mag de kleding weer worden aangedaan.

Veel plezier met sexy scrabble!

Koop hier Scrabble, tik op het plaatje hier onder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *