De meeste mannen houden van lingerie. Voor veel vrouwen is het moeilijk om blij te lachen als hij weer eens met een doorzichtig nachthemd, sexy teddy of korset aankomt.  Wat is het toch dat mannen zo aantrekt in lingerie? Het is meer dan wat het oog ziet. Mannen genieten van wat ze zien, maar de boodschap die de lingerie uitzend is nog veel belangrijker.

Mannen houden van beschikbaar zijn.mannen houden van lingerie

Lingerie zegt, “Ja”, een woord wat mannen heel graag horen. Niet alleen maar ja, maar een heel sensueel en sterk ja. Een ik ben blij om bij jou te zijn ja. Dit zijn bijna magische woorden voor elke man, ongeacht de frequentie van seksuele omgang in het huwelijk. Voor koppels die minder vaak seks hebben betekent het dat de man minder hoeft te gissen, afvragen en proberen hoe de vlag er bij staat. Soms vraagt dat van een man om tegelijkertijd een Romeo en Sherlock Holmes te zijn . Een man houdt er van als jij even “wat makkelijks aan gaat trekken”. Dat klinkt voor hem als een sterk JA op de vraag of je hem nog begeert.

Mannen houden van kijken.

Lingerie zegt, “kijk naar mij”, drie woordjes die elke man graag hoort van zijn vrouw. Dames, jullie mannen houden van de rondingen van jullie lichaam en houden er van om er naar te kijken.  Soms is “onder de dekens” ook leuk, maar lingerie gaat over kijken naar. Daar houden mannen van. Ze doen graag een stapje terug om alle schoonheid die van je afstraalt in te drinken. Ze houden er van om hun ogen over je lichaam te laten dansen, en te genieten van de sexy rondingen en het uitzicht. Lingerie geeft ze niet alleen de gelegenheid om dat te doen maar vraagt er zelfs om, en daar houden ze van.

Mannen houden van opbouwen.

Lingerie zegt “laten we tijd maken voor elkaar vannacht.” Is jullie seksuele intimiteit tegenwoordig niet veel meer dan een vluggertje? Zelfs als we dingen langzaam proberen te doen kan het nog best snel voorbij zijn. Lingerie is een geweldige manier om het langzaam aan te doen. Te genieten van wat te zien is en langzaam uit te pakken in de avond.

Mannen houden van opwinding.

Lingerie zegt “Ik wil graag van jou zijn vannacht.” Achter de behoefte van een man aan seks zit een minstens zo sterke behoefte om zijn vrouw te plezieren.  Te zorgen dat ze zich goed voelt. Dat zorgt dat zij zich geweldig voelen.  Als jij lingerie aantrekt vertel je hem dat je hem begeert, ook in seksueel opzicht. Dat is een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen en laat hem zien dat je hem wilt.

Mannen houden van cadeaus.

Mooie lingerieLingerie zegt “Ik ben van jou.” Een man weet heel goed dat je niet voor iemand anders je zo uitdost, alleen voor hem, om hem te plezieren. Dat is enorm opwindend. Het feit dat je er aan gedacht hebt wat hij leuk zou vinden en niet alleen dat gekocht hebt maar ook nog de tijd neemt om dat te showen is werkelijk een enorm cadeau.  Misschien ben je onzeker over je eigen rondingen maar je man houdt er van. Meer dan je denkt. Hij weet en begrijpt heel goed dat jij je kwetsbaar maakt naar hem toe. Dat is een groot voorrecht voor hem en maakt dat hij zich erg speciaal voelt. En daarom houden mannen er zo van!

Mannen houden van Wauw.

Lingerie zegt, “Wauw!” Een van de meest opwindende aspecten van lingerie is de wauw factor. Vooral als het niet verwacht is zal je verschijning in lingerie aan je man een Wauw ontlokken. Om jou in lingerie te zien terwijl hij dat absoluut niet verwacht zal hem grote ogen doen opzetten. Het is opwindend, verleidelijk, en geweldig.

Probeer het nog eens.

De volgende keer als je man met sexy lingerie voor je aankomt of  een hint geeft hoe graag hij je in lingerie zou willen zien, denk er dan nog eens over na. Bedenk je wat je allemaal kan zeggen tegen hem door simpelweg een sexy stuk lingerie. Voordat je begint te zuchten en denkt dat je iets moet gaan afstoffen wat al jaren in de kast ligt, koop liever wat nieuws. Er is zoveel leuks en opwindend op de markt waarmee je kan flaneren en opwinden. Kijk eens rond op onze lingeriepagina, en verras je man met iets wat hij totaal niet verwacht. Mannen, is er nog iets waarmee je dit zou willen aanvullen? Reageer dan op deze post. Dames, volgende keer belichten we de vrouwelijke kant van het dragen van lingerie. Wat hebben jullie nodig van je man om lingerie voor hem te dragen?