Lekker op de schommel.

schommel seksNu het mooier weer begint te worden een positie voor al diegenen die thuis een schommel in hun tuin hebben staan of hangen.Je hebt wel een tuin nodig met privacy! Wacht tot de kinderen naar bed zijn of nog beter breng ze naar opa en oma. :)  Dit is een positie om staande te doen.

De vrouw springt op de schommel en slaat haar benen om de heupen van haar man. Hij kan haar zo penetreren en zich vasthouden aan haar billen om heen en weer te bewegen. Zij kan zich vasthouden aan de touwen van de schommel en met haar boven lichaam naar achteren hangen.  Misschien zit ze te hoog om nog gekust te kunnen worden maar hij kan ook op haar tepels zuigen of ze kussen. Vergeet ook de hals niet, dat is voor veel vrouwen een erogene zone.

Voor: De vrouw kan haar eigen gewicht dragen.

Tegen: Haar armen/ handen kunnen moe worden naar een paar minuten.

Tip: Je kunt misschien een andere plek in huis vinden waar je een schommel op kunt hangen. Bijvoorbeeld in de deuropening of aan een zolderbalk. Wees creatief in het bedenken van waar je mogelijkheden hebt om samen nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.