Gods plan met je leven.

Als je er vanuit gaat dat Gods plan je alle vrijheid biedt om je eigen keuzes te maken, iedere dag opnieuw, dan is er iedere dag een nieuwe kans op intimiteit met degene waar je het meest van houdt.

In de praktijk gaat het helaas vaak anders. Van alles trekt aan ons; in deze maakbare wereld blijkt seksuele intimiteit een zeer ondergeschoven kindje. Wij geloven dat Gods plan seksuele intimiteit met onze geliefde ALTIJD insluit. We hebben de behoefte om jullie wat concreter en bouwend te ondersteunen. Daarom deze korte ‘cursus’ die we liever tour noemen. Het is een reis, een avontuur. Met elkaar, voor elkaar.

seks tour

Meer seks.

Een jaar of wat geleden lazen we een boek met de titel ‘365 nachten’ waarin schrijfster Charla Muller beschrijft hoe ze er toe komt om haar man voor zijn 40ste verjaardag een wel heel bijzonder cadeau te geven.

Charla beschouwde haar huwelijk als gelukkig, maar besefte dat de seksuele passie was afgenomen.

‘Zoals bij veel echtparen met kinderen is onderweg veel van de seks verloren gegaan. Maar de afwezigheid ervan wordt een aanwezigheid in het huwelijk, een stille spanning die in de lucht hangt. Bij ons was dat zeker het geval.’ Aldus Muller.

Niet romantisch.

Haar echtgenoot Brad moest er echter flink over na denken of hij haar cadeau, een jaar lang elke dag seks, wel wilde aannemen. Hij vond het eigenlijk niet romantisch, seks moest spontaan zijn.

Charla zei tegen hem: ‘Kijk naar ons leven; vrijwel niets wat we doen is spontaan. Het punt is; je kunt niet afhankelijk zijn van spontaniteit om je seksleven gaande te houden als je getrouwd bent, kinderen hebt en een druk leven. Dan gebeurt het nooit.’

Motorolie.

Charla bekent dat er dagen waren dat ze geen zin had, maar ze vergelijkt het met andere dingen waar je je toe moet zetten, zoals naar de sportschool gaan of gezonder gaan eten: In het begin valt het niet mee, maar uiteindelijk heb je er erg veel plezier van.

Zij realiseerde zich dat hun huwelijk net als een auto olie nodig heeft om gesmeerd te draaien. ‘Natuurlijk waren er dagen dat ik niet wilde, maar ik deed het omdat onze motor olie nodig heeft. En wat is er belangrijker dan de motor van je huwelijk te oliën? Het hoeft niet altijd een fantastische ervaring te zijn, het belangrijkste is dat je de moeite neemt.’

Seks is belangrijk.

Dat seks belangrijk is voor mannen én vrouwen, weten jullie inmiddels als je onze blogs regelmatig leest. Vrouwen worden er op een andere manier door gevoed dan mannen, hebben ook een andere aanloop naar opwinding, maar de fysieke connectie hebben beiden even hard nodig.

Als je nog niet overtuigd bent dat seks de barometer van ieder huwelijk is, lees dan hier onze blog over dat onderwerp.

Kwalitijd.

De gemiddelde vrijpartij duurt vaak niet langer dan 15 minuten. Bij wekelijkse seks komt dat dus neer op twee minuten per dag!

Twee armzalige minuten geïnvesteerd in je broodnodige fysieke connectie.

In een 24-uurs grafiekje ziet dat er dus zo uit.

Bedroevend, of niet soms?

seks tour
* verplicht

Seks Tour Uitdaging.

We dagen je uit om met ons op tour te gaan.

Elke dag seks gedurende een jaar?

Misschien iets teveel van het goede.

Laten we eerst eens zeven dagen/nachten achter elkaar proberen.

Een week lang, elke dag seks.

Zeven keer dus.

De definitie van seks.

Natuurlijk is er meer dan vrijen: De aanhalingen, de onverwachte (tong)zoen, omhelzing, het flirten gedurende de dag. Allemaal heerlijk. Eigenlijk allemaal opmaten naar de lichamelijke eenwording. Wij bespraken net dat de definitie van seks niet voor iedereen hetzelfde is; dus laten we hier iets explicieter zijn, zonder mensen voor het hoofd te stoten:

We bedoelen hier: Penetreren met (indien mogelijk) een hoogtepunt.

Hoe dan?

Wellicht denk je nu: Je moest eens weten hoe ons liefdesleven momenteel in elkaar zit, dit is absoluut onhaalbaar voor ons.

Niet direct wanhopen, geef het een kans.

We gaan je helpen met concrete ideeën.

Schrijf je gratis in en ga ervoor!