Vrouwen en hun vagina.

Het blijkt dat de meeste vrouwen dezelfde onzekerheid hebben. “Wil hij echt wel daaronder zijn”? Vindt hij mijn vagina wel smaakvol? Mannen, geloof me, de meeste vrouwen vinden het moeilijk te geloven dat jullie de geur en smaak lekker vinden als je met je hoofd in de knoop tussen hun benen ligt. Ze denken dat je het doet omdat zij het graag willen. cunilingusJe vrouw heeft het nodig dat je haar verteld dat je er van geniet om haar oraal te verwennen. Dat komt ze alleen maar te weten als je het haar verteld. En niet één keer, nee dezelfde onzekerheid steekt steeds weer de kop op. Als je ooit hebt gezien hoe een vrouw orale seks krijgt in een porno film dan is het belangrijk om die beelden van je netvlies te wissen want wat echte vrouwen lekker vinden ziet er heel anders uit.

Lees eerst eens het artikel ‘Wrijven of voelen” voor je verder gaat, want hetzelfde concept is ook hier van belang. God wil dat man en vrouw elkaar leren ‘kennen’ door seks. Je intuïtieve vrouw heeft het in de gaten als je alleen maar wild met je tong te keer gaat in plaats van haar te voelen met je tong. Voelen hoe haar lichaam reageert terwijl je haar bewust ergens heen leid in plaats van te hopen dat je iets bewerkstelligt. Als je haar echt wilt voelen zul je je bewegingen veel langzamer moeten doen. Soms moet je even stoppen en alleen maar druk uitoefenen. Let op de signalen die haar lichaam aangeeft en sla op hoe ze reageert op welke beweging.

Een paar basis principes:

Cunnilingus gaat over de balans tussen beweging en stoppen. Actie en reactie. Een vlakke tong die zacht, en later harder, in haar vagina drukt zal blijken één van je beste gereedschappen te zijn. Houd haar vast door haar billen te omvatten zodat ze zich omarmt voelt, of creëer spanning door een hand op haar mond te leggen. (zachtjes)

Zorg dat je zacht bent als je haar vagina aanraakt.

Bedenk eens wat schuurpapier op je penis doet….met andere woorden, zorg dat je geschoren bent. In veel opzichten zijn haar lichaam en verlangens hetzelfde als die van jou. Net als jij niet wilt dat ze alleen je eikel verwent geldt dat ook voor haar clitoris. Net als jouw penis houden de binnenste schaamlippen van lange stroken. Beweeg van beneden naar boven en neem voorzichtig het topje van haar clitoris mee, dat kan al genoeg zijn om haar te laten komen. Zorg dat het ergens heen gaat. Jij hebt de leiding, zij moet weten dat je haar richting geeft door de stimulatie steeds verder op te voeren door sneller te gaan, meer druk te leggen of ergens op te focussen. Ze wil niet dat je steeds op hetzelfde punt blijft hangen.

Basis beginselen…

Zorg dat jullie comfortabel liggen. Leg een kussen onder haar heupen en een onder je borstkas, laat je snor rusten op haar schaambeen. Creëer verwachting door haar eerst op te warmen. Besteed aandacht aan haar niet erogene zones zoals de binnenkant van haar ellebogen, knieën en dijen. Zoek naar de plaatsen waar het ene lichaamsdeel verbonden is met het andere en koester en vertroetel die. Werk van buiten naar binnen rond haar vagina. De eerste kus, een lange langzame lik van boven naar beneden om de druk op de clitoris weg te nemen. Laat bij het weer omhoog komen je tong rusten tegen de schaamlippen en wacht tenminste 5 seconden zodat haar lichaam wakker kan worden in de verwachting naar meer. Zorg voor ritme. Net als bij jou zal ook het lichaam van je vrouw reageren op een bepaald ritme. Zoek het juiste ritme en hou dat vol. Lik van beneden naar boven, eindig met een vlakke tong tegen haar vagina. Probeer tijdens elke lik je vrouw te ‘voelen’, pauzeer even en let op hoe haar lichaam reageert. Wees niet te snel met het tempo opvoeren. Hou gelijke tred met haar opwinding en blijf in een gelijkmatig tempo.

Vagina

Patronen.

Gebruik verschillende patronen, lik haar bijvoorbeeld 4 keer langs haar binnenste lippen tot aan bijna de clitoris en ga de 5e keer wel voorzichtig er over heen, herhaal dat patroon. Of cirkel 4 keer om haar clitoris en lik de 5e keer precies over haar knopje. Werk met je handen. (optie) Breng terwijl je haar blijft stimuleren een natte vinger in haar vagina met de vingertop gericht naar haar buik en hou die daar stil om haar spieren wakker te maken. Spanning opbouwen. Bouw de spanning op door verschillende tong bewegingen te gebruiken, korte likjes, horizontale en verticale likken of zuig zachtjes. (Plaats je hele mond over haar vagina en zuig heel zachtjes terwijl je blijft likken aan haar favoriete plekjes) G-Spot beweging. Maak met je vinger in haar de kom hier beweging, zoek naar haar G-spot (het zachte sponsachtige gedeelte) om haar opwinding op te voeren. Laat je tong ondertussen rustige simpele bewegingen maken. Net voor het orgasme zal haar clitoris zich terug trekken achter de huidplooi. Blijf gelijkmatig doen wat je deed wat haar tot dit punt bracht. Ga niet sneller, doe niets anders, blijf gewoon in het zelfde tempo.

Orgasme.

Bij sommige vrouwen wordt de top van de clitoris extreem gevoelig tijdens het orgasme zodat je moet stoppen met alles wat je deed. Bij weer anderen kan juist een voorzichtig blijven herhalen van de bewegingen de sensatie van het orgasme langer laten duren. Als je klaar bent ga dan voorzichtig boven op haar liggen, bedek haar lichaam met het jouwe tot ze weer tot rust gekomen is. Laat haar weten wat je geleerd hebt over haar lichaam, de veranderingen die je gevoeld hebt of hoe haar orgasme voelde. Het is een manier om haar duidelijk te maken dat je er echt bij betrokken was, dat je haar wilt leren ‘kennen’ en hoe geweldig haar lichaam wel is. Je tong is een geweldig instrument om je vrouw te leren ‘kennen’ maar je moet er wel bij blijven. Ga niet nadenken over wat je volgende beweging of stap is. Leer de basis principes, let op wat zij lekker vind, lees haar lichaam en breng haar tot grote hoogtes.