Waarom naakt slapen goed voor je is.

Of je nu het zachte gladde van satijn of het warme van flanel prefereert, er is niets zo lekker dan naakt slapen in een schoon bed met niets tussen jou en de lakens.

Natuurlijk draagt het ook bij aan een hogere frequentie van de seks.  Maar zelfs al heb je geen seks dan nog is het knuffelen of gewoonweg even tegen elkaar aan liggen en genieten van het huidcontact al heerlijk.

Naakt slapen

Als je er geen gewoonte van maakt om naakt te slapen kan het een signaal naar je partner wezen dat je wel in bent voor wat actie als je het wel doet. Naakt slapen leid ook makkelijker tot seks midden in de nacht. Misschien wil je niet wakker gemaakt worden voor seks. Wil je liever ’s morgens bij het ontwaken de dag beginnen met een heerlijke vrijpartij, ook dat gaat makkelijker. Neem in ieder geval de tijd om even lekker te genieten van elkaars warmte in de ochtend. Iedereen heeft behoefte aan oxytocine en dat krijg je voldoende van het huidcontact.

Zorgen.

Voor koppels die zich zorgen maken over de kinderen die eventueel zo maar binnen kunnen  komen of die je roepen midden in de nacht, kan het handig zijn om een kleed of sprei over het voeteneind van het bed te leggen. Dan ligt het voor het pakken als je het nodig hebt.

Sommige mannen vinden dat hun testikels niet goed ondersteunt worden bij het naakt slapen. Daarom kiezen zij vaak om te slapen in een boxershort. Voor de vrouwen is de maandelijkse periode vaak een reden om ondergoed aan te doen.

Als je nog nooit naakt geslapen hebt probeer het dan eens voor een week en kijk of het je bevalt. Bedenk wel dat als je het probeert je partner waarschijnlijk vaker seksuele avances zal maken. Dat komt omdat het heel normaal is als die er opgewonden van raakt om jou naakt te zien.

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *