Wakker worden.

Erotisch verhaal voor man en vrouw. Ze kijkt op het horloge naast haar bed. Het is 7.00 uur, precies de tijd dat ze door de week wakker wordt. Ze rekt zich uit en gaapt een keer. Hij ligt naast haar. Ze draait zich om en kijkt naar de man die ze al jaren geleden trouw belooft heeft. Nog steeds heeft ze hem zo lief. Ze fronst, de dingen gaan niet goed tussen hen, hun liefde is niet meer zoals het was in het begin.

Haar droom ging precies daarover. Ze wil er niet weer over gaan tobben maar de beelden komen vanzelf.  Hoe ze vochten om niets en hij haar vertelde dat hij wilde scheiden. In haar droom stond ze voor de rechter die haar vroeg wat te zeggen. Ze wilde schreeuwen maar er kwam geen geluid uit haar mond.

Erotisch verhaal

Ze schud haar hoofd en dwingt haar gedachten naar het heden.

Hij irriteert haar soms zo en zij hem. Ze vraagt zich af hoe het mogelijk is dat ze ooit getrouwd zijn. Voor hun huwelijk was alles zoveel beter en gemakkelijker. Ze konden ’s avonds altijd weer terug naar hun eigen huis. Maar ze herinnert zich ook hoe ze elkaar ontmoet hebben, hoe hij op zijn knieën ging de dag dat hij haar ten huwelijk vroeg en haar zijn liefde verklaarde. Hoe hun trouwdag de gelukkigste dag van hun leven was.

Raar dat de kleinste dingen je kwaad kunnen maken. Hij klaagt over de manier waarop ze de tandpasta uit de tube drukt. Maar ze doet dat al haar hele leven zo, dat gaat zo vanzelf. Zij houd van schoon en netjes, is altijd bezig met het huishouden. Ook als hij graag wil dat ze even stil zit. Hij is een rommelkont, elke dag weer een natte handdoek op de badkamervloer die zij dan weer op moet ruimen.

Komt nog bij dat hij niet kan praten. Emoties daar heeft hij niks mee zegt hij. Na een stressvolle dag op het werk zit hij voor de televisie en zegt niets. En als zij met hem wil praten raakt hij geïrriteerd.

Hij beweegt naast haar.

Waarom is ze is toch zo lief voor hem? In de afgelopen dagen heeft hij haar nauwelijks aangeraakt en het is al meer dan drie weken geleden dat ze seks hadden.

Ze smacht naar hem. Ze weet nog hoe hun eerste keer was. Hoe hij haar liefkoosde, haar naar hoogtes bracht waarvan ze het bestaan niet voor mogelijk hield. Hoe ze samen dingen deden die ze nooit gedacht hadden te doen. En ook hoe ze daarna in elkaars armen lagen, te moe om nog te praten.

Sinds die dag lijkt het wel of ze er aan verslaafd is geraakt. Meer en meer wil ze.

Ze voelt de begeerte in haar opwellen. Ze begint te gloeien en door haar hele lichaam verspreid zich een aangename warmte. Haar huid begint te tintelen. Ze merkt de vochtigheid tussen haar benen.

Ze denkt aan hoe hij altijd genoot van haar borsten. Het is niet veel maar volgens hem is het de perfecte maat voor zijn handen. In haar verbeelding voelt ze zijn handen op haar borsten. Haar tepels richten zich op, ze snakt naar adem.

Naast haar draait hij zich om op zijn rug, zijn ademhaling is rustig. Ze lacht. Ze wil hem niet wakker maken. Hij heeft tot laat gewerkt gisteravond en ze zijn boos gaan slapen. Maar ze wil hem zo graag.

Ze vleit zichzelf tegen hem aan, alleen al het huid tegen huid contact zet haar in vuur en vlam. Hij trekt haar bezitterig tegen zich aan en slaat zijn rechterbeen om haar heen. Ze slaakt een zucht van genot. Ze wrijft haar lichaam tegen het zijne en voelt hoe hij reageert. Zijn erectie drukt tegen haar aan.

Niet meer wachten nu, ze begint hem te zoenen.

Hij kreunt en slaat zijn ogen open. Even lijkt hij verward maar hij zoent toch terug. Ze trekt de broek waarin hij slaapt uit. Zijn erectie wordt nog groter en hij kreunt. Ze bestijgt hem, en 20 minuten later liggen ze naast elkaar bij te komen.

“Dit is de manier waarop ik graag wakker gemaakt word,” zegt hij lachend en kust haar weer. Ze lacht en drukt hem tegen zich aan.

Hier houd ze van, de humor achteraf. Ze springt op, vol van energie.

“Ik ga een ontbijt maken voor ons.” Ze trekt haar nachthemd weer over haar hoofd.

Hij staat ook maar op en loopt naar de badkamer.

Tien minuten later zit hij tegenover haar aan tafel. Ze eten in stilte. Ze knipoogt naar hem en hij lacht terug, allebei in gedachten nog aan het nagenieten van wat er net gebeurd is.

“Ik moet gaan,” zegt hij terwijl hij het laatste stukje brood doorslikt. Hij staat op en kust haar vol overgave.

Ze hoeft vandaag niet te werken en besluit om wat te huishouden. Na vanochtend voelt ze zich meer gerust over haar huwelijk. Ze weet wel dat er nog problemen zijn die uitgepraat moeten worden, maar ze ziet de toekomst fleuriger in.

In de slaapkamer glimlacht ze als ze het bed ziet en terug denkt aan hoe ze vanmorgen hier de liefde bedreven. De handdoek ligt weer op de vloer in de badkamer. Ze zucht. “Hoe kan het dat hij niet leert om die op te ruimen”.

Tijdens het schoonmaken komt ze tot rust. Haar gedachten malen niet meer zo en ze voelt zich beter. Even gaat ze liggen op het bed. Weer denkt ze aan de seks van vanochtend en ze wordt nat tussen haar benen. Haar huid voelt warm en zacht. Ze raakt haar borsten aan, streelt haar tepels, die meteen weer stijf worden. Haar hand glijdt over haar buik en stopt daar.

Haar oog valt op de open deur van zijn kast.

Misschien moet ze die maar eens schoonmaken en haar seksuele energie bewaren voor als hij weer thuis komt. Ze loopt naar de kast en schuift de deur helemaal open. Ze snapt er niks van dat hij nog weet wat waar ligt. Alles ligt door elkaar. Ze weet dat hij slordig is. Als ze alles heeft recht gelegd duurt het geen twee dagen voor het weer zo is. Eerst haalt ze alles eruit en legt het op stapeltjes op het bed. Onder op de bodem van de kast ziet ze een doos staan. “Die heeft hij zeker al meer dan een jaar niet meer open gehad” denkt ze.

Terwijl ze de doos er uit haalt schiet de deksel open. Net als de eigenaar is de inhoud slordig en van alles door elkaar. Ze ziet een boek, een paar rekeningen, een stout tijdschrift en een paar niet geposte brieven. De enveloppen zijn nog open en ze kan het niet laten om er in te kijken. Ze wil het eigenlijk niet maar ze kan het niet helpen, de drang is te sterk.

Liefde schuurt.

Brief na brief leest ze en haar ogen schieten vol. De dingen gaan nooit meer hetzelfde worden, dit verandert haar huwelijk voor altijd. Precies om half zes komt hij thuis. Hij is moe. Hij werkt aan een belangrijk project en dat heeft hem al heel wat slapeloze nachten bezorgd. Het huis is donker. Hij vraagt zich af waar zij is, normaal komt de geur van haar kookkunsten hem al tegemoet.

Hij roept haar naam, maar er komt geen antwoord. Hij begint zich zorgen te maken. Als hij haar mobiel belt, rinkelt die in hun slaapkamer. Hij legt zijn mobiel weg en loopt daar heen.

De geur van massage-olie komt hem drie stappen voor de slaapkamerdeur tegemoet. Hij maakt de deur open en snakt naar adem. Daar op hun huwelijksbed ligt zijn vrouw, naakt!

liefde volle massage

Ze wenkt hem dichterbij.

Automatisch stapt hij naar haar toe. Al het bloed uit zijn lichaam begint zich te verzamelen op een centraal punt. Ze kleed hem uit, hij wil praten, maar zij legt een vinger tegen zijn mond. Nu is hij ook naakt. Ze vraagt hem op zijn buik gaan te gaan liggen en begint hem te masseren. Hij weet waarom dit hem bekend voor komt. Het is één van zijn fantasieën dat zijn vrouw hem masseert met een happy end.

Ze draait hem om. Hij is zo opgewonden dat zijn erectie pijn doet. Ze smeert olie op zijn borst en overal op zijn lijf behalve op de plek waar hij haar handen zo graag zou willen. Hij zucht en kreunt, raakt helemaal buiten zinnen. Zij glimlacht, plagend.

Ze zit op zijn bovenbenen. Hij voelt haar vochtigheid langs zijn benen lopen. Ze masseert hem overal, behalve daar waar hij zijn opwinding zich heeft verzameld.

Hij kan niet meer.

Met een kreun neemt hij haar in zijn armen, draait haar op haar rug en glijd bij haar naar binnen.

“Ik heb je brieven gekregen,” zegt ze na afloop. Dit was zeker de beste seks die ze ooit hebben gehad, denkt ze. Even is hij stil, maar dan dringt tot hem door waar ze het over heeft.

“Je moet ze aan mij geven, ik vind ze geweldig”.  Ze denkt aan hoe hij haar zijn liefde verklaart in de brieven, zijn zorgen over het werk en over hun huwelijk, zijn fantasieën, aan alles wat hij haar niet zeggen kon.

“Na vanavond zal ik dat zeker doen,” lacht hij en houd haar vol liefde vast.