Als we het hebben over bondage waar denk je dan aan?

Sommige zullen meteen denken aan zwepen, leren outfits, of andere dingen die niet voor iedereen aantrekkelijk zijn. Maar soft bondage kan heel opwindend zijn en een plezier om te spelen.

Bind me vast

Bind me vast

Het gebruik van een blinddoek gedurende het seksspel kan dingen heel anders maken. Er zijn verschillende dingen die je kunt gebruiken als blinddoek. Een slaap masker, de riem van je echtgenoot, een droogdoek of sjaal, zolang de lengte goed is past dat prima. Door het gebruik van een blinddoek neem je het zintuig van je zicht weg waardoor je andere zintuigen zoals je gevoel meer worden gestimuleerd. Als je niets kunt zien is die hete adem van je partner op je dij ineens heel anders als wanneer je ziet wat er komen gaat. Het gebruik van een blinddoek onder de douche terwijl je samen doucht kan ook heel erotisch zijn..

Handboeien.

Handboeien zijn ook heel leuk om te gebruiken. Je hebt ze in alle kleuren en materialen. Ze hebben meestal een slot en sleutel en een extra zekerheid voor het geval je de sleutel kwijt mocht raken. Voor diegenen die al vaak hebben nagedacht om dit eens te proberen, je zou ook kunnen starten met een paar gummi handboeien. Er zijn zelfs handboeien van snoep! Voor de chocolade liefhebber zijn ze er ook in chocolade tegenwoordig. Je kunt je dus altijd los eten terwijl je partner met je bezig is. :)

Spannende bondage.

Nog iets spannends om te proberen is om je partner vast te binden aan iets. Je kunt daar natuurlijk heel goed de poten van het bed voor gebruiken. Een sjaal of soepel en glad touw werkt heel goed. Er bestaat speciaal touw voor dit soort spelletjes wat zacht is en de huid niet beschadigd. Het laat zich gemakkelijk breken als het nodig is. Gebruik bv slagroom op je partner af te likken terwijl hij/zij geen mogelijkheid heeft om de handen te gebruiken. Het is vaak heel erotisch en soms ook frustrerend om dit te ondergaan terwijl je geen mogelijkheid hebt om een vin te verroeren.

Voor dit spel moet je elkaar heel goed kunnen vertrouwen, dat is echt een must. Het kan heel onzeker voelen als je niet je handen of armen kunt gebruiken. Een plaagveer kan er ook voor zorgen dat je zintuigen extra gestimuleerd worden als je geblinddoekt bent. Je zal ontdekken dat er sommige plekjes op je lichaam zijn waar het gebruik van de plaagveer heel opwinden en plezierig kan zijn. Ook kan het zijn dat er plekjes zijn die gevoelig zijn voor de kriebelingen en waardoor het voelt als kietelen. Sommigen zullen dat misschien minder plezierig vinden. Maar het geeft hoe dan ook plezier om elkaar eens op een andere manier te verwennen. Je kunt ook een alles in één set kopen waar de blinddoek, plaagveer en andere verleidings-artikelen samen in zitten. Vaak is dat ook goedkoper.

Opwindend.

Deze manier van lichte bondage kan heel veel plezier en opwinding brengen voor koppels. Let wel op: als je partner ervaring heeft met enig soort van misbruik dan is dit misschien niet iets waarmee je wilt experimenteren. Wees gevoelig voor de noden en wensen van je partner. Praat over waar je je comfortabel bij voelt en laat je niet dingen opleggen wat je niet wilt! Spreek bv een gebaar of woord af waarmee je het spel kunt laten stoppen. Wees duidelijk naar elkaar.