Anale stimulatie kan op veel manieren.

Anale stimulatie is bij veel koppels populair. Je hoeft echt niet ‘all the way’ te gaan om er van te genieten. Sommigen weten al jong dat ze het lekker vinden anderen komen er achter door een ‘foutje’ tijdens het vrijen dat de anus heel gevoelig is en plezierig om te stimuleren.

Anale stimulatie

De beste manier is door de vingers van je partner! Doe wat glijmiddel op een vinger en streel de omgeving van je anus of stimuleer de anus zelf. Er zitten heel veel zenuw-einden in het gebied dus is het niet verwonderlijk dat het sensationele gevoelens kan veroorzaken als je dat gebied stimuleert. Je kunt het gebruiken tijdens de orale seks of de geslachtsgemeenschap om de hitte op te voeren. Als je niet weet of je er van kunt genieten kun je je partner vragen om je tijdens een vrijpartij daar te strelen. Bijvoorbeeld tijdens vrouw boven posities kan de man zijn vingers precies op de juiste plaatsen leggen.

Misschien wil je het liever eerst zelf proberen als je masturbeert. Begin eerst voorzichtig met strelen. Als je dat wilt kun je ook een met een vinger penetreren om te zien wat dat bij jou voor een sensaties teweeg brengt.

Wat zijn de dingen waar je op moet letten bij anale stimulatie?

Als eerste, zorg dat je vingernagels kort geknipt zijn en er geen scherpe randjes aan zitten. Als je een glijmiddel wilt gebruiken zorg dan dat het voorhanden is zodat je er niet even tussenuit moet om dat te halen. Een gladde vinger voelt zoveel beter daar beneden, geloof me. Natuurlijk zorg je dat jullie beiden schoon gedoucht zijn dat is vanzelfsprekend. Onthoud dat je nooit iets wat in je rectum gezeten heeft daarna weer in de vagina mag stoppen. En tenslotte, als je niet zeker weet of je dit een plaats wilt geven in je seksleven, of als je je schaamt om dit als eerste met je partner te doen, probeer het dan eerst bij jezelf.

Je kunt verschillende dingen proberen en uitvinden wat je prettig vind en wat niet. (bijvoorbeeld terwijl je in bad zit) Als je het dan met je partner bespreekt heb je al een idee wat je wilt en wat je prettig vind.

Rimmen.

Je kunt ook besluiten dat je rimmen eens wilt proberen…(niet zo geschokt kijken!) Ook dit valt onder anale stimulatie. Er zijn mensen die dit vies vinden terwijl anderen alles willen proberen voor dat ze het afschrijven. Natuurlijk blijft voorop staan dat je met je partner deze dingen bespreekt en samen tot overeenstemming komt. Laat je niet pushen om iets te doen tegen je wil en dat geld ook voor je partner. Niets is zondig tussen twee mensen die elkaar het ja woord hebben gegeven maar wel met beider goed vinden.

anale stimulatie