Ultiem genieten van langzame seks.

Vluggertjes kunnen heel fijn zijn. Wilde gepassioneerde seks is geweldig. Maar de intiemste, plezierigste seks voor man en vrouw is lang durende slow seks.

langzame seks

Intieme seks is langzaam en dat betekent precies wat het zegt.; je…..neemt……de……tijd. Niet alleen voor het voorspel maar voor het hele liefdesspel. Ongeacht of jullie een orgasme bereiken, je spendeert een hele boel tijd aan elkaar. Genieten van elkaar terwijl je bezig bent. Bij langzame seks is de reis een belangrijk deel van het plezier.

Langzame bewegingen zijn tijdens de penetratie heel fijn. Het is iets wat je kunt leren als jullie daar beiden zin en tijd voor willen nemen. De bewegingen zijn langzamer, soms is er even helemaal geen beweging. Alleen maar genieten van de intense sensatie. Als zij meerdere orgasmes kan krijgen kan dat er ook onderdeel van zijn. Maar ook dat zou meer tijd en aandacht moeten krijgen.

Voor langzame intieme seks is het belangrijk dat jullie allebei in de juiste stemming zijn. Als je eenmaal in de gaten hebt hoe het werkt kun je het elke keer dat je er de tijd voor hebt doen. Het is heerlijk voor een luie ochtend als je lang kunt blijven liggen. Of een avond als je allebei moe bent maar wel samen wil zijn en genieten van elkaar.

Het doel van slow seks.

Het doel van langzame seks is dat één van beiden zo opgewonden raakt dat een orgasme zich aankondigt. Het geheim is te leren wanneer je niet meer terug kunt en net daarvoor op te houden. Dus niet doorgaan tot het orgasme maar net er voor even rust nemen. Je kunt elkaar helpen om het te leren door te communiceren wat je verlangens zijn en hoe opgewonden je bent.

Er zijn veel standjes die niet geschikt zijn voor slow seks. Ze vragen teveel energie van 1 persoon en dat maakt het makkelijk om snel naar het eind te jagen. Er zijn veel mensen die routinematig de liefde bedrijven. Ze zien het als een soort race met het orgasme als doel. Als de mate van opwinding stijgt tijdens een vrijpartij raakt de verbinding met je partner op de achtergrond en ben je veel meer met jezelf bezig. Alsof je als Max Verstappen met hoge snelheid op de finish af dendert. En in een Formule 1-wagen zit nu eenmaal maar één coureur.

Goede positie voor slow seks.

slow seks

Dit is een goede positie voor langzame seks. Je ligt relaxed en het vraagt niet veel energie. Je kunt stil blijven liggen als je wilt, en allebei zijn vrij om te bewegen. Het gezicht, de borsten en genitaliën zijn onder handbereik. Het kan lastig zijn voor haar om in deze positie klaar te komen maar dat valt handmatig op te lossen. Of gebruik een vibrator die je op de clitoris kunt richten of tussen jullie in kunt klemmen. Zet hem niet te hard zodat de stimulatie niet met haar op de loop gaat. Je kunt deze positie heel lang volhouden of doorgaan naar een ander standje als jullie willen klaarkomen.

Slow seks is een geavanceerde versie van seks. Het vraagt een solide relatie, twee partners die hun lichaam geaccepteerd hebben en op je gemak zijn met elkaars seksualiteit. Niet iedereen zal er aan toekomen maar als je de moeite neemt om het te proberen worden jullie waarschijnlijk ook fans.