De  vrouw bovenop positie.

In de vrouw bovenop positie kunnen vrouwen vaak makkelijker tot orgasme komen. Voor de visueel ingestelde personen is ook het gebruik van spiegels een optie. Stel deze zo op dat je beiden kunt zien hoe jullie de liefde bedrijven. Zorg dat je zonder dat je de nek niet in een vervelende positie hoeft te verdraaien. (Misschien toch maar spiegels aan de muur en het plafond) De meeste mannen vinden deze positie heerlijk omdat ze zelf op hun rug kunnen blijven liggen en de show kunnen bekijken. Voor de vrouw is het opwindend om te kunnen zien hoe haar man opgewonden raakt door haar bewegingen. Ze kan letterlijk zien hoe hij opgewonden raakt en zijn ademhaling zien versnellen. Jullie beider opwinding zal elkaar versterken.

Hoe doe je de vrouw bovenop (cowgirl)? vrouw bovenop

Om te beginnen ligt de man meestal op zijn rug om. De vrouw knielt op hem
neer zo dat aan elke zijde van de man een been ligt en laat zich op zijn penis zakken. (eventueel kan zij ook op haar hurken gaan zitten). Op dit punt is het prettig als de man stil lift en de vrouw zich kan richten op welke beweging voor haar het beste werkt. Sommige vrouwen bewegen in cirkels, op en neer of meer heen en weer. Dat zorgt er voor dat de clitoris over zijn schaambeen wrijft.

Terwijl de vrouw beweegt kan zij wat steun vinden met haar handen aan bv, het bedframe, de schouder van haar man of zijn borstkas.Als er meer stimulatie nodig is zorg en dan voor dat de clitoris zichtbaar is. Het is voor beiden mogelijk in deze positie om de clitoris te stimuleren met de vingers, of gebruik een eivormige vibrator op de goede plek. Ook kan de man proberen meer rechtop te gaan zitten. Zorg wel dat hij genoeg kussen achter zich heeft zodat hij zich over het comfort geen zorgen hoeft te maken. Je kunt ook gebruik maken van een penisring voor meer stimulatie.

Handen vrij.

In deze positie heeft de man beide handen vrij om te doen wat hij wil. Hij kan zijn partners borsten of rug strelen of haar billen masseren. De vrouw kan zijn testikels en perineum (het gebied tussen zijn testikels en anus) masseren.Ga met je nagels over de binnenkant van zijn dijen of streel je eigen borsten. Als de man erg opgewonden is kan de vrouw deze positie ook op haar hurken uitvoeren. Deze positie heeft twee voordelen; als eerste geeft het de man een andere sensatie die er voor zorgt dat hij redelijk snel klaar komt terwijl de vrouw de controle heeft over de mate van penetreren, en ten tweede is het een geweldige workout voor de benen van de vrouw.

Hopelijk hebben jullie beiden voordeel van deze ‘woman on top’ positie.

Vrouw bovenop