Lachend beminnen.

Persoonlijk denk ik dat een gezond seksleven ook een portie humor bevat.  Ik zeg niet dat je elke keer lachend de liefde moet bedrijven, ik realiseer me ook dat er tijden zijn dat het emotionele contact tijdens het liefdesspel heel serieus kan zijn. Maar er is iets voor te zeggen als een koppel zo af en toe zichzelf niet zo serieus neemt en ontspannen de tijd neemt voor het bedrijven van de liefde. Lachen is gezond nietwaar?

Ik geniet er van als mijn geliefde speels is. Andersom geniet mijn geliefde er van als ik in een avontuurlijke bui ben. Nieuwe dingen uitproberen wil nog wel eens op je lachspieren werken. Soms pakt het zo uit dat je samen lachend over het bed rolt. Of van het bed rolt :). Er zijn mannen die bang zijn dat hun erectie verdwijnt als ze de slappe lach krijgen tijdens het vrijen. Dat zou kunnen gebeuren maar ik weet zeker dat je partner niet te beroerd is om er voor te zorgen dat je jongeheer weer tot volle wasdom komt. Gewoon laten gebeuren dus.

Rollenspel?

Misschien geniet je van een rollenspel spelen. Ik kan me voorstellen dat, zeker met mijn acteertalent, dat voor een groot gedeelte alleen maar uit lachwekkende dialogen zou bestaan.

Het zijn de herinneringen aan dit soort momenten die heel speciaal zijn. Je beleeft dat namelijk niet met iemand anders. Dat is het geweldige aan een huwelijk. Weten dat je het nooit fout kunt doen zorgt voor ontspanning en een lach, misschien wel juist op die momenten dat je het niet verwacht.

Hoe is dat bij jullie? Speelt humor een rol tijdens de momenten dat jullie samen zijn in bed? Lachen jullie vaak samen als je de deur van je slaapkamer op slot hebt gedaan? Het leven is al zo vaak serieus, en vrijen is toch ook bedoeld als ontspannend?

lachend beminnen