Vakantie in Toscane

Erotische verhalen: Vakantie

Ik word wakker van de zon die door de ramen op je billen schijnt.

Het is een mooie dag vandaag, de temperatuur is hier in Toscane elke dag zo rond de 27 graden. Ik kijk opzij naar hoe je ligt te slapen. Wat lig je er weer lekker bij, je billen steken net buiten het dekbed uit. Ik ben gek op die ronde billen van je. Ik voel dat die aanblik me niet onberoerd laat. Even overweeg ik om je broekje af te stropen en mijn opwinding aan je te laten voelen. Maar ik hou me in, je slaapt nog zo lekker, en bovendien hebben we de hele dag nog samen.

We hebben een heerlijk weekje vakantie geboekt naar Italië.

Helemaal alleen op een kapitale boerderij op een groot stuk eigen grond, privacy gegarandeerd. Naast de boerderij één van de andere aantrekkelijke kanten, een prachtig zwembad met heerlijke ligbedden ernaast. Langzaam wordt je wakker, je rekt je uit en lacht naar me. “Lekker geslapen? Had jij het ook zo warm vannacht?” Ik bemerk dat je door de warmte je shirt hebt uitgedaan en nu dus bijna naakt naast me ligt.

Eén van je tepels piept net boven het dekbed uit.

Ik moet er gewoon even aan zitten en voorzichtig kus ik je borsten. Bij de eerste keer reageren je tepels meteen en richten zich op. Wat heb je toch een prachtig stel. Mijn handen glijden over je lichaam, alle rondingen zo bekend en toch…toch wordt ik er elke keer weer zo opgewonden van. Mijn stijve schuurt tegen je aan en je kijkt me vragend aan. Niet nu zeg ik, later dan ben je aan de beurt, we hebben gelukkig nog een paar dagen voor de boeg.

We ontbijten op het balkon in de ochtendzon.

Wat later liggen we op de ligbedden bij het zwembad. Allebei poedelnaakt want dat kan hier prima. Als er al iemand hier heen komt dan zie je die van verre al aankomen en de boerderij is aan het eind van het pad dat de berg op loopt.

Ik  bekijk je hoe je er bij ligt, helemaal ontspannen en al lekker gebruind door de zon. Naadloos bruin ben je, je blonde haartjes leggen een gouden gloed over je lijf. Zelfs het geschoren streepje bij je venusheuvel is blond geworden door de zon. Ik merk aan mijn halve erectie dat deze aanblik me niet koud laat en jij merkt het ook. “Zo, dat ziet er veelbelovend uit” zeg je en kijkt me uitdagend aan.

Zwembad.

Ik loop naar het zwembad en laat me er in glijden om af te koelen, letterlijk en figuurlijk. Meteen plons je naast me en kust me hartstochtelijk. Jou warme lijf tegen het mijne is niet de beste manier om af te koelen, ik word alleen maar harder. Ik streel je mooie lijf en zie de hartstocht in je ogen. Je slaat je benen om me heen en neemt mijn mannelijkheid klem tussen je benen. Langzaam masseer je mijn opgewonden standje. Maar zo in het water vrijen is niet echt makkelijk dus loop ik met je naar de rand van het zwembad en til je er boven op.

Je lijf glimt van de zonnebrand en de waterdruppels trekken sporen over je hele lichaam. Ik druk je benen uit elkaar en zie dat je lippen al open staan, man wat ben je opgewonden. Voorzichtig kus ik je opgewonden lipjes en lik langs je clitoris. Je kreunt en leunt achterover op je handen zodat ik er nog beter bij kan. Wat een uitzicht!

Harder.

Ik masseer je beide lippen en laat plagend een vinger naar binnen glippen. Zo nat ben je nog niet vaak geweest, het druipt er van af en loopt tussen je billen. Met twee vingers verken ik de binnenkant, je begint steeds harder te kreunen. Net als ik denk dat je klaar gaat komen stop je me en trekt me uit het water mee naar één van de ligbedden. Je drukt me achterover en komt naast me zitten. Tergend langzaam gaan je vingers omlaag naar mijn staande jongeheer. Je trekt mijn eikel bloot en masseert mijn ballen. Wat doe je dat toch lekker.

Mijn geslacht wordt nog harder en voelt nu aan als een betonpaal. Je stapt over me heen met aan beide kanten van het ligbed een been en laat je zakken. Nu hangt je onderlichaam net boven mijn gezicht, wat een opwindend mens ben je toch. Ik druk mijn mond en neus tegen je lippen aan en proef je liefdes-sappen. Ik word altijd zo opgewonden van jouw geur.

Lust.

Ik lik dat het een lieve lust is, terwijl jij je naar mijn steigerende paal buigt en ik voel je lippen er om heen sluiten. Je tong draait rondjes om mijn eikel en je zuigt me heerlijk. Mijn hele stam wordt bewerkt door je mond. Wat jij toch allemaal met die tong en lippen kan doen, je zou er gek van worden. “Kom” zeg ik,” kom op me, ik wil die paal in je schuiven”. Er komt een smakkend geluid uit je mond en je draait je om zodat je boven mijn jongeheer hangt. Tergend langzaam laat je je zakken, ik voel me steeds verder in je verdwijnen.

Met grote halen beweeg je je op en neer, tot aan m’n ballen verdwijn ik in je. Je borsten hangen voor mijn ogen en ik kneed die heerlijke dames van je. Ze zijn ook nu nog stevig en kijken me parmantig aan. Wat een genot, zo met de hete zon op onze lijven. Ons zweet vermengd zich met de zonnebrand, heerlijk glad wordt je daarvan.

“Oh wat ben je heerlijk” zeg ik en geniet van hoe jij je spieren om mij heen knijpt. “Ik ga de hele dag met je vrijen, wat ben jij heet”.

“Nog even andersom dat vind ik zo lekker” zeg je, en gaat van me af. Je gaat op je knieën op het ligbed zitten en steekt je billen verwachtingsvol naar me toe. Ik zie je wijd opengesperd en stoot in één keer zo ver mogelijk naar binnen. Jij beweegt mee op hetzelfde ritme en we voeren elkaar steeds dichter naar een hoogtepunt. Ik kneed je billen en borsten en zie elke keer die dikke paal tussen je billen verdwijnen. Jij ziet het ook tussen je benen door gebeuren, wat een opwindend gezicht.

Je begint te hijgen en ik weet dat dat het begin van een heerlijk orgasme is. Nog feller wordt het ritme, mijn ballen kletsen tegen je billen. Dit ga ik niet lang meer volhouden denk ik.

Heter.

Net als ik de trillingen door mijn ballen voel trekken hoor ik je hijgen overgaan in luid gekreun, “ik ga komen, ik ga komen, o ja zo lekker”. Ik hou het niet meer en schreeuw het uit; “oh, oh ja, ik kom hoor, ik kom. En terwijl het orgasme door je lijf zindert stort ik mij uit in je lieve lijf, we schokken en kermen samen en vallen uitgeput op het ligbed neer. Langzaam komen we weer tot onszelf, moe maar voldaan kijken we elkaar aan. “M’n lief, je was geweldig, geweldig heet en lekker. Ik denk zelfs heter dan de zon”zeg ik.

Waarop jij me aankijkt en zegt; “Ik heb anders gehoord dat het morgen nog veel heter wordt!