Voorbij het ene orgasme.

Meervoudig orgasme, klopt dat? Tips daarvoor?

Sommige vrouwen zullen zeggen’ Meervoudig orgasme? Tegelijkertijd? Hallo zeg, ik ben al blij als ik één groot orgasme krijg. Als je moeite hebt om klaar te komen raad ik je aan om eerst te kijken naar het artikel tips om makkelijker klaar te komen voor vrouwen.

meervoudig orgasme

Als je momenteel kunt klaar komen en de intensiteit ervan wilt verhogen dan is het meervoudig orgasme een hele goede manier daarvoor.  Alleen hoe doe je dat?

Als je denkt dat zoiets onmogelijk is wat dan te denken van het wereldrecord klaarkomen, dat staat op 134 orgasmes in een uur. Het langste orgasme ter wereld schijnt 22 uur geduurd te hebben. Eerlijk gezegd heb ik deze cijfers niet kunnen checken, dus het blijft een bericht wat je moet willen geloven… Ik vraag me alleen af; Wie deed dat? 134 orgasmes in een uur? Waarom zou een vrouw dat willen? Leefde ze nog daarna? Wat is er mis met mensen dat ze een orgasme van 22 uur willen beleven? Wie wil dat? Waarom? Is het nodig, wie heeft daar de tijd voor?

In het gewone leven is 1 a 2 orgasmes per vrijpartij voor de meeste vrouwen ruim voldoende. Maar het kan heel fijn en waardevol zijn om samen meerdere hoogtepunten te beleven zo af en toe, dus hier wat tips.

Meervoudig orgasme vrouw.

meerdere hoogtepuntenAllereerst, het is geen fabel. Er zijn heel wat vrouwen die kans zien vaker klaar te komen tijdens een vrijpartij.

Het clitoraal orgasme is het meest makkelijk te bereiken. Wat betekent dat je man de clitoris stimuleert totdat de intense gevoelens van plezier overgaan in een alles overheersend lichamelijk genot en een geestelijke herkenning van, wauw dat voelt heel erg goed. Je weet dat je een orgasme hebt gehad als je je vagina voelde samentrekken en loslaten, misschien dat je ogen wel naar achterkant van je hoofd rolden en je hoofd op het kussen is gevallen. Gelukkig kun je de ogen later weer naar de normale positie terug draaien :). Wees blij met het feit dat God je een clitoris heeft gegeven die geen andere doel dient dan jouw genot tijdens seks. Wat een geweldige God is Hij, dat Hij ook dat genot voor jou op het oog had.

Maar vrouwen kunnen ook een vaginaal orgasme beleven, meestal gebeurd dat tijdens de penetratie. Het voelt over het algemeen minder heftig maar duurt meestal langer. Er zijn experts die geloven dat het dan vooral aankomt op de G-spot , maar ik weet niet zeker of dat echt nodig is. De clitoris krijgt ook hierbij indirecte stimulatie door de druk van het bewegen tijdens het penetreren.

Omdat niet alle orgasmes hetzelfde zijn is het ook bij een meervoudig orgasme voor iedereen anders. Je kunt meer dan één clitoraal, een clitoraal en vaginaal, meer dan één vaginaal of wat dan ook maar voor orgasmes hebben. En ze voelen allemaal verschillend. Een clitoraal orgasme varieert in intensiteit, samentrekkingen, het gevoel van sterren of golven enz. Dat is toch prachtig! Vrouwen kunnen veel verschillende soorten orgasmes beleven terwijl mannen over het algemeen zeggen dat ze een heftig orgasme bereiken, maar dat meestal hetzelfde is.

Hier wat tips hoe je een meervoudig orgasme kunt bereiken.

Langzaam, snel, climax, snel, climax enzovoort, dat geldt vooral bij clitorale orgasmes. Je kunt ze aan elkaar verbinden. Meestal wil een vrouw dat haar man langzaam gaat voor een tijdje, dan de snelheid verhoogt en de druk opvoert. Als ze dan het eerste orgasme heeft bereikt moet hij weer gas terug nemen en de druk laten varen. Hij hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen, maar omdat haar opwinding gezakt is moet dat eerst weer worden opgebouwd voordat ze nog een keer kan klaarkomen.

achtbaanDenk maar aan de achtbaan. Langzaam ga je omhoog naar het hoogste punt en dan ga je razendsnel naar beneden met een enorme lach op je gezicht. En dan komt de volgende punt alweer. Je moet die heuvel op en het kost wat snelheid om bovenaan te komen. Maar als je er bent en weer naar beneden gaat schreeuw je het uit van plezier. Dus, langzaam, snel, langzaam, snel of als je wilt, omhoog, naar beneden, omhoog en weer naar beneden.

Clitoris stimulatie, daarna vaginaal.  Ook al kan een vrouw meer dan één vaginaal orgasme hebben, voor de meeste is de clitoris de kortste weg er naar toe. Dus, focus eerst daarop en pas daarna op penetratie. Om dat tweede of zesde, wat ook maar je doel is, orgasme te bereiken kun je een paar dingen doen:

Speel met de positie.

Probeer je heupen op te tillen, je benen in de lucht te doen, de vrouw bovenop positie, gebruik de rand van het bed om een betere hoek te vinden waardoor je meer opgewonden raakt of diepere penetratie hebt, enzovoort.

Laat hem andere delen van je lichaam stimuleren. Als je borsten een erogene zone zijn of kussen in de nek je helemaal gek maken voeg dat dan toe en kijk wat je voor de tweede keer over de rand helpt.

Blijf de clitoris stimuleren terwijl je man je penetreert. Hij kan dat doen met zijn vingers of als je er makkelijk bij kan, doe het dan zelf.  De meeste mannen vinden het enorm opwindend om te zien hoe hun vrouw zichzelf aanraakt. Hoe je het ook doet, probeer uit wat werkt voor jullie beiden.

Je kunt natuurlijk ook eerst een aantal clitorale orgasmes hebben en dan pas beginnen aan de gemeenschap. Overleg samen wat jullie willen doen.

Als het niet lukt.

Als het niet meteen lukt…maak er dan geen probleem van. Seks is voormeerdere orgasme vrouw vrouwen ook zonder orgasme al heel erg plezierig. Met een intens orgasme is het nog beter, iets met kers op de taart…Seks met meerdere orgasmes is net als slagroom, niet perse nodig maar wel erg lekker. Ook al bied je mij een chocolade taart met een kers aan maar zonder slagroom, dan nog zal ik lekker van smullen. Geniet er zelf ook van!

Als je niet direct de ene na de andere orgastische golf over je heen voelt spoelen, blijf het proberen. Ook als het de vijfde keer niet lukt, blijf de liefde bedrijven. Probeer iets anders uit. Communiceer, experimenteer en heb samen plezier. De beste manier om er achter te komen waar je opgewonden van raakt is niet het lezen van een soort instructieboekje maar om samen met je partner er achter te komen hoe jullie lichamen reageren op seksuele stimulatie.

Lees ook: Waarom de clitoris het centrum van opwinding is.

2 antwoorden
 1. Mille Steensen
  Mille Steensen zegt:

  Zelf zie ik dit ook wel zitten – hoe prachtig zou het zijn als mannen ook over de geheime kracht van het meervoudig klaarkomen blijken te beschikken? Op die manier hoeft een heteroseksuele sekspartij niet langer gedicteerd te worden door dat ene mannelijke orgasme, maar worden de mogelijkheden eindeloos. Toch kom ik er niet helemaal achter of het fysiek daadwerkelijk mogelijk is. Ik geloof mijn vriendin wel, maar het internet blijft ambivalent erover – een beetje zoals de g-spot bij vrouwen.

  Beantwoorden
  • Hans
   Hans zegt:

   Het licht een beetje aan de fysieke conditie van de man denk ik. Na de eerste keer duurt het wat langer en is het orgasme minder sterk, althans bij mij. Wel is het zo dat er wat hulp nodig is van de partner om het vuurtje weer op te stoken. En je moet er tijd voor nemen

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *