Speel Ultiem Verlangen.

Mag ik een tip geven aan de diegenen die een partner hebben die je denkt te kennen en met wie je al jaren vrijt? Koop het erotisch spel: ‘Ultiem verlangen’ in onze shop. Voor een kleine 40 euro heb je, vaak reeds de volgende dag, een heleboel interessante mogelijkheden in huis om het verlangen weer te doen herleven. Dit gezegd hebbende maak ik gelijk even van de gelegenheid gebruik jullie wat extra spelregels te geven. En wat voorwaarden alvorens je het aanschaft. Daar kun je dan weer je voordeel meedoen.

Ultiem verlangen

Dit is dus zo’n moment waarop ik blij ben dat ik redelijk anoniem schrijf, want het is nogal intiem om dit soort dingen te delen. Ik heb er dan ook stevig over getwijfeld en het net zo stevig met mijn man besproken of ik het wel zou doen. Ons beider conclusie was dat het zeer waarschijnlijk is dat de mensen die het gaan spelen er enorm profijt van hebben. Mits bepaalde basis voorwaarden aanwezig zijn. En al zou het maar één koppel zijn dat dankzij dit spel het seksuele huwelijksleven weer op de rails krijgt, dan is het de moeite al waard. Seks en liefde zijn tenslotte te kostbaar om maar ten dele te beleven.

Daar gaat ie dus, de basisvoorwaarden voor Ultiem Verlangen:

  • Als eerste is het essentieel een actief en gezond seksleven te hebben. Ingedut? Voorspelbaar? Oké. Maar voor mensen die al maanden of zelfs jaren niet meer vrijen, is dit spel veel te heftig.
  • Een communicatieve relatie is nodig, waarin geen dingen opzettelijk verzwegen worden, of onverwerkte trauma’s spelen.
  • Een open houding is handig. De wil om de vragen eerlijk te beantwoorden, en de mogelijkheid de opdrachten, zonder verder mokken van de partner, te kunnen weigeren.

Dan de extra spelregels:

  • Plan een avond vrij, en het zou prettig zijn als je de volgende morgen niet te vroeg op hoeft.
  • Zoek met zorg kleding uit, voor de vrouw geldt dat het best een beetje spannend mag zijn als je dat kunt verwerken.
  • Douche of badder en zorg dat je heerlijk ongeparfumeerd schoon bent. (Een vieze teen in je mond moeten nemen is killing, en een geparfumeerd oorlelletje is ook niet fijn.)
  • Als je voor de buitenwereld onzichtbaar kunt zijn in je woonkamer is dat prima. Nog beter is een tafeltje met het spel erop in de slaapkamer. Iedere keer de trap of en af is niet altijd een welkome onderbreking.
  • Steek heel veel kaarsen aan. En doe het licht uit! (Mannen, dit helpt bij iedere vrouw.)
  • Vrouw: Luister naar je lichaam, roep niet te snel dat je iets niet ziet zitten, lach er om als het niet zo soepel gaat, het is maar een spelletje.

De ervaring heeft ons inmiddels geleerd:

Na al die jaren zijn er nog steeds dingen die we niet van elkaar weten. Na al die jaren zijn er nog steeds dingen die we nooit hebben gedaan (en daar komen geen handboeien aan te pas). Veel te vaak gaat seks even tussendoor. Zeker als je allebei een druk leven hebt. Voor een vrouw is er dan zelden sprake van volledige bevrediging. Juist door dit spel neem je de tijd weer eens uitgebreid naar elkaar te kijken. Leer je elkaar weer complimenteren, elkaar te voelen en te voeden. Daar verlangen we allemaal toch naar? Naar ultiem verlangen? Ik geef je op een briefje: je wist niet dat het zo kon zijn!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Voor mij is dat het geven van subtiele signalen dat ik wil dat mijn geliefde dicht bij me is, dat ik verlang naar connectie. Worden al die signalen opgepikt? Waarschijnlijk niet. Maak je daar niet druk over. Flirten is een spel, een leuk spel. Zoals gisteren toen we allebei aan dezelfde kant van de tafel zaten en ik een hand op mijn been kreeg terwijl er wat gezegd werd. Daarna werd de hand weggehaald maar ik pakte die en legde hem weer terug. Dat werkte, maar het zal niet altijd zo gaan, soms missen zelfs de meest opvallende hints hun uitwerking. Zoek voor jezelf eens uit wat het beste werkt bij jullie. Er zijn zoveel mogelijkheden om je partner te laten merken dat je toenadering zoekt, dat uitvinden is al een leuk spel. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *