Het hele jaar door proberen we ideeën aan jullie door te geven om het vuur in het huwelijk tot grote hoogte te brengen. Er zijn het afgelopen jaar al heel wat tips en informatie door heen gegaan. Nu is het bijna Kerstmis, een periode waarin we extra tijd hebben voor dingen die juist zo belangrijk zijn. Familie, vrienden, kerkgang, vrije tijd en niet te vergeten de belangrijkste relatie die je hier op aarde hebt; die met je geliefde. Diegene waar je aan hebt beloofd altijd van te blijven houden, trouw aan te blijven, te koesteren en verzorgen, in zijn/haar behoeftes te voorzien en samen op te trekken in dit leven. Wat geef je die als Kerstcadeau?

Kerstcadeau gegeven


Zo bekeken is jezelf geven deze Kerst het mooiste Kerstcadeau wat je kunt geven.


Als je nog inspiratie zoekt hoe je dat het beste kunt doen kijk dan eens naar het voorbeeld van Jezus. Hij gaf zichzelf voor jou en mij, omdat Hij zoveel van ons houdt dat wij Hem alles waard zijn.

Dat te weten en geloven maakt het leven een feest, zelfs als het tegen zit. En tjonge, wat is het soms zwaar, ook in je relatie. Neem je eigen houding tov van je geliefde eens onder de loep, lijk jij op Jezus? Is jou instelling net als de Zijne? Ben je bereid om alles te doen en geven voor de belangrijkste persoon in je leven? Wat is jouw mooiste Kerstcadeau?

Kerstcadeau

 

Gezegende Kerstdagen allemaal!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *