Kun je haar een erotische massage geven en laten klaar komen?

Ja, je kunt haar zeker naar een orgasme masseren, als je de juiste plekken op de juiste manier masseert. Het is niet gewoon een “hand job”, het is een erotische massage geven die uitloopt op een orgasme. Maar ook de hele ervaring er naar toe zorgt al voor veel genot. Het is iets wat je voor haar doet, om haar te laten voelen dat je van haar houdt, dat je haar ook seksueel wilt verwennen. Neem de tijd om haar te overstelpen met sensuele, plezierige bewegingen.

Liefdevol geschenk.

Een van de liefste opwindendste dingen die je kunt doen voor je geliefde is wel een erotische massage geven. Het is een daad van liefde, vertrouwen en overgave. Je geeft het aan de ander zonder voorwaarden of verplichtingen.

Een erotische massage geven is een signaal aan de ander, een bijzonder geschenk. Maar hoe doe je dat? Hoe leer je een heerlijke erotische massage geven?

Erotische massage geven is een kunst.

Een erotische massage lijkt simpel, maar als je er eens goed induikt zul je ontdekken dat erotisch masseren een ware kunst op zich is. De meeste mensen weten al na tien minuten niet meer wat ze moeten doen en gaan dan maar weer over naar het vrijen. Maar dat is te gemakkelijk.

Het is een intense en heel plezierige manier om te ontspannen, te voelen en samen intiem te zijn. Gedurende een erotische massage wordt het hele lichaam, inclusief de erogene zones aangeraakt op een liefdevolle, tedere manier die alle zinnen prikkelt. In dit filmpje wordt kort weergegeven hoe je een sensuele massage geeft. Als je dat nog nooit gedaan hebt, raden we je aan eerst dit te bekijken.

Dit heb je nodig om een erotische massage te geven:

Tijd.

Neem een uur de tijd voor een erotische massage, zorg dat jullie beiden uitgerust zijn. Het is fijn als niet haar lichaam uitgerust is maar haar brein ook in de ontspanningsmodus staat. Ontspannen met allerhande lijstjes in je hoofd is lastig. Neem ook daar wat tijd voor. Voor sommige misschien wat minder, voor anderen wat langer. Probeer er achter te komen wat voor haar het fijnste is, of overleg dat met haar.

Privacy.

Niets kan de sfeer zo erg bedreven als een deurbel of telefoon die afgaat. Ze moet zeker weten dat ze alleen met jou is. Een slot op de slaapkamerdeur voorkomt dat de (eventuele) kinderen zo maar binnen komen draven.

Comfort.

Een warme kamer en ook een zachte plek om te liggen. Gedempt licht of kaarslicht. Zachte instrumentale muziek is altijd goed, zolang het maar niet afleidend is. Zorg er voor dat de muziek draait zolang je bezig bent. Elke keer een nieuw nummer opzetten is enorm afleidend. Maak desnoods je eigen playlist op youtube. Een lekkere geur(kaars) kan de finishing touch zijn. Of neem een massagekaars, dan heb je sfeer en massagemiddel in één.

Stilte.

De mogelijkheid om stil te zijn. Als je tegen haar praat ontneem je haar de mogelijkheid om zich helemaal te focussen op wat je aan het doen bent. Als zij wil praten dan mag dat natuurlijk altijd, maar laat haar het aangeven. Laat duidelijk weten dat ze aanwijzingen mag geven hoe je het nog fijner voor haar kunt maken. Als ze liever stil geniet is het nog belangrijker dat je goed oplet welke reacties haar lichaam laat zien. Sidderingen, kippenvel, langzaam uitrekken, gapen of kreunen, het zijn allemaal tekenen dat de erotische massage wat met haar doet.

Geduld.

Bewaar je (groeiende) verlangen totdat ze is klaargekomen. Dit gaat om haar en haar genot. Jij krijgt (en zal het nodig hebben) na afloop vast wel een vluggertje of iets dergelijks waarmee ze je zal belonen nadat ze weer op aarde is teruggekeerd. Maar jouw orgasme is niet het doel hier.

Glijmiddel.

siliconen glijmiddel

Het is niet aan te raden om een massage olie te gebruiken voor een intieme massage. Omdat massageolie vet is kan het infecties aan de vagina veroorzaken. Beter gebruik je hiervoor een glijmiddel op siliconen basis.

Een goed glijmiddel is bijvoorbeeld Pjur Original. Deze voelt zacht aan, is niet plakkerig en ruikt ook prettig. Bovendien trekt het niet snel in zodat het langer sensueel glad blijft. Prima geschikt om een erotische massage mee te geven. Zet de fles in warm water, dat houdt de olie warm, of verwarm het met je handen. Er is ook glijmiddel en massageolie in één te verkrijgen.

Zachte handen en geknipte nagels.

Handdoeken.

Een hele grote voor onder haar lichaam. Zorg dat je de lakens bedekt. Het kan handig zijn om een extra handdoek onder haar achterste te leggen. Zorg ook voor handdoeken om achteraf schoon te maken. Om direct na een orgasme naar de douche te moeten strompelen is ook niet alles. Wees bereid om een dag later de handdoeken te wassen als dat nodig is.

Bad of douche.

Een lang hete douche of bad is een goede warm-up voor een massage. Het werkt ook heel relaxend. Begin met een niet erotische massage geven om haar wat op te warmen, dat is lekker en vaak ook nodig. Als ze zere plekken heeft behandel die dan eerst. Ga daarna over op zachte strelingen. Begin bij haar gezicht, dat is intiem en rustgevend en tegelijkertijd kan ze opwarmen voor wat daarna komt.

Erotische massage tip 1: Bereid haar voor op genot.

De bedoeling is om haar met zo min mogelijk druk aan te raken, zodat het voelt alsof er een veertje over haar lichaam gaat. Als ze niet tegen kietelen kan, oefen dan iets meer druk uit.

Zo doe je het.

Streel zachtjes haar rug met je vingertoppen. Na verloop van tijd breidt je de strelingen uit over het hele lichaam. Hierdoor worden de zenuwuiteinden geactiveerd. Probeer eens met alleen je haar over het lichaam te glijden, dat geeft weer een andere sensatie. Ga heel zachtjes met de punten van je nagels over de huid. (Wel zeker weten dat je geen haakjes of scherpe randjes aan je nagels hebt.) Wissel het lichte krassen af met de zachte strelingen.

Erotische massage tip 2: Streel de oren.

Wist je dat het heel sensueel is om zachtjes de oren te masseren? Je kunt beide oren tegelijk behandelen of één voor één. Laat de massageolie hierbij achterwege.

Zo doe je het. 

Begin bovenaan en rol de uiteinden van het oor voorzichtig heen en weer tussen uw duim en wijsvinger. Trek oorlelletje, als je onderaan gekomen bent, zachtjes weg van het hoofd., net zolang tot de duim en wijsvinger er vanaf glijden. Beweeg je vinger vanaf het oorlelletje sensueel langs de achterzijde van het oor. Dek daarna beide oren af met je handen, zodat ze kan genieten van de stilte.

Erotische massage tip 3: Raak haar speels aan.

Een erotische massage is ook heel geschikt om speels plezier te geven. Zorg dat jullie volop genieten van het liefdesspel, wat in deze ook echt een spel is.

Zo doe je het.

Raak de voorkant van haar lichaam aan met afwisselend strelingen en de nagels. Kus en lik het van top tot teen. Door haar een blinddoek voor te doen wordt het nog erotischer. Haar zintuigen worden nu sensitiever omdat het gezicht is weggenomen. Zo wordt alles een grote verrassing en zal ze zich over moeten geven aan het heerlijke opwindende gevoel dat je haar geeft.

Streel haar eens met een sjaal of met zacht fluweel, ook dat kan heel erg opwindend zijn.

Erotische massage tip 4: Iets meer druk

Aangeraakt worden heeft een prettig, helend effect, niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de ziel. Probeer onderstaande massagetechniek eens op de billen van je liefste.

Zo doe je het.

Ga op je knieën zitten, zo dat je aan beide kanten van haar lichaam een been hebt. Leg je handpalm op een bil, naast de ruggengraat. Streel met je andere hand zachtjes over de bil en beweeg naar beneden naar de binnenkant van het dijbeen. Doe hetzelfde met de andere bil. Herhaal dit maar nu oefen je lichte druk uit met je hand die op de bil ligt.

Erotische massage tip 5: Masseer de dijen.

Zorg dat je steeds voldoende olie aan je handen hebt.

Zo doe je het.

Plaats beide handpalmen op een van de dijen. Begin vanaf de knie met het zachtjes kneden van het vlees. Neem de tijd en werk heel langzaam verder omhoog. Strijk af en toe plagerig langs de intieme delen om haar te laten weten wat hier na komt.

Zet beide handpalmen met de vingers naar beneden tegen de binnenkant van de dij. Trek je handen langzaam omhoog terwijl je lichte druk uitoefent. Begin ook nu bij de knie en verplaats de aandacht langzaam naar boven. Ga daarna verder met het andere been.

Erotische massage tip 6: Gebruik een vibrator.

Geen must, maar een goede vibrator kan helpen om pijn in de spieren te verlichten. Een vibrator zoals de Wand Massager zijn heel krachtig en zorgen voor extra bloedtoevoer naar de spieren zodat er herstel optreedt. Deze Wand Massagers zijn ook super krachtige vibrators.

De erotische massage geven.

Voor het erotische deel van de massage leg je haar op de rug. Haar benen gespreid, met de knieën licht gebogen. Leg onder elke knie een kussentje of handdoek zodat haar benen niet moe worden. Dek wat je niet masseert af met een handdoek.

erotische massage happy endBegin met haar borsten en gebruik flink veel glijmiddel. Warm het eerst even op met je handen voordat je het aanbrengt. Gebruik de palmen van je handen en maak lange langzame bewegingen. Doe hetzelfde bij allebei de borsten met je beide handen. Daarna geef je elke borst afzonderlijk aandacht. Wees voorzichtig, gebruik niet teveel druk. Bewaar de tepels tot het laatst en doe er nu nog niet veel mee. Maak lange stroken vanaf haar borsten over de buik naar haar onderlichaam. Raak de vagina nog niet aan.

Niet direct erotisch masseren.

Kniel neer of zit tussen haar benen. Ga niet direct op de clitoris af. Dit gaat niet om zo snel mogelijk klaar komen maar om haar zo veel mogelijk genot te geven. Zelfs indirecte stimulatie van de clitoris mag zeker de eerste vijf minuten niet plaats vinden.

De binnenkant van haar dijen komt nu eerst aan de beurt. Zorg voor veel glijmiddel en ga met je handen op en neer over de binnenkant van haar dijen tot ongeveer halverwege haar knieën.  Kom niet in de buurt van de vouw waar haar benen aan het lichaam raken. Langzaam kom je steeds dichter in de buurt van de vouw en dichter bij haar vagina totdat je haar buitenste schaamlippen raakt. Breng glijmiddel op de schaamlippen aan en verdeel het over het hele gebied zonder verder te gaan.

De schaamlippen masseren.

Laat wat glijmiddel over de top van haar vagina lopen zodat het langzaam naar beneden druipt. Gebruik je hand om te zorgen dat het niet te ver zakt, breng het voorzichtig weer omhoog waarbij je terloops de schaamlippen raakt. Focus nu even op de buitenste schaamlippen. Masseer ze afzonderlijk met de vingers van beide handen. Neem ze tussen vinger en duim en masseer zachtjes de hele schaamlippen van boven naar beneden. Plaats daarna beide handen over de buitenste schaamlippen maar laat de binnenste lippen met rust. Druk voorzichtig de schaamlippen langzaam wat naar binnen. Beweeg beide handen op en neer,  en afzonderlijk van elkaar in tegengestelde richting, in cirkels en in cirkels in tegenovergestelde richting. Gebruik genoeg druk om de schaamlippen te bewegen.

Neem nog wat olie en plaats je hele hand over haar vagina. Gebruik wat druk en maak dezelfde bewegingen als hierboven maar nu met één hand. Maak je beweging heen wat zachter en terug met wat meer druk. Neem de tijd; doe het langzaam.

De binnenste schaamlippen.

Verwen nu ook de binnenste schaamlippen. Streel, masseer en trek ze (niet te hard) naar buiten en beneden.

Streel met beide handen, de een na de ander,  het hele gebied van de vagina. Beweeg eerst een poosje alleen naar beneden, daarna alleen naar boven en dan op en neer. Hou de binnenste schaamlippen tussen wijsvinger en duim en beweeg ze heen en weer, in en uit, op en neer van links naar rechts en in cirkels.

Plaats twee vingers aan beide zijden van de clitoris, ver genoeg van elkaar verwijderd zodat ze ook de buitenst schaamlippen raken. Zet nu wat druk en beweeg de schaamlippen en clitoris tussen je vingers. Varieer met de druk, beweging en snelheid om te kijken hoe ze reageert.

Als hierboven maar maak nu kleine cirkels met je hand .

De clitoris.

Duw nu voorzichtig de huidplooi naar boven die haar clitoris erotische massage met happy endbeschermt. Er zijn vrouwen die directe aanraking kunnen verdragen als ze opgewonden zijn, maar de meeste niet.

Beweeg de huidplooi op en neer over de clitoris om die te prikkelen.

Plaats een vinger boven de clitoris en beweeg die met variërende druk en bewegingen.  Als haar clitoris groot is kun je ook aan beide kanten zo stimuleren.

Breng één (1) vinger in. Doe het langzaam. Verken de vagina met je vinger terwijl je lichte druk uitoefent.

Beweeg in en uit, breng een tweede en misschien zelfs derde vinger in. Blijf de clitoris masseren met je andere hand. Oefen druk uit op verschillende plekken in de vagina. Kijk wat ze fijn vind.

G-spot massage.

Masseer de G-spot aan de voorkant van haar vaginawand. Breng één of twee vingers in met je handpalm omhoog.  Zoek naar het ietwat sponzige geribbelde gedeelte. Het kan gebeuren dat de G-spot zich verhard of opzwelt tijdens de erotische massage.

Probeer uit te vinden welke dingen voor haar goed voelen en blijf dat doen. Geen haast, hoe langer het duurt, hoe beter het is voor haar. Als ze feedback geeft zorg dan dat je dat opvolgt. Let goed op haar lichaamssignalen. Dat kan je duidelijk maken of iets wat je doet goed of niet goed is.

Als ze je vraagt om klaar te mogen komen, doe dat dan. Sommige vrouwen vinden het niet fijn om heel lang op het randje te blijven hangen. Weer ander raken er door gefrustreerd en komen helemaal niet meer tot een climax, of genieten er niet zoveel van als had gekund.

Als je uit ervaring weet dat ze niet klaar zal komen door alleen je handen hou dan een vibrator bij de hand. Maar het zou goed kunnen dat je, door de langzame benadering, haar op plekken brengt waar ze nog nooit geweest is.

Na de erotische massage.

Als ze klaargekomen is kruip dan lekker tegen haar aan en houd haar vast. Zet je eigen opwinding nog even opzij zodat ze kan nagenieten terwijl ze je dichtbij voelt.