Hoe smaak jij?

Vrouwen!

Oke, even een vraag…. Wie van jullie heeft zichzelf wel eens geproefd gewoon om uit te vinden hoe dat smaakt? Zeg eens eerlijk, we hebben allemaal wel die nieuwsgierigheid en daar is niks mis mee. Ik ken mensen die vinden het onderwerp sperma smerig en vies. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom dit een taboe is voor hen.

SPERMA proeven

Een veel gehoorde klacht van vrouwen is: ik wil mijn man niet kussen nadat hij me oraal verwend heeft omdat ik mezelf proef op zijn lippen.

Bedenk dat je man iets heerlijks voor je heeft gedaan, daar onder. Hij heeft je enorm veel plezier gegeven met zijn mond en tong. Als hij daarna omhoog komt om je te kussen zou het niet heerlijk zijn om dat te doen zonder je zorgen te maken over de smaak van zijn lippen? Natuurlijk kun je een doekje gereed houden voor hem om zijn lippen af te vegen als je wilt. Maar daarmee verbreek je het intieme moment.

Denk eens na.

Bedenk eens hoe het zou zijn om je man oraal te verwennen nadat hij je gepenetreerd heeft. Het feit dat je dat voor hem wilt doen en zijn sappen van hem af wilt likken is voor hem enorm opwindend.

Stel je voor dat je tijdens een positiewisseling hem in je mond zou nemen en hem zeggen hoe heerlijk je het vind om jullie liefdes-sappen te proeven. Hoe zou hij dat vinden? Een ander voordeel als je leert om je eigen geur en smaak te waarderen is dat je dat kan gebruiken als je voor je man masturbeert.

Stel je voor dat je een show voor je man opvoert en daarbij ook je eigen vingers aflikt……Het feit dat er geen “bah” factor is maakt het sensueel en erotisch voor hem. Als je leert om je eigen smaak en geur te waarderen krijg je meer vrijheid in de slaapkamer. Je gaat dingen doen die je normaal niet zou hebben gedaan, daar is niets smerig of vies aan. Je man proeft jouw toch ook? Dus wat is het verschil met jezelf proeven?

Het doel van dit artikel is om je “out of the box” te laten denken. Probeer eens iets nieuws! Als jullie dit al hebben geprobeerd en het helemaal niets vinden probeer dan wat anders uit. Je gaat vast niet alles wat je uitprobeert fijn en lekker vinden. Probeer er voor open te staan om samen met je man steeds weer wat nieuws uit te vinden of te proberen. Het zal jullie liefdesleven enorm oppeppen!

Sperma, proeven mannen het? sperma proeven

Veel mannen dromen er van dat hun partner toestaat om tijdens de orale seks in hun mond klaar te komen. Toch zijn er niet veel vrouwen die graag sperma in hun mond hebben, laat staan doorslikken. In dat licht bekeken is de vraag of mannen hun eigen sperma wel eens geproefd hebben legitiem. Het korte antwoord is: ja. Het is niet ongewoon om je af te vragen hoe je zelf smaakt. Dat geldt voor mannen en vrouwen.

Voor beiden heeft het voordelen om gewend te raken aan je eigen geur en smaak. Als een man geen moeite heeft met de smaak van zijn sperma is het voor hem mogelijk om zijn vrouw te kussen nadat ze hem oraal heeft verwend en zijn zaad in haar mond heeft gehad. Sommige mannen houden er niet van om dat te doen en willen dat hun partner eerst de tanden gaat poetsen of een kauwgum neemt. Dat is een grote onderbreking van een heel intiem moment.

Voordeel.

Een ander voordeel bij orale seks is dat als jullie de liefde bedrijven, en de man eerst klaarkomt het voor hem mogelijk is om alsnog zijn partner met de mond naar een orgasme te brengen. Ja, dat betekent wel dat hij zijn eigen zaad tegen zal komen maar als hij gewend is aan die smaak is dat voor hem geen enkel probleem.

Er zijn koppels die aan “snowballing” doen. Daar bij houd de vrouw na de orale seks het sperma in de mond om daarna al kussend het samen te delen. Alhoewel dit voor andere koppels misschien als niet erg uitnodigend en ongewoon wordt gezien is het zeker niet zondig. Het valt eerder in de categorie persoonlijke voorkeuren.

Sperma op het lichaam.

Veel koppels vinden het opwindend om te zien waar het zaad blijft tijdens de seks. Daarbij ejaculeert de man op zichzelf of zijn vrouw. Voor de man die gewend is zijn eigen zaad te proeven is oplikken dan een opwindend karweitje en heel anders dan een doekje hanteren om haar schoon te maken. Dus ja, sommige mannen proeven hun eigen sperma wel eens. Als jij die man bent of hebt wees dan gerust, het is heel normaal. Er is niets mis mee om te genieten van alles wat jullie lichamen te bieden heeft.