Wie houden we eigenlijk voor de gek?

Wie houden we eigenlijk voor de gek? Als vrije tijd een doorslaggevende factor zou zijn voor heerlijke seks in het huwelijk, dan kwamen we zeer waarschijnlijk allemaal in tijdnood. Iedereen heeft de agenda’s overvol gepland. Zelden staat er bij een dagdeel geschreven: Vrijhouden voor een heerlijke vrij sessie.

En toch is het zeker geen slecht idee om af en toe bewust tijd vrij te maken om de liefde te bedrijven. We willen toch allemaal geweldige seks, nietwaar? Kun je dat onmogelijk iedere week realiseren? Dan heb ik goed nieuws voor je:

Fantastische seks.

Je kunt fantastische, opwindende, heerlijke seks hebben in 20 minuten of zelfs nog minder. (Gezien, gedaan en doe het graag nog een keer)

seks 20 min

Drie manieren.

Hier heb ik drie manieren voor je om in 20 minuten toch heerlijke seks te hebben. Het zijn niet de enige mogelijkheden, maar het zorgt er vast voor dat je ideeën krijgt. Je kunt het uiteraard net zo aanpassen als jullie willen.

  1. Verwachting opbouwen.

Seks begint al in de keuken, op de overloop, met tekstberichtjes, met de “Ik heb plannen met jou” blikken, de aanrakingen en de net iets langere kus ’s morgens bij het afscheid.

Als je gedurende de dag het verlangen weet op te bouwen ben je al helemaal in de stemming voordat je je kleren uittrekt.

Verwachting is dus eigenlijk voorspel en voorspel is belofte. Belofte dat de seks heerlijk gaat worden. Die volgorde is een wetmatigheid.

heerlijke seks zonder kinderen

  1. Zoek privacy.

Meest voor de hand liggend is dat je naar de slaapkamer gaat als je de liefde gaat bedrijven, daar heb je tenslotte alle privacy. De deur op slot. Natuurlijk kun je ook in andere kamers vrijen, als je zeker weet dat de resultaten zijn van jullie vorige vrijpartijen niet in de buurt zijn.

Het gaat er om dat je zeker weet dat jullie in die pak em beet 20 minuten niet gestoord wordt, zodat je je helemaal kunt richten op je geliefde.

Als je dat zeker weet is het vooral voor vrouwen, veel makkelijker om je te focussen en focus maakt je gevoel intenser.

  1. Ga voor vertrouwde techniek.

Het zou fijn zijn als je meer tijd had dan 20 minuten. Dan kon je wat nieuwe dingen uitproberen, een ander standje of zo.

Maar bij deze tijdsbeperking kun je beter blijven bij dat waarvan je weet dat het werkt. Inmiddels weet je precies wat de ander lekker vindt. Het is niet de eerste keer dat jullie dit doen, dus gebruik die technieken waarbij jullie het meest genieten. Dat wat jullie opwindend vinden.

Het zal je verbazen dat hoe meer jullie je best doen om volop van die 20 minuten te genieten, je concentreert als het ware je gevoel.

Het gevolg zal zijn dat je vaker zin krijgt in zo’n ongecompliceerde stomende vrijpartij.

Blijft dus als een paal boven water staan dat je geweldige seks kunt hebben in slechts 20 minuten. Dus het excuus dat er “nooit tijd” voor is kun je vanaf nu wel vergeten.

Vanaf nu dus;  Heerlijke seks in 20 minuten. (of minder)