Anne kan haar oren niet geloven. “wat zeg je? Zeg dat nog eens!

“Ik ga niet vissen.” Frank gooit zijn hengel met een beteuterd gezicht naast zich neer.  “De laatste vier maanden heb ik nog geen enkele keer beet gehad. Ik ben het zat om steeds te wachten op iemand die ik nog nooit gezien heb.” Anne kijkt hem verbaasd aan als Frank zijn jas uittrekt en opbergt in de koffer die de laatste tien jaar als eerste ingepakt werd als ze op vakantie gingen.Hij kijkt haar aan. “Ik denk dat er geen vis meer zit, zal wel met de opwarming van de aarde te maken hebben.” Lachend kijken ze elkaar aan. “Weet je zeker dat je er geen spijt van krijgt? Ik wil geen sacherijnige man naast me terwijl ik in bikini op het strand lig.”

“Als de vis niet bijten wil dan is er niks aan. Ik ben een hele goede visser maar als er geen vis meer zit dan helpt dat ook niet meer. Ik ga lekker de krant lezen terwijl jij naast me in de zon ligt.” Hij knipoogt naar haar. “Onze kinderen zijn groot genoeg om tennis te spelen of op het strand te voetballen.”

Anne draait zich om en wil haar badpak inpakken, maar ziet dat die lelijk gekrompen is. Ze zal een nieuwe moeten kopen. Misschien is het wel weer tijd voor een bikini denkt ze. Ze heeft na de zwangerschappen haar oude strakke lijf weer terug. Bovendien heeft Frank dan iets om naar te kijken als ze op het strand zijn.

Erotisch verhaal

Op reis.

De reis de Franse Zuidkust verloopt soepel, alleen het weer zit de eerst dag nogal tegen. De regen klettert langs de ramen.

Terwijl Frank onder de douche staat roept hij naar Anne: “Ik denk dat we vandaag eerst maar eens een ijsje moeten gaan eten en tegelijkertijd een nieuwe bikini voor jou moeten gaan kopen.”

“Dank je – ik kijk er nu al naar uit!” Anne denkt aan de vele soorten bikini’s die ze in de tijdschriften voorbij heeft zien komen. Ze heeft een hele leuke halter bikini gezien waarvan ze denkt dat die haar heel goed zal staan,  vooral om dat haar grote borsten daar zo goed in uit komen. Terwijl ze haar make-up afmaakt kijkt ze af en toe naar haar eigen portret in de spiegel. Ze besluit een knoopje extra los te doen, dat ziet er beter en verleidelijker uit.

Frank geeft elk van hun kinderen €30,- zakgeld voor de vakantie. Ze kijken hem met grote ogen aan. Hij legt uit dat dit geld bedoeld is voor de hele vakantie. Dat moet genoeg zijn om af en toe een ijsje of wat drinken te kopen. De jongens willen liever gelijk naar het gamecenter op het park. Ze besluiten de jongens te laten gaan en spreken af dat zij elkaar weer zien in het restaurant om 17.00 uur.

Groene bikini.

“Mooi bloesje heb je aan” zegt Frank terwijl hij een blik in haar decolleté werpt. De welving tussen haar borsten trekt steeds weer zijn aandacht terwijl zij aan het winkelen zijn. Frank helpt Anne om een paar mooie bikini’s uit te zoeken. Ze hebben reuze pret samen en Frank smokkelt stiekem een heel kleine groene bikini tussen de te passen exemplaren. “Je moet ze even passen en zien welke het beste staat,” zegt hij en loopt achter haar aan. Hij neemt plaats op een bankje bij de paskamers en kijkt op zijn telefoon terwijl Anne de bikini’s past en ze één voor één aan hem showt.

De rode is te groot, die met de bloemetjes zit heel goed bij het broekje, alleen zijn de cups te klein. Anne showt een bruin met goud halter modelletje, sexy en elegant en goed passend bij haar volle borsten. Frank kijkt op en fluit zacht voor zich uit. “Je bent enorm mooi en opwindend in die bikini.”

Nog één.

“Ik heb er nog een voor je hoor,” zegt Anne en lacht om Franks reactie. De volgende bikini is groen, aan de kleine kant maar ook heel stijlvol. Ze kan zich niet herinneren dat ze deze heeft uitgezocht maar past hem toch aan. Bij de borsten is hij echt te klein en ze moet met de bandjes stoeien om haar dames er helemaal in te laten passen. Ze giechelt als ze uit het pashokje komt. Hier heeft Frank op gewacht.

Er is niemand in het gangetje als hij haart vraagt zich om te draaien. Haar billen steken brutaal uit het broekje. “Ik denk dat deze het worden moet “zegt Frank. “Vooral handig als we gaan voetballen op het strand, spring eens even op en neer dan kunnen we zien of je er wel in hard kunt lopen.” Anne waagt het om te springen en ze barsten in lachen uit. “Misschien kan het wel als we een dag helemaal alleen op het strand zijn.”

Helemaal alleen.

Frank komt dichterbij en slaat zijn armen om haar heen. Ze kijkt of er niemand in de buurt is en omhelst hem dan. Frank stuurt haar terug naar het pashokje en duwt een borst weer onder de bikini. Ze legt haar been tegen zijn heup en streelt hem onder zijn shirt. Frank bedenkt zich dat het nu best wel een goed moment zou zijn om zijn slag te slaan. “Zachtjes doen hoor.” fluistert hij in haar oor terwijl hij de strikjes van haar bikini losmaakt.

Anne weet wat er nu gaat komen en het zweet breekt haar uit. Binnen drie seconden heeft ze zijn broek los en trekt die op zijn enkels. Dan slaat ze haar benen om zijn heupen. Ze is drijfnat merkt Frank tot zijn plezier. Hij is een sterke man en draagt haar gewicht gemakkelijk terwijl hij haar tegen de muur van het kamertje laat rusten. Behalve hun adem en zacht gehijg is er weinig hoorbaar van wat zich in het kamertje afspeelt.  Ze staan enkele ogenblikken stil daar in dat kamertje, met hem binnen in haar.

Dan beginnen ze heen en weer te wiegen en hij gaat dieper en dieper. Anne voelt de tinteling door haar lijf gieren. Op de achtergrond horen ze de muziek van de winkel, Barbara Streisand zingt I am a woman in love.

Ssst.

Anne hoort de assistente langslopen en lacht zachtjes, maar meer dan iets anders is ze zich bewust van de nabijheid van Frank. Haar man, die haar altijd beschermen zal, de vader van haar zoons, hij waar haar hele hart naar uitgaat, de enige die ze ooit zo zal toelaten bij haar. Ze zoent hem en zuigt in zijn nek, met een zachte kreun bereikt hij zijn orgasme. Even later is het haar beurt en siddert haar lichaam van de sensatie. Ze bijt op haar lip om geen geluid te maken en snakt naar adem. Ze wachten tot hun ademhaling bedaart als ze beiden leeg zijn en uitgeput. Nog enkele minuten houden ze elkaar stevig vast.

“Ik heb je lief Anne, je bent mijn groentje en ik ben blij dat je in mijn team speelt.”