Lingerie is overal.

Waar je ook kijkt, overal in ons straatbeeld kom je ze tegen, de posters met modellen in outfits die weinig aan de verbeelding over laten. Gehuld in lingerie van verschillende warenhuizen kijken ze je verleidelijk aan. En al ben ik er geen voorstander van dat je er overal mee geconfronteerd wordt, ik hou wel van het idee dat vrouwen iets moois aantrekken voor hun man om hem te behagen. De meeste mannen vinden niets mooier dan naar hun vrouw te mogen kijken in sexy lingerie. Daar kun je als man natuurlijk zelf wat aan doen; ga lingerie kopen voor je vrouw!

Lingerie kopen voor je vrouw

Lingerie kan van alles zijn. Van een nachthemd of leren teddy tot een slipje met bijpassende bh. Er is vast iets te vinden wat jij prettig vindt om te dragen naar bed…en je man te laten verwijderen. Maar dit schrijven van vandaag is meer gericht op de mannen.

Dus je wilt lingerie kopen voor je vrouw?

Dapper hoor. Je hebt moed nodig om de afdeling met zijden hemdjes en zachte kanten setjes binnen te stappen om uit te vinden wat je vrouw goed zou staan. Je voelt je waarschijnlijk net zo als je vrouw die toekijkt terwijl jij in de bouwmarkt nieuwe klusapparaten bekijkt. Maar je komt er echt wel uit, zeker weten!

Lees deze tips voor je lingerie kopen gaat voor haar.

Stoffen.

Een van de meest gehoorde klachten van vrouwen is de lingerie waarin hun mannen hen graag zien van jeukende, schurende stof gemaakt is. Een kanten body lijkt mooi maar irriteert de zachte huid al snel, dat is dus geen goede keuze.

Zoek naar de meer comfortabele stoffen. Dat betekent vaak dat je iets meer uit zult moeten geven. Katoen, zijde en satijn voelen veel lekkerder dan polyester, kant en leer. Als je toch kant wilt zorg dan dat de onderlaag van een zachtere stof is.

Let niet zo zeer op wat er op de labels staat maar voelt zelf aan de stof. Streel een gedeelte van de stof en vraag je af of je dit tegen je eigen dijen zou willen dragen. Koop dat voor je vrouw wat goed en sexy voelt.

Lichaamstype.Lichaamsbouw en lingerie

Iets wat geweldig staat bij een lange, slanke dame is niet hetzelfde als wat geweldig staat bij een korte, stevige vrouw. Lingerie hoort de sterke punten van je vrouw te accentueren en de mindere kanten te verdoezelen. Een paar tips:

Vol slank? Denk bij lingerie kopen aan een babydoll, teddy, of een tweedelig setje dat vanuit de borsten wijder uitloopt naar beneden. Dat legt de nadruk op de boezem en camoufleert de vollere heupen. Donkere kleuren laten slanker lijken, dus blijf weg van wit en pastel tinten.

Lang en slank? Een standaard bh of hemdje met panty’s flatteert haar figuur. Als ze dat wil, legt een jarretel de nadruk op haar lange benen.

Kort en klein? Probeer een hemd of jurkje wat amper de benen bedekt, daardoor lijken haar benen langer en wordt het oog naar de torso getrokken.

Atletisch gebouwd? Boy shorts en strings benadrukken gespierde benen en billen. Draag ze samen met een bh, hemdje, of met een korset.

Bh/korset tips. Kleinere borsten zien er goed uit in een triangel of balconette bh. Push-up en halve cups zijn ideaal voor borsten van normale grote. Grote borsten komen het mooist uit in plunge of standaard full cup bh’s. Dit zijn maar een paar ideeën, geen harde richtlijnen.

Het beste kun je aan een verkoopster beschrijven hoe je vrouw er uit ziet. Zelfs als ze klein en slank is, kan ze er in een korset prachtig uitzien. Ga op zoek naar iets dat haar lichaam het beste uit laat komen en waarin ze zich op haar gemak voelt.

Maat.

Check haar maat. Dit is wel het belangrijkste stukje advies om te doen voordat je lingerie kopen gaat. Als je te klein koopt, zit het niet comfortabel en zal ze misschien denken dat je wilde dat ze wat slanker was. Koop je te groot, dan komen haar sterke punten niet goed uit en is ze misschien boos omdat je denkt dat ze die grote maat heeft. Vrouwen zijn overgevoelig hiervoor en willen graag zeker weten dat ze er op hun best uitzien als ze zichzelf presenteren in de slaapkamer.

Als je haar maat niet weet kun je twee dingen doen: haar vragen, of door haar laden gaan om te kijken wat ze al heeft. Small, medium of large is niet genoeg om te weten. Je moet echt haar bh maat weten, die bestaat uit een getal en een letter, zoals 65B, 80C , of 90DD. En je moet haar broekmaat kennen. Zoek in een van haar broeken naar een maat als 32/34 (spijkerbroek) of 40/42 (confectiemaat). Je kunt het later nodig hebben om terug te rekenen naar S, M, L of XL.

Comfort.

Een vrouw wil zich zeker voelen over haar lichaam als ze lingerie aantrekt. Voor sommige vrouwen betekent dat een rood met zwart korset en string. Voor anderen wellicht een zijden nachthemd met bijpassende ochtendjas. Ga je lingerie kopen zoek dan naar iets waarvan jullie allebei plezier kunnen hebben. Onthoud dan waarin je vrouw zich zeker en comforttabel voelt. Koop iets wat misschien haar grenzen iets oprekt, maar niet teveel. Als ze slaapt in een shirt, zal ze zich waarschijnlijk niet prettig voelen met tepelkwastjes en kruisloze broekjes. Dat mag je ook niet van haar verwachten (tenminste, niet meteen).

Zoek naar iets dat ze al heeft, maar dan sexyer, een beetje meer onthullend. Dan voelt zij zich prettig en zelfverzekerd over haar sexy zijn en kun jij genieten van wat je ziet.

Lingerie kopen voor jullie allebei.

Ik ga er van uit dat dit lingerie experiment niet alleen voor hem is. Soms lingerie hihikunnen mannen die boodschap uitzenden, bewust of onbewust. De meeste vrouwen willen graag bewonderd, begeerd en mooi gevonden worden, maar niet zoals een stuk vlees in een goed restaurant. Ze wordt niet op een serveerblaadje opgediend. Ze presenteert haar lichaam op een prachtige manier om bewonderd te worden door haar man en trots te zijn op de schoonheid die God haar gegeven heeft. Ga dus lingerie kopen die dat benadrukt.

Wees niet te verlegen om hulp te vragen.

Het personeel is er om je te helpen. Ze zullen echt niet denken dat je een smeerlap bent of een stalker als je vragen stelt om iets moois te vinden voor je vrouw. Vertel waar je naar zoekt, wat de maten van je vrouw zijn en wat je in gedachten hebt. Lingerie kopen doe je het beste door hulp te vragen.

(Opmerking: Vraag niet aan de verkoopster om de sexy teddy oid. te showen, dat staat wel heel raar.)

Als je wat je gekocht hebt mee naar huis neemt en je vrouw past het aan, vergeet dan niet te zeggen hoe mooi je haar vindt en hoe geweldig het staat. God heeft haar mooi gemaakt toch?

Als wat je gekocht hebt niet geschikt is om door de kinderen gevonden te worden lees dan deze blog over hoe je je sexy spulletjes opbergt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *