Een van de vervelende dingen waar je elke maand tegen aan loopt naast te krap bij kas aan het einde of te weinig vrije tijd is de maandelijkse periode. Als jullie geregeld samen vrijen dan zorgt de menstruatie er voor dat het abrupt over is.

Dat kan er voor zorgen dat er frustraties ontstaan  omdat de seksuele behoefte niet wordt
gelenigd.  Daarom is het belangrijk om een plan van aanpak te hebben voor die maandelijks terugkerende periode.

Wat als de partner dat niet wil?maandelijkse periode

Er zijn heel veel koppels die hebben besloten dat gedurende de maandelijkse periode zij op een andere manier dan seksueel contact hebben en daar tevreden mee zijn. Als dat voor jullie huwelijk zo is dan is dat prima.

Er zijn ook koppels waar één van de partners heeft besloten dat er gedurende die periode geen seksuele activiteit is. Dat maakt dat de ander zich niet gehoord en gezien voelt waardoor er spanningen, ruzie, stiekem masturberen en andere negatieve emoties ontstaan binnen de relatie.

Er valt niet mee te leven.

Waarschijnlijk denk je nu; “Een week zonder orgasme, daar valt toch wel over heen te komen, zo lang is dat niet”. Vanuit hun perspectief is het een eeuwigheid. Niet in staat zijn om op die manier met je partner verbondenheid te beleven maakt ze helemaal gek.

Je kunt je geliefde natuurlijk met zijn hoofd tegen de muur aan laten lopen. Maar beter is het om een oplossing te zoeken waarin jullie je allebei kunnen vinden. Spreek samen af hoe je deze tijd door komt. Er zijn legio oplossingen om de lichamelijke nood tegemoet te komen.

Mogelijkheden tijdens de maandelijkse periode.

Er is geen enkele man te vinden die moeite zal hebben om te accepteren dat het tijdens die periode het beperkt blijft tot orale seks of een helpend handje.

Voor de vrouw is er altijd nog de vibrator die eventueel zelfs door het broekje heen is staat is om haar tot een orgasme te brengen.

Geniet van het contact wat wel mogelijk is. Leer genieten van elkaars warmte als je wakker wordt. Neem de tijd om elkaar te strelen. Vertel elkaar wat je gaat doen als het weer over is. Juist door er over te praten kun je een stuk van de stress wegnemen en tegelijkertijd de focus verplaatsen naar het einde van de maandelijkse periode.

Hoe gaan jullie om met de verlangens tijdens de menstruatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *