De vibrator is populair. Bij jong en oud. En dat is niet zo raar. Een goede vibrator zorgt voor intense ervaringen. Alleen en samen. Niets is zo effectief en opwindend als de krachtige en regelmatige trillingen van een goede vibrator. En de nieuwste vibrators zijn niet alleen effectief, ze zijn ook mooi om te zien. En wat ook fijn is: veel er van zijn echt fluisterstil. Maar er is heel veel keus. Je wilt een teleurstelling voorkomen. Hoe kies je de juiste vibrator?

Hoe kies je de juiste vibrator

Hoe kies je de juiste vibrator?

Er zijn heel veel verschillende vibrators verkrijgbaar. Diverse modellen en soorten. Met verschillende mogelijkheden en technieken. Vaak zitten er ook vibrators tussen die gemaakt zijn van giftige weekmakers, een hoop lawaai maken, niet effectief zijn en snel stuk gaan. Eenmaal gekocht en geprobeerd, is de vibrator helaas niet meer te ruilen. Maar van een kwalitatief goede vibrator die bij je past, heb je jarenlang plezier. Dus is het belangrijk om de juiste te kiezen. Maar hoe zie je door het bomen het bos? Hoe kies je de juiste vibrator?

Waarvoor wil je de vibrator gebruiken?

Bedenk waarvoor je de vibrator wilt gebruiken. Wat vind je fijn? Wil je een vibrator die je kunt gebruiken bij het bedrijven van de liefde? Of liever alleen voor jezelf? Of voor allebei?

Wil je een vibrator voor stimulatie van de clitoris?

Vrijwel alle vrouwen ervaren stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen als prettig, opwindend en prikkelend. Er zijn veel vibrators uitgerust speciaal voor deze ‘externe’ stimulatie. Nu is de één daar beter in dan de andere.

Er zijn vibrators die speciaal ontworpen zijn hiervoor. Ze worden ook wel stimulators genoemd en ze zijn gegarandeerd effectiever.  Kies voor zo’n kleine, ergonomisch speciaal daarvoor ontworpen vibrator als je de beste vibrator wilt voor externe stimulatie. Met verschillende vibratie- en trilstanden kun je deze op je persoonlijke voorkeur afstemmen.

Goede uitwendige vibrators (stimulators) zijn onder andere:Satisfyer-Pro-Penguin

Sway Vibes 3 en de Satisfyer Pro Penguin

Wil je een vibrator die ook vaginaal stimuleert?

De ene vrouw geeft niets om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, maar er zijn er ook die vinden dat vaginale stimulatie er wel degelijk bij hoort. Zoek je een vibrator die je kunt inbrengen, kies dan voor een wat groter exemplaar. Voor alle duidelijkheid: deze staaf vibrators zijn voor uitwendige stimulatie én voor vaginale stimulatie te gebruiken.

Goede staafvibrators zijn onder andere:        lelo Iris

Sway Vibes en de Lelo Gigi.

Accu of batterij?

Bij de aanschaf van een vibrator is het goed om rekening te houden met de keuze voor batterijen of een oplaadbare accu. Oplaadbare vibrators zijn meestal duurder dan vibrators waar je batterijen in moet doen. Oplaadbare vibrators zijn meestal van een veel betere kwaliteit en vaak veel krachtiger. En je hoeft geen batterijen meer te kopen natuurlijk. Een nadeel van vibrators op batterijen is, dat de kracht vaak afneemt wanneer de batterijen leeg beginnen te raken.

Gun jezelf, en je partner, het plezier van een fijne vibrator!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *