Een aantal wat minder bekende tips en technieken om uit te vinden hoe je het voorspel zo opwindend mogelijk maakt. Er wordt al zo vaak geschreven over dezelfde technieken dat dit je wellicht wat nieuwe inzichten kan geven. Neem je tijd en probeer uit te vinden wat werkt bij jouw partner.

Zijn en haar tepels.

Negeer de tepels van je partner niet, man of vrouw, beide zijn erg gevoelig voor aanraking.  Zuig, lik, bijt zachtjes en neem er je tijd voor. Overleg wel met je partner wat hij/zij lekker vindt. Er zijn ook mensen met heel gevoelige tepels.

Begin met je tong rondjes te trekken rond de tepels. Als het lekker voelt ga er voorzichtig aan zuigen. Niet te hard, dat kan teveel stimulatie zijn..

Probeer voorzichtig te bijten. Je kunt de tepel tussen je tanden houden en dan met je tong er langs gaan als bijten te intens is.

Lik en zuig aan de navel.

Misschien een verrassing voor je maar als je partner een gevoelige navel heeft, die zijn er, kan het een opwindende ervaring zijn. Om er achter te komen of jouw partner een erogene navel heeft kun je met je tong de navel en het gebied er om heen verwennen.

Als ze dat lekker vinden kun je aan de navel gaan zuigen met je mond. Plaats je mond over de navel en zuig alsof je door een rietje drinkt.Voorspel tips

Zuig en knabbel aan de oorlellen.

Neem de oorlel in je mond en zuig er aan. Houd hem tussen je tanden er beweeg je tong heen en weer. Maak de oorlel nat en blaas er zachtjes tegen. Of nog beter, fluister iets opwindend in het oor.

Ook opwindend; Kus en lik de nek.

Bedek de achterkant van de hele nek met kussen. De voorkant kan ook maar dat kan afleidend zijn voor de concentratie als je de keel bereikt. Ga over op likken en zuigen. (zuigzoenen zijn een optie)

Dames, speel met zijn ballen en gebruik je tong.

Dit is iets wat alleen jij kunt doen voor je partner. Hou beide ballen voorzichtig in handen en beweeg ze heen en weer. Je kunt ze ook kussen en likken of in je mond nemen. (mannen, misschien even scheren voor haar?)

Mannen, masseer voorzichtig haar clitoris met glijmiddel.

Doe wat glijmiddel aan je vingers en smeer het op de clitoris en het gebied er om heen. Probeer niet over de clitoris te wrijven zonder glijmiddel want daar houd ze niet van. Spuug kan helpen, maar glijmiddel maakt het allemaal zoveel prettiger. Haal het in huis als je dat nog niet hebt.

Lees hier meer over de clitoris.

Kus en lik de rug.

Je kunt vrijwel het hele lichaam van je partner kussen en likken. Verken het lichaam van top tot teen met kussen en likjes. Het helpt jullie om uit te vinden waar de erogene zones zijn. Dat verschilt per persoon.

Streel de erogene zones met zacht materiaal.

Bedek de erogene zones met een zacht materiaal, bijvoorbeeld zijde en wrijf daar zachtjes over. Denk aan de borsten, tepels, penis, vagina enz. Het zijdezachte gevoel kan erg opwindend zijn voor je partner. Je kunt ook met het materiaal strelen. Probeer het eens en kijk hoe je partner reageert.

Orale seks.

Natuurlijk hoort orale seks ook bij het voorspel. Het kan een geweldige manier zijn om je partner op te winden en klaar te laten komen. Overleg van tevoren hoe je partner klaar wil komen en wat hij/zij voor jou kan doen.

Kijk in een spiegel hoe je partner jou verwent.

Ik ben een voorstander van spiegels in de slaapkamer. Kijk hoe je partner jou verwent terwijl hij je kust, likt, zuigt, en streelt. Als je geen spiegel aan de muur hebt kan een kleine handspiegel ook heel handig zijn. Misschien zelfs nog wel beter.

Wrijf jullie lichamen opwindend over elkaar.

Wrijf letterlijk elk deel van jullie lichaam tegen elkaar aan. Laat je partner op zijn buik gaan liggen en wrijf je borst over de rug, billen en benen. Draai daarna om en bewerk de voorkant. Als je wilt kun je daarna de rollen omdraaien.

Natuurlijk is er veel meer mogelijk als voorspel. Ik heb alleen geprobeerd om wat dingen te benoemen die vaak vergeten worden of voor mijn gevoel niet belicht worden.

Het is heel waarschijnlijk dat je partner andere dingen fijn vind dan jij tijdens het voorspel. De beste manier om dat uit te vinden is verschillende dingen te proberen. Vraag je partner je te vertellen wat goed voelt en waar je mee door kunt gaan. Doordat je gaat luisteren naar je partners aanwijzingen zul je een breed scala aan mogelijkheden ontdekken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *