Een striptease voor je partner kan een hele leuke manier zijn om een vrij sessie in te leiden. Het is leuk en opwindend voor beiden om je te ontkleden voor de ander.

Maar, hoe doe je dat, een striptease?

striptease-voor-je-partner

Een paar tips voor als je niet zeker weet hoe je dat doet. Deze tips werken bij man en vrouw. Jazeker, ook een man kan strippen voor zijn vrouw!

Wat je ook doet, doe het zelfverzekerd

Strippen kan je of heel zelfbewust maken of je als een idioot doen voelen. (vind ik in ieder geval)  Wat je ook doet zorg dat je het met overtuiging doet. Als je je shirt uittrekt doe het dan zelfverzekerd. Probeer om niet ongemakkelijk te kijken, doe het gewoon!

Passende kleding

Als je van plan bent om later op de avond een striptease op te voeren denk er dan aan om kleding aan te trekken die je gemakkelijk uittrekt. Al die knoopjes één voor één los maken mag dan opwindend lijken maar als je zenuwachtig bent wil dat nog best lastig zijn.

Het is een goed idee om wat extra dingen te hebben die je uit kunt doen om je partner te verleiden. Denk aan accessoires zoals een hoed, sieraden, stropdas en manchetten enz.

Draai muziek tijdens de striptease.

De juiste muziek kan zorgen dat je er relaxed aan begint en er plezier aan hebt. Zet iets op waar je bij kunt dansen of een zwoele song die je in de stemming brengt. Muziek vult de stilte maakt het minder  ongemakkelijk.

Zorg voor de juiste verlichting

Je wilt niet in het volle licht optreden maar wel met genoeg licht zodat je partner het goed kan zien. Dimmers op de lampen zijn geweldig. Ook kerstverlichting kan heel romantisch zijn. In films zie je altijd kaarsen, dat is helemaal geweldig, maar je hebt er heel veel nodig om voldoende licht te hebben.

Trek langzaam je kleding uit

Natuurlijk, tijdens het ontkleden kun je naar je tenen buigen, je billen naar je partner draaien, wat je maar wilt. Maar doe het wel langzaam. Vraag je partner of die een bepaalde houding, of iets anders wil zien. Daar doe je het tenslotte voor en zij kunnen je het beste leren wat ze geweldig vinden.

Knipogen

Maak voortdurend oog contact met je partner en knipoog af en toe. Daardoor laat je merken dat niet alleen jij in de aandacht staat. Als je de rug toekeert draai dan je hoofd en kijk over je schouder zodat ze je gezicht zichtbaar blijft.

Lach veel

Vergeet niet te lachen en plezier te hebben terwijl je je kleding uittrekt. Kijk zo af en toe met een zwoele blik naar de ander. Daag uit met je ogen. Verleid met een handkus. Lach!  Heb samen plezier. Je striptease hoeft niet perfect te zijn. Het gaat er om dat jullie er van genieten. Het feit dat je dit wilt doen voor je partner kan voor een enorme portie opwinding in jullie slaapkamer zorgen.

Er zijn spellen verkrijgbaar waarmee je leert om te ontdekken wat jullie samen opwindend vinden. Er hoeft geen schaamte te zijn tussen twee mensen die van elkaar houden.

Fijn weekend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *