Verleiden is verblijden.

Vroeger noemde men vrouwen die andere mannen in het bed probeerden te krijgen verleidsters. Deze manier van verleiden was niet zelden effectief, maar werd als iets heel slechts gezien.  Vast staat echter wel dat de meeste mannen gek op verleiden zijn, ze vinden het heel opwindend als hun vrouw hen verleidt.

Verleiden kun je leren

Voor veel vrouwen ligt het anders, het verleiden dat hun man met zoveel verve aangaat omdat hij weet hoe heerlijk het is, kan hen vaak minder bekoren. Logisch als je weet dat klaarkomen voor een vrouw lastig kan zijn. Het is niet fijn om dan vanwege het feest van verleiden halverwege te stoppen. Maar zoals altijd betekent dat niet dat je het niet kunt geven aan je man. Het zal je verbazen hoe heftig hij reageert als je de kunst van het verleiden machtig wordt.

Mannen en het randje.

Mannen hebben er namelijk over het algemeen minder moeite mee om tot het randje gebracht te worden en dan weer te stoppen. Integendeel, de meesten vinden het fantastisch! En dat is nu precies waar het bij verleiden om draait. Aantrekken en afstoten. Ook vrouwen zijn erg gecharmeerd van het lange voorspel, maar het eigenlijk orgasme moet niet uitblijven, dat is juist weer een domper. Bij hen is de grens wat moeilijker te ontdekken.

Het seksuele verleiden kun je in twee categorieën verdelen; het mentale opwinden en het fysieke stimuleren. Elke man heeft zijn eigen grens. Maar in elk geval zorgt het verleiden ervoor dat zijn opwinding langer duurt waardoor hij er meer en langer van seks kan genieten. Het kan zelfs zijn orgasme verhogen en verlengen.

verleiden met woorden

Opwindend verleiden:

Hier draait het om gek maken van verlangen zonder lichamelijke aanraking.  Mentaal opwinden en het daar voorlopig bij laten.

► Verleid met woorden. Vertel, expliciet, wat je straks gaat doen. Zeg dan bijvoorbeeld dat je toch van gedachten bent veranderd en vertel tot in detail wat het wel gaat worden. Dit kun je herhalen zo vaak je wilt, voordat je hem de keuze geeft. Voor vrouwen werkt deze manier ook goed.

► Visuele verleiding is makkelijk en effectief. Je kunt hem een snelle blik geven op je lichaam. Een extra knoopje open doen.

► Je langzaam uitkleden terwijl de tv nog aanstaat, een avond doorbrengen in lingerie of, na de striptease, helemaal naakt.  Dit werkt voor vrouwen minder, maar waarschijnlijk voel je je wel heel sexy als je man zijn ogen niet van je (bijna) blote lijf af kan houden.

Het mysterie van verleiden.

► Je kunt geheimzinnig doen. Draag iets waardoor hij vermoedt dat je geen ondergoed aanhebt. Verleid hem herhaaldelijk met zwoele blikken en glimlach, voordat je bevestigt dat hij inderdaad gelijk heeft, maar zonder dat hij gezien heeft. Ook dit werkt bij vrouwen, zo heeft de man van een vriendin eens tijdens een best wel chique feestje zijn onderbroek in haar handtas gestopt. De gedachte alleen, maakte dat zij de rest van de avond toch anders naar zijn achterwerk keek.

► Je intieme delen aanraken, met of zonder kleding is een hele effectieve manier om hem te verleiden. Dit gaat heel goed samen met de hierboven beschreven manier. Werkt trouwens voor haar ook.

De moderne manier.

► Gebruik de techniek. Stuur appjes waarin je vertelt wat je straks gaat doen. Vertel wat je wel en niet draagt. Als je aan “sexting” wilt doen op een veilige manier, stuur bijvoorbeeld een foto van je meest sexy slipje wat rond je voeten op de vloer ligt. Of van jullie bed met een hoek alvast opengeslagen. Of van je decolleté, wat hij uiteraard uit duizenden zal herkennen. Vrouwen vallen voor bedden vol rozenblaadjes en een fles bubbels met een kus.

Verleiden is verblijden

Stimulerende verleiding:

► Doe wat je normaal als voorspel zou doen, je kunt hem naar het randje van orgasme brengen en dan stoppen. Doe dit zo vaak als hij hebben kan, bijvoorbeeld elke vijf of tien minuten gedurende een uur of langer. De meeste mannen genieten van het herhaaldelijk op het randje gebracht worden. Het zo dichtbij een orgasme zijn is bijna net zo lekker als het moment dat je hem wel over de rand brengt. Het zal hem hetzelfde gevoel geven wat meerdere orgasmes voor vrouwen zijn.

Let op.

Doe dit alleen als je van plan bent om hem uiteindelijk ook echt klaar te laten komen. Laat hem er zo lang mogelijk van genieten, tot het moment dat hij smeekt om te mogen komen.Zoals gezegd ligt dit voor veel vrouwen een beetje anders, als je bij de gelukkigen hoort die vrij gemakkelijk meerdere orgasmes kunnen krijgen zul je hier ook erg van genieten.

sexy in bed voor hem en haar

► Voor deze vorm van verleiden is manuele stimulatie het beste. Jij hebt de controle,  je partner kan zichzelf niet met een snelle beweging over de rand brengen zoals dat wel kan bij gemeenschap. Let op de signalen.  Je man z’n penis en testikels geven een goede indicatie. Als hij erg opgewonden raakt trekken zijn testikels naar het lichaam toe. Tegen het hoogtepunt verandert de top van zijn penis van kleur en/of structuur. Door hier op te letten weet je na verloop van tijd precies in welke staat hij verkeert en hoever je nog kunt gaan voordat hij over de top gaat. Bij vrouwen is het minder makkelijk, al zal het kreunen en de vochtigheidsgraad je zeker kunnen helpen.

Ga door.

► In het begin zul je niet weten wat ‘ga door’ betekent. Het kan zijn dat hij niet wil dat je stopt, het kan ook zijn dat hij juist wil dat je wel nu  stopt, om daarna weer door te gaan met verleiden. Als je niet zeker weet welke van de twee het is, stop je gewoon nog een keer, en laat hem daarna komen. Als hij weer bij zinnen is kun je vragen of je hem goed begrepen had. Voor vrouwen geldt hetzelfde.

► Als je hem lang op het randje houdt voordat hij komt zal zijn erectie veel langzamer verdwijnen. Als jullie nog penetratie willen, geef hem dan in ieder geval een minuut of wat om bij te komen.

Voor veel vrouwen is uitstel afstel en dat is prima als je dat goed vindt.

► Mannen, vooral oudere mannen,  kunnen hun erectie verliezen zelfs als ze erg opgewonden zijn. Als je stopt met stimuleren en hij krimpt in elkaar wil dat niet zeggen dat hij niet meer geïnteresseerd is. Bij vrouwen geldt hetzelfde, de clitoris zal vrij rap weer zijn normaal grootte aannemen, maar dat wil niet zeggen dat ze geen zin meer heeft.

► Langdurige stimulatie van zijn penis kan er voor zorgen dat die de volgende dag nogal pijnlijk aanvoelt en wellicht wat gezwollen is.  Desalniettemin zal hij zeer waarschijnlijk zeggen dat het de pijn waard was. Er voor zorgen dat je genoeg glijmiddel gebruikt kan dit probleem minder doen worden. Dit geldt voor vrouwen exact zo.

Pijnlijk gevoel.

► Langdurig opgewonden zijn zonder orgasme kan bij veel mannen zorgen voor een pijnlijk gevoel. Klaarkomen heft dit op, waardoor er alleen een doffe pijn over blijft die vanzelf weg gaat. Voor vrouwen is het niet zozeer pijn, dan wel ergernis en concentratieverlies. Als je elkaar nog nooit langdurig hebt opgewonden begin dan rustig, bouw het geleidelijk op. Vind elkaars mentale en fysieke grenzen van comfortabel.

grenzen comfortabel► Door  langdurig verleiden kan er veel voorvocht  vrijkomen, zelfs bij mannen die dat normaal niet hebben. Dit vocht is helder, dun en glad. Behalve als hij recentelijk nog is klaargekomen bevat dit geen sperma. Ook vrouwen zullen in de regel veel natter zijn als dit verleiden langer duurt.

► Als het verleiden en verblijden goed gedaan wordt, is de man daarna niet meer tot heel veel in staat. Verwacht dus geen intelligent gesprek, of een toerbeurt. Ook dit is voor een vrouw net zo, al zal zij waarschijnlijk niet direct in slaap vallen. Dus verleid en verblijd zonder zelf een hoogtepunt te verwachten of maak je eigen orgasme door masturbatie onderdeel van het geheel. Goed communiceren vooraf en achteraf is de sleutel. (Altijd trouwens :))