De meeste mannen houden van lingerie. Voor veel vrouwen is het moeilijk om blij te lachen als hij weer eens met een doorzichtig nachthemd, sexy teddy of korset aankomt.  Wat is het toch dat mannen zo aantrekt in lingerie? Het is meer dan wat het oog ziet. Mannen genieten van wat ze zien, maar de boodschap die de lingerie uitzend is nog veel belangrijker.

Mannen houden van beschikbaar zijn.mannen houden van lingerie

Lingerie zegt, “Ja”, een woord wat mannen heel graag horen. Niet alleen maar ja, maar een heel sensueel en sterk ja. Een ik ben blij om bij jou te zijn ja. Dit zijn bijna magische woorden voor elke man, ongeacht de frequentie van seksuele omgang in het huwelijk. Voor koppels die minder vaak seks hebben betekent het dat de man minder hoeft te gissen, afvragen en proberen hoe de vlag er bij staat. Soms vraagt dat van een man om tegelijkertijd een Romeo en Sherlock Holmes te zijn . Een man houdt er van als jij even “wat makkelijks aan gaat trekken”. Dat klinkt voor hem als een sterk JA op de vraag of je hem nog begeert.

Mannen houden van kijken.

Lingerie zegt, “kijk naar mij”, drie woordjes die elke man graag hoort van zijn vrouw. Dames, jullie mannen houden van de rondingen van jullie lichaam en houden er van om er naar te kijken.  Soms is “onder de dekens” ook leuk, maar lingerie gaat over kijken naar. Daar houden mannen van. Ze doen graag een stapje terug om alle schoonheid die van je afstraalt in te drinken. Ze houden er van om hun ogen over je lichaam te laten dansen, en te genieten van de sexy rondingen en het uitzicht. Lingerie geeft ze niet alleen de gelegenheid om dat te doen maar vraagt er zelfs om, en daar houden ze van.

Mannen houden van opbouwen.

Lingerie zegt “laten we tijd maken voor elkaar vannacht.” Is jullie seksuele intimiteit tegenwoordig niet veel meer dan een vluggertje? Zelfs als we dingen langzaam proberen te doen kan het nog best snel voorbij zijn. Lingerie is een geweldige manier om het langzaam aan te doen. Te genieten van wat te zien is en langzaam uit te pakken in de avond.

Mannen houden van opwinding.

Lingerie zegt “Ik wil graag van jou zijn vannacht.” Achter de behoefte van een man aan seks zit een minstens zo sterke behoefte om zijn vrouw te plezieren.  Te zorgen dat ze zich goed voelt. Dat zorgt dat zij zich geweldig voelen.  Als jij lingerie aantrekt vertel je hem dat je hem begeert, ook in seksueel opzicht. Dat is een enorme boost voor zijn zelfvertrouwen en laat hem zien dat je hem wilt.

Mannen houden van cadeaus.

vrouw in lingerie sexyLingerie zegt “Ik ben van jou.” Een man weet heel goed dat je niet voor iemand anders je zo uitdost, alleen voor hem, om hem te plezieren. Dat is enorm opwindend. Het feit dat je er aan gedacht hebt wat hij leuk zou vinden en niet alleen dat gekocht hebt maar ook nog de tijd neemt om dat te showen is werkelijk een enorm cadeau.  Misschien ben je onzeker over je eigen rondingen maar je man houdt er van. Meer dan je denkt. Hij weet en begrijpt heel goed dat jij je kwetsbaar maakt naar hem toe. Dat is een groot voorrecht voor hem en maakt dat hij zich erg speciaal voelt. En daarom houden mannen er zo van!

Mannen houden van Wauw.

Lingerie zegt, “Wauw!” Een van de meest opwindende aspecten van lingerie is de wauw factor. Vooral als het niet verwacht is zal je verschijning in lingerie aan je man een Wauw ontlokken. Om jou in lingerie te zien terwijl hij dat absoluut niet verwacht zal hem grote ogen doen opzetten. Het is opwindend, verleidelijk, en geweldig.

Probeer het nog eens.

De volgende keer als je man met sexy lingerie voor je aankomt of  een hint geeft hoe graag hij je in lingerie zou willen zien, denk er dan nog eens over na. Bedenk je wat je allemaal kan zeggen tegen hem door simpelweg een sexy stuk lingerie. Voordat je begint te zuchten en denkt dat je iets moet gaan afstoffen wat al jaren in de kast ligt, koop liever wat nieuws. Er is zoveel leuks en opwindend op de markt waarmee je kan flaneren en opwinden. Kijk eens rond op onze lingeriepagina, en verras je man met iets wat hij totaal niet verwacht. Mannen, is er nog iets waarmee je dit zou willen aanvullen? Reageer dan op deze post. Dames, volgende keer belichten we de vrouwelijke kant van het dragen van lingerie. Wat hebben jullie nodig van je man om lingerie voor hem te dragen?

8 antwoorden
 1. Gerben zegt:

  Mooi gezegd! En zo herkenbaar. Met lingerie kun je zoveel zeggen. En als je als vrouw denkt dat je man daar anders over denkt, dat kan natuurlijk, maar check het toch maar even bij hem!

  Beantwoorden
 2. Ida zegt:

  Wij vrouwen willen best in heel mooi lingerie setje voor onze mannen staan, maar waar zijn dan de mannen die ook eens de moeite nemen om in sexy Menware de lingerie dragende vrouwen te verleiden ?
  Is dit ” Mannen houden van hun vrouw in sexy lingerie” verhaal door een man geschreven ??? Want even serieus zeg…..Wij vrouwen moeten onderdanig in ons lingerysetje met onze volle rondingen onzeker staan omdat onze man ons zo graag in een lingery setje voor hun zien staan?
  Volgens mij kunnen” de mannen ” ook eens zelf ininitiatief nemen toch ? Door eens zelf sexy voor ons vrouwen te zijn ! Maar in de praktijk gaat dit helaas anders, in plaats van Lingerie setjes liggen de gemiddelde stellen in hun jogs, pyama met Mickey Mous als afbeelding op de pyama, saai naast elkaar in bed. En de mannen met hun ” sixpack aan vetjes ” en al snurkend de bomen in het bos aan omzagen zijn in hun ” I LIKE BIER ♡ ” t-shirt, nee dat is voor ons vrouwen leuk en opwindend om naar te kijken !

  Beantwoorden
  • SanderA zegt:

   Ida 🤔 je hebt natuurlijk wel gelijk, maar tegelijk ook weer niet want je strooit heel wat stereotypen over de bühne en terecht snijdt je hier de kant aan van wat doen de heren om er aantrekkelijk uit te zien voor hun dame … nou blijkt dat mannen toenemend meer cosmetica producten gebruiken en uit een stevig bolwerk van macho mannen zich tot geëmancipeerde mannen begint te ontpoppen. Ik zelf ben wars van tradities en normen en waarden die de maatschappij ons oplegt .. ik heb meer met respect en het recht op zelfontplooiing waarbij er steeds meer zachte stoffen komen in ondergoed voor mannen. Niet perse gelijk al te vrouwelijk maar toch duidelijk minder macho mannen achtig en meer metro mannen achtig … feit blijkt echter dat als de man graag zijn vrouw on lingerie ziet en zij vindt dat ok dan zou ik zeggen laat die twee … en wil ze dat hij zichzelf beter verzorgd dan zeg ik vraag hem dat dan … communicatie en respect is the key tot een Miracle Marriage

   Beantwoorden
 3. Martin en Ella zegt:

  Hallo Ida,
  Dank voor je reactie!
  De blogs schrijven we altijd samen, al komt deze voornamelijk uit mijn (Ella) koker. Ik ben het helemaal met je eens: De verantwoording van je man om aantrekkelijk te zijn en blijven voor jou, is even belangrijk.
  Bij allebei kan de klad er in komen door dag na dag een outfit aan te trekken zoals jij hierboven hilarisch beschrijft.
  Allebei zorgen voor mooi makerij en aantrekkingskracht dus.
  Mooi zijn voor je man, zeker met de rondingen waar hij zo van houdt, heeft niets met onderdanigheid te maken. Je voelt er juist zekerder en sexyer door.
  Hetzelfde geldt voor hem: Als hij merkt dat je hem nog steeds aantrekkelijk vindt, zal hij zijn best voor je blijven doen. De opzet van de blog was: Praat erover, schiet het niet bij voorbaat af en doe (er) wat aan!

  Beantwoorden
 4. Bep van Holland zegt:

  Hoe blijf ik zo lang mogelijk aantrekkelijk voor mijn man. Onze Veenendaalse dominee heeft een relatie met een jonge moeder met drie kinderen gehad. Nu is zij zwanger van hem en hij is ter verantwoording geroepen door de kerkenraad en alle instanties. Eigen huwelijk kapot, met drie kinderen. Hij is 61 jaar oud, zijn concubine is 40. Man met drie kinderen blijft achter na echtscheiding. Moeilijk om als christen te blijven geloven in mensen die ook christenen zijn. Ik word er depressief van. We hadden een heel nauwe relatie met onze predikant en zijn echte vrouw.

  Beantwoorden
  • Liefdeskruiden zegt:

   Ha Bep, dit is één van de moeilijkste dingen om wat over te zeggen. De duivel gaat rond als een briesende leeuw, zoekend wie hij verslinden kan. Dat doet hij door alles wat mooi en puur bedoeld is te vervalsen, zeker ook met seks en intimiteit. Wat een trieste bedoening maken wij er van. Tegelijkertijd een reden om als christenen te blijven zoeken naar het verschil tussen echt en namaak. We bidden dat we daarin wat klaarheid mogen brengen.
   Los daarvan, aantrekkelijk blijven voor je lief is altijd belangrijk, maar hoeft niet altijd met uiterlijk van doen te hebben. Als je als vrouw bv. je beide borsten verliest wil dat toch niet zeggen dat hij niet meer van je houdt? Communicatie over alles, eerlijk, open en met een luisterend oor is één van de belangrijkste sleutels voor een liefdevolle relatie en diepe intimiteit.

   Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] de natuur, de ander wil niks liever dan de veilige omgeving van de eigen slaapkamer. Weer een ander ziet zijn vrouw het liefst in lingerie, of houdt van ellenlang voorspel. Er zijn heel luidruchtige mensen, anderen slaken alleen een […]

 2. […] het gemak waarmee je man visueel opgewonden raakt. Mannen zijn visueel ingestelde wezens, zo is het ontwerp. Dat betekent heus niet dat je je moet gedragen als een vrouw van lichte zeden, […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *