Kun je haar met een erotische massage laten klaar komen?

Ja, je kunt haar zeker naar een orgasme masseren, als je de juiste plekken op de juiste manier masseert. Het is niet gewoon een “hand job”, het is een erotische massage die uitloopt op een orgasme. Maar ook de hele ervaring er naar toe zorgt al voor veel genot. Het is iets wat je voor haar doet, om haar te laten voelen dat je van haar houdt, dat je haar ook seksueel wilt verwennen. Neem de tijd om haar te overstelpen met sensuele, plezierige bewegingen.

Dit heb je nodig voor dat je begint:

Tijd.

massageNeem er een uur de tijd voor als jullie beiden uitgerust zijn. Voor sommige misschien wat minder, voor anderen wat langer. Neem de tijd om er achter te komen wat voor haar het fijnste is.

Privacy.

Niets kan de sfeer zo erg bedreven als een deurbel of telefoon die afgaat. Ze moet zeker weten dat ze alleen met jou is.

Comfort.

Een warme kamer en zachte plek om te liggen. Gedempt licht of kaarslicht. Zachte instrumentale muziek is altijd goed, zolang het maar niet afleidend is. Zorg er voor dat de muziek draait zolang je bezig bent. Elke keer een nieuw nummer opzetten is enorm afleidend. Maak desnoods je eigen playlist op youtube. Een lekkere geur (kaars) kan de finishing touch zijn.

Stilte.

De mogelijkheid om stil te zijn. Als je tegen haar praat ontneem je haar de mogelijkheid om zich helemaal te focussen op wat je aan het doen bent. Als zij wil praten dan mag dat natuurlijk altijd, maar laat haar het aangeven. Laat duidelijk weten dat ze aanwijzingen mag geven hoe je het nog fijner voor haar kunt maken.

Geduld.

Bewaar je (groeiende) verlangen totdat ze is klaargekomen. Dit gaat om haar en haar genot. Jij krijgt (en zal het nodig hebben) na afloop vast wel een vluggertje of iets dergelijks waarmee ze zal belonen nadat ze weer op aarde is teruggekeerd. Maar jouw orgasme is niet het doel hier.

Glijmiddel.

siliconen glijmiddelEen goed glijmiddel. Iets wat niet plakkerig is. Siliconen olie of druivenpitolie is prima voor een erotische massage. Zet de fles in warm water, dat houdt de olie warm.

Zachte handen en geknipte nagels.

Handdoeken.

Een hele grote voor onder haar lichaam. Zorg dat je de lakens bedekt. Het kan handig zijn om een extra handdoek onder haar achterste te leggen.  Zorg ook voor handdoeken om achteraf schoon te maken. Om direct na een orgasme naar de douche te moeten strompelen is ook niet alles. Wees bereid om een dag later de handdoeken te wassen als dat nodig is.

Bad of douche.

Een lang hete douche of bad is een goede warm-up voor een massage. Het werkt ook heel relaxend. Begin met een niet erotische massage om haar wat op te warmen, dat is lekker en vaak ook nodig. Als ze zere plekken heeft behandel die dan eerst.  Ga daarna over op zachte strelingen. Begin bij haar gezicht, dat is intiem en rustgevend en tegelijkertijd kan ze opwarmen voor wat daarna komt.

De erotische massage.

Voor het erotische deel van de massage leg je haar op de rug. Haar benen gespreid, met de knieën licht gebogen. Leg onder elke knie een kussentje of handdoek zodat haar benen niet moe worden. Dek wat je niet masseert af met een handdoek.

erotische massage happy endBegin met haar borsten en gebruik flink veel glijmiddel.  Warm het eerst even op met je handen voordat je het aanbrengt. Gebruik de palmen van je handen en maak lange langzame bewegingen. Doe hetzelfde bij allebei de borsten met je beide handen. Daarna geef je elke borst afzonderlijk aandacht. Wees voorzichtig, gebruik niet teveel druk. Bewaar de tepels tot het laatst en doe er nu nog niet veel mee. Maak lange stroken vanaf haar borsten over de buik naar haar onderlichaam. Raak de vagina nog niet aan.

Niet direct.

Kniel neer of zit tussen haar benen. Ga niet direct op de clitoris af. Dit gaat niet om zo snel mogelijk klaar komen maar om haar zo veel mogelijk genot te geven. Zelfs indirecte stimulatie van de clitoris mag zeker de eerste vijf minuten niet plaats vinden.

De binnenkant van haar dijen komt nu eerst aan de beurt. Zorg voor veel glijmiddel en ga met je handen op en neer over de binnenkant van haar dijen tot ongeveer halverwege haar knieën.  Kom niet in de buurt van de vouw waar haar benen aan het lichaam raken. Langzaam kom je steeds dichter in de buurt van de vouw en dichter bij haar vagina totdat je haar buitenste schaamlippen raakt. Breng glijmiddel op de schaamlippen aan en verdeel het over het hele gebied zonder verder te gaan.

De schaamlippen.

Laat wat glijmiddel over de top van haar vagina lopen zodat het langzaam naar beneden druipt. Gebruik je hand om te zorgen dat het niet te ver zakt, breng het voorzichtig weer omhoog waarbij je terloops de schaamlippen raakt. Focus nu even op de buitenste schaamlippen. Masseer ze afzonderlijk met de vingers van beide handen. Neem ze tussen vinger en duim en masseer zachtjes de hele schaamlippen van boven naar beneden. Plaats daarna beide handen over de buitenste schaamlippen maar laat de binnenste lippen met rust. Druk voorzichtig de schaamlippen langzaam wat naar binnen. Beweeg beide handen op en neer,  en afzonderlijk van elkaar in tegengestelde richting, in cirkels en in cirkels in tegenovergestelde richting. Gebruik genoeg druk om de schaamlippen te bewegen.

Neem nog wat olie en plaats je hele hand over haar vagina. Gebruik wat druk en maak dezelfde bewegingen als hierboven maar nu met één hand. Maak je beweging heen wat zachter en terug met wat meer druk. Neem de tijd; doe het langzaam.

De binnenste.

Verwen nu ook de binnenste schaamlippen. Streel, masseer en trek ze (niet te hard) naar buiten en beneden.

Streel met beide handen, de een na de ander,  het hele gebied van de vagina. Beweeg eerst een poosje alleen naar beneden, daarna alleen naar boven en dan op en neer. Hou de binnenste schaamlippen tussen wijsvinger en duim en beweeg ze heen en weer, in en uit, op en neer van links naar rechts en in cirkels.

Plaats twee vingers aan beide zijden van de clitoris, ver genoeg van elkaar verwijderd zodat ze ook de buitenst schaamlippen raken.  Zet nu wat druk en beweeg de schaamlippen en clitoris tussen je vingers. Varieer met de druk, beweging en snelheid om te kijken hoe ze reageert.

Als hierboven maar maak nu kleine cirkels met je hand .

De clitoris.

Duw nu voorzichtig de huidplooi naar boven die haar clitoris erotische massage met happy endbeschermt. Er zijn vrouwen die directe aanraking kunnen verdragen als ze opgewonden zijn maar de meeste niet.

Beweeg de huidplooi op en neer over de clitoris om die te prikkelen.

Plaats een vinger boven de clitoris en beweeg die met variërende druk en bewegingen.  Als haar clitoris groot is kun je ook aan beide kanten zo stimuleren.

Breng één (1) vinger in. Doe het langzaam. Verken de vagina met je vinger terwijl je lichte druk uitoefent.

Beweeg in en uit, breng een tweede en misschien zelfs derde vinger in. Blijf de clitoris masseren met je andere hand.

Oefen druk uit op verschillende plekken in de vagina. Kijk wat ze fijn vind.

G-spot.

Masseer de G-spot aan de voorkant van haar vaginawand.  Breng één of twee vingers in met je handpalm omhoog.  Zoek naar het ietwat sponzige geribbelde gedeelte. Het kan gebeuren dat de G-spot zich verhard of opzwelt tijdens de erotische massage.

Probeer uit te vinden welke dingen voor haar goed voelen en blijf dat doen. Geen haast, hoe langer het duurt, hoe beter het is voor haar. Als ze feedback geeft zorg dan dat je dat opvolgt. Let goed op haar lichaamssignalen. Dat kan je duidelijk maken of iets wat je doet goed of niet goed is.

Als ze je vraagt om klaar te mogen komen, doe dat dan. Sommige vrouwen vinden het niet fijn om heel lang op het randje te blijven hangen.  Weer ander raken er door gefrustreerd en komen helemaal niet meer tot een climax, of genieten er niet zoveel van als had gekund.

Als je uit ervaring weet dat ze niet klaar zal komen door alleen je handen hou dan een vibrator bij de hand. Maar het zou goed kunnen dat door de langzame benadering je haar op plekken brengt waar ze nog nooit geweest is.

Na de erotische massage.

Als ze klaargekomen is kruip dan lekker tegen haar aan en houd haar vast. Zet je eigen opwinding nog even opzij zodat ze kan nagenieten terwijl ze je dichtbij voelt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *