Dr. Kegel, bedankt!

De oefeningen die door Dr. Arnold Kegel bekend geworden zijn helpen vrouwen en mannen om meer plezier te hebben tijdens seks.

Vrouwen helpt het om makkelijker tot een orgasme te komen, mannen om het orgasme uit te kunnen stellen. Door veel te oefenen zou het dus kunnen gebeuren dat de ultieme droom van veel mensen, samen klaarkomen, voor jullie werkelijkheid wordt.

De oefeningen betreffen je pubococcygeus spieren (PC), dat zijn de spieren die ervoor zorgen dat je de urinestraal kunt onderbreken. De makkelijkste manier om deze spieren te oefenen is door een vinger voorzichtig in je vagina te steken en te proberen daarin te knijpen. De spieren die je daarvoor gebruikt zijn de PC spieren. Wat je ook kunt proberen is om tijdens het plassen je urinestraal te onderbreken. Probeer om stippeltjes te plassen, als dat je lukt heb je hele sterke PC spieren. Wees niet verbaasd als je spierpijn krijgt van je oefeningen. Je zult merken dat je steeds betere controle hebt.

Voordelen.

Goede getrainde PC spieren hebben een hoop voordelen. Ze voorkomen bijvoorbeeld ook incontinentie. Met deze spieren kun je de penis van je man omklemmen en masseren waardoor hij een strakker gevoel ervaart. Ook zorgen de PC spieren ervoor dat je makkelijker tot een orgasme komt.

Als je de spieren gevonden hebt houd ze dan een aantal seconden aangespannen en doe deze oefening om te beginnen 10 keer, werk aan een oplopend schema. Je kunt deze oefening doen terwijl je in de auto zit of op kantoor, terwijl je belt noem het maar op. Niemand zal in de gaten hebben dat je aan het trainen bent behalve jij. En je man natuurlijk, maar die merkt het op een heel andere manier. :) Bedank dokter Kegel maar voor zijn oefeningen door ze te doen en zoveel mogelijk te genieten van het resultaat..

kegel oefeningen